Şimdi Ara

6600 GT de Most Wanted performansı

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
120
Cevap
0
Favori
1.918
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar imzadaki sistemimde Most wanted da 1024x768 2x AA 2x AF ve full ve diğer herşey full ortalama 24-25 fps veriyor.Sizde de bu kadar kötü mü yoksa sadece bende mi böyle hani belki yazılımsal bi hata olabilir mi?(hiç sanmıyorum)

Bu oyunu 6600 GT ile hangi ayarlarda oynuyosunuz? Hey gidi 6600 GT hey sen bugünleri bu kadar kısa görecek kartmıydın

• Nihaha! Bende de 6600 GT var Leadtek hic oyle bi sorunum yok..Yag gibi hem grafiklerim hem arabam.
  • bence sisteme temiz bi format çek ve en son sürücüleri kur
    sonra6600gt de takılma olmaz
  • quote:

Orjinalden alıntı: Sylwestre

bence sisteme temiz bi format çek ve en son sürücüleri kur
    sonra6600gt de takılma olmaz

+1.. Sen o sistemle takiliyorsan hic yasama ya da o makineyi kaldir balkondan havuza bi at bakalim duzelebilir..
  • ya kardeşim öle kuru kuru konşmayla olmuyo bol keseden sallamışsınız Kudy bey!!!

quote:

Nihaha! Bende de 6600 GT var Leadtek hic oyle bi sorunum yok..Yag gibi hem grafiklerim hem arabam.

kaç fps alıyosun merak ettim!!

quote:

bence sisteme temiz bi format çek ve en son sürücüleri kur sonra6600gt de takılma olmaz

sistem gayet temiz hergün virüsler taranıyor ve daha yeni windows yeni kuruldu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Apple -- 21 Kasım 2005, 21:52:00 >
  • bende takır takır oynuyorum valla hiçbir sorunum yok..........

p4v800X 800fsb HT
    cel.1.7 overlock 1.75
    512ddr400
    128fx5200le 300/455 mhz sürücü 78.05
    120gb maxtor 7200rpm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BLooD_DiaMoND -- 21 Kasım 2005, 21:55:20 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: hayalci333

bende takır takır oynuyorum valla hiçbir sorunum yok..........

p4v800X 800fsb HT
    cel.1.7 overlock 1.75
    512ddr400
    128fx5200le 300/455 mhz sürücü 78.05
    120gb maxtor 7200rpm

Güzel kardeşim palavra sıkmaa o sistemle
    5200 le mi takır takır oynuyosun
    hemen ss koy kaç fps alıyosun merak ettim hangi detaylarda hangi çözünürlüktee

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    NFS Most Wanted Para???
    19 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 800 600 çözünürlükte full ayarlaela oynuyorum kaç fsb nerede gösteriyorki...... onu bilmiyorum...... bi söyleyinde göstereyim fsb yi
  • Soldier kiskanmayalim lutfen baskalarini..Senin kartin ya da sistemin arizaliysa bizim sucumuz mu?Aaa..Millet guzel guzel oynuyor oynunu.Bari onlarin zevk almasina engel olma.
  • fsb nasıl alınır gösterin......
  • az önce denedim 1024 çözünürlük full detay aa ve af açık (biri 16 biri 8xS de) en düşük 24 oldu (anlık)
    _______________________-
    sistemim amd 64 bit 3000+, 2 gb ram, leadtek 6600 gt

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ASIM_ARDA -- 21 Kasım 2005, 22:07:46 >

• fraps diye prog. var onu dene
    quote:

Orjinalden alıntı: hayalci333

fsb nasıl alınır gösterin......
  • quote:

fsb nasıl alınır gösterin......
    Rezil 1
    quote:

Soldier kiskanmayalim lutfen baskalarini..Senin kartin ya da sistemin arizaliysa bizim sucumuz mu?Aaa..Millet guzel guzel oynuyor oynunu.Bari onlarin zevk almasina engel olma.
    Rezil 2

quote:

az önce denedim 1024 çözünürlük full detay aa ve af açık (biri 16 biri 8xS de) en düşük 24 oldu (anlık)

Walla 24-25 kartı fazla zorlamayan,dokuların az olduğu yerlerde veriyo! şöle ortalama 30 frame çizse çok iyi olcak ama olmuyoki
    oc yaptım ama genede 30a rahat çıkmadı yaa bazen 15e kadar düşüyo

• bende en düşük 24 oldu rastgele bi yarış açıp orda denedim.
  • oc ne?
  • hız aşırtma demek
    quote:

Orjinalden alıntı: Kudy

oc ne?
  • dsotum sen yazdıktan sonra bende frapsla denedim ve herşey full 1024 768 4* aa 8 af de 25 in üstüne çıkmadı.ama oyun çok akıcıydı yağmur yağarken bile kasılma yada takılma olmadı. tüm ayarları en düşüğe getirdim aa ve af yi kapadım 1024768 de bu sefer 30 un üstüne çıkmadı hatta yine 25lerde gezdi durdu. bence sistem yada oyunla ilgili bir sorun değil bu 15 lere düşen bir fps de özellikle yarış oyunlarında kasılma olur ama bişi olmadı. sende dde kasma yada takılma yoksa boş ver fraps ın yazdıklarını oyna oyununu en hızlısından.
  • bendeki durum normal mi değil mi onu bilen anlayan birinden anlasam
  • bnm hcbi sorunum yok full detayda 4XAA 4XAF imzamdaki sistemle..
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.