Şimdi Ara

65k ile hemşirelik yazdım bırakmak istiyorum (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
109
Cevap
3
Favori
8.911
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Mesaja cevap vermek yerine kendi konuma cevap yazmışım hocam kusura bakmayın. İş garantisi var diye gittim ama çok pişman oldum. 200 bin yapsaydım da hemşire olurdum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Memnuniyetsiz M kullanıcısına yanıt
    Yaparsın ama sıkı bir çalışmayla . Her gün minimum 8 saat .

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 22 yaşındayım ve üniversite sınavına giricem . İnsan bir ömür boyu yapacağı mesleği seçerken bir iki yılın hesabını yapmamalı

• Ogydogy kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkür ederim yalnız olmadığımı bilmek beni rakatlattı. Dediğiniz gibi aslında en kötüsü en azından denedim derim. Siz hangi bölümü bıraktınız ve hedefiniz nedir acaba ?

• mandalinashottea kullanıcısına yanıt
    Haklısınız yaş o kadar önemli değil ne olursa olsun istediğim mesleği yapmak önemli. Yolunuz açık olsun İnşallah hedefinize ulaşırsınız

• ayetulkubra kullanıcısına yanıt
    Vakit olursa çalışırım. Teşekkür ederim

Rica ederim :) Mimarlığı bıraktım, hedef diş. Bakalım kısmet inşallah olur bu yıl

• gigied G kullanıcısına yanıt
    Hayır Koç'ta değilim

Son olarak sayısalda 65 bin güzel bir sıralama. Hedefinize yakınsınız. İnsan istediği zaman elde edemeyeceği bir şey yoktur. İstemekten korkmayın.
    Evet okurken de sınava çalışabilirsiniz. Ama bu üniversitede ki eğitim yoğunluğuna göre verebileceğiniz bir karar. Sayısal da 15 binde sağlam çalışan insanlar var . Bir yandan böyle iyi bir derece için çalışmanız gerekirken bir yandan vize final ile uğraşacaksınız. Hem zaten kazandıktan sonra gideceğiniz için boş yere yksye ayıracağınız zamanı yarım bırakacağınız okula harcamış olacaksınız. Bence siz kazanıp kazanamama arasında kalmışsınız . Tam olarak karar verin ve bence bırakın o okulu. Ailenize kesin olarak anlatın durumu. Ben bu mesleği yapmayacağım, bu sınava giricem ve kazanıcam, diyin. Gerisi verdiğiniz emeğe ve göstereceğiniz kararlılığa bağlı. Bunları da söylemek istedim herşey gönlünüzce olsun

• zubilinnes kullanıcısına yanıt
    Hocam çok sağolun ya içime su serptiniz

• Hocam 15 bine girebilecek kapasitede duruyorsun. Kendinden emin bir şekilde dersleri boşverip sadece yks kasarsan yaparsın bence ama ikisi bir arada olur mu bilemem.

• Hocam ben de o kapasitede olduğumu düşünüyorum çünkü gerçekten imkansızlıklar içinde bu sıralamayı yapmıştım. Teşekkür ederim umarım kazanırım

Hocam Allah emeğinizin karşılığını versin inşallah kazanırsınız

• mandalinashottea kullanıcısına yanıt
    Sağolun hocam, mesajınız beni rahatlattı. Sizin de her şey gönlünüzce olsun inşallah

• İmam Bayıldı kullanıcısına yanıt
    Hemşirelik çok kutsal bir meslek gerçekten ama yaptığım işin, çektiğim yorgunluğun karşılığını maddi ve manevi olarak alamayacağımı düşünüyorum. Sadece prestij için istemiyorum ama en azından verdiğim emeğin karşılığını hemşireliğe göre daha çok almış olurum

Evde çalışma ortamım yok hocam. Ama yurtta 2 kişilik odadayım daha kolay çalışırım diye düşünüyorum. Teşekkür ederim cevabınız için sanırım derslerden bilerek kalacağım

• şöyle yap eğer yapacaksan

dersleri bırakma sadece dondur kaydını

okurken hazırlanabilir misin bilmiyorum ama vize,finallerde çok zorluyorlar mı ? günlük 1 saat normal hemşirelik derslerini çalışıp geri kalanını normal derslere bırakmaya çalış bir de... Karar senin

ama şöyle bir soru daha var

Hemşirelik mesleğini mi sevmiyorsun yoksa hemşirelik okumayı mı ?
  • hasanbaris kullanıcısına yanıt
    Yazın hayvan gibi çalışırsan okullar açılana kadar kendini çok rahatlatmış olursun
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.