Şimdi Ara

6500 TL Dizüstü Önerisi...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
1
Favori
1.061
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar. Sürüsüyle başlığın altında dolaştım lakin kendime bir cevap bulamadım. 6000 - 6500 TL bütçem var ve gerek üniversite de gerek ise oyunlar için kullanacağım bir Dizüstü PC arıyorum. Aklımda aşağıda ki Monster'ı 16 GB Ram yapıp alma gibi bir düşüncem var lakin Monster konularında dolaşmama rağmen hala ısınma, malzeme kalitesi konularında şüphelere sahibim. Ayrıca temmuz başına kadar da bekleyip indirim kovalamayı düşünüyorum, sizce ne yapmalıyım?

    https://www.monsternotebook.com.tr/abra/MONSTER-ABRA-A5-V15-2-1.html



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hudson51 -- 20 Haziran 2019; 22:6:30 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • monster al ben de alacam

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu fiyatlara bence Monster'ın bir avantajı yok, aynı fiyatlara benzer donanımda başka markalar da bulmak mümkün. Örneğin aşağıdaki linkteki MSI 1650+i5-8300h = 6000 tl. İşlemcisi daha düşük olsa da 1650 için gayet yeterli olacaktır.
    https://www.hepsiburada.com/msi-gf63-thin-8sc-252xtr-intel-core-i5-8300h-8gb-256gb-ssd-gtx1650-freedos-15-6-fhd-tasinabilir-bilgisayar-p-HBV00000KE491
  • sarge61 kullanıcısına yanıt
    Hocam.ben de bu MSI'ı almak istiyorum ama 250 gb ssd yeterli durmuyor. Acaba buna alternatif var mi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: iskaca

    Hocam.ben de bu MSI'ı almak istiyorum ama 250 gb ssd yeterli durmuyor. Acaba buna alternatif var mi
    Alternatif olarak 9300H işlemcili modeli var ve SSD'si 256GB. Ancak 2.5"lik HDD yuvasına istediğin boyutta SSD takabilirsin.

    https://www.hepsiburada.com/msi-gf63-thin-9sc-058xtr-intel-core-i5-9300h-8gb-256gb-ssd-gtx1650-freedos-15-6-fhd-tasinabilir-bilgisayar-p-HBV00000JP1HV?magaza=Hepsiburada




  • iyi günler bana da aynı şekilde FreeDos olmayan ve Monster olmayan bir laptop önerebilir misiniz ? aynı fiyat aralığı olduğu için başlık açmadım
  • Arkadaşlar, linkini verdiğim modele 16 GB Ram taktırıp aldım. İşlemci ve ekran kartı'nın iyi olmasının yanı sıra gözüme çarpan artı yanları ekranının çerçevesinin baya ince olması ve ekranın kaliteli olması, soğutmasının gayet iyi olması oldu. Ayrıca garip bir şekilde Intel sürücüsünü kurarken Monster için hala sürücünün doğrulanmamış olduğunu gördüm ve kuramadım lakin aygıt yöneticisinden sürücünün kurulu olduğunu gördüm. Büyük ihtimal Windows güncelleştirmeleri sırasında kuruldu, bunun dışında bir sıkıntı çıkmadı. Monster'ın USB'i üzerinden sırayla sürücüleri yükledikten sonra ise Intel'in kendi sürücü güncelleme programı ile de güncelledim, gayet güzel bir program size de öneririm.
  • Hudson51 kullanıcısına yanıt
    Ben de bunun v15.1 versiyonunu almayı düşünüyorum ama, çok kararsızım, eline ulaşınca kısa bi değerlendirme yazabilir misin rica etsem?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sarge61 kullanıcısına yanıt
    Monster'dan 300TL daha pahalı. Ayrıca TN panel ve işlemciler arası oyun performansı olarak fark var. Ekran kartı mu modellerde Max Q kullanılıyor. Tam emin değilim ama. Bu da bir eksi. Tek fanlı olmasından bahsetmiyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • YksAğlattı Y kullanıcısına yanıt
    Hocam üstte dilim döndüğüne kısa bir şeyler yazdım. Eğer aklına takılan başka bir şey varsa özel den mesaj atabilirsin yada buradan da yazabilirsin, sen bilirsin.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Hudson51 kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim ederim hocam. Kasa kalitesi ve hoparlör kalitesi nasıl? Bir de mesela günlük kullanımda fanlardan hiç ses geliyor mu, benim için sessiz olabilmesi de çok önemli. Ağırlık 2 kg sanırım ama mesela çantaya falan koyunca ağır mı yoksa taşınabilir mi? Tasarım yakından da fotoğraftaki kadar güzel mi, hiç canlı görmedim de

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • YksAğlattı Y kullanıcısına yanıt
    Hocam kasa kalitesi ne yazık ki Dell veyahut MSI'lardan bir seviye aşağıda. Hani Lenovo'ların ayarında. Üstelik ne kadar ekmek o kadar köfte durumu burada da olduğundan 6000 - 6500'e daha iyi kasalı cihazlar bulunur ama aynı seviye işlemci ve ekran kartında bulunamaz şu an için.

    Hoparlör'ü ise bence oldukça kaliteli. Çok profesyonel değilim ama gerek bass da gerekse tizde patlamadan temiz sesler verebildi üstelik pil kullanımında iken de pili arttırma amaçlı hoparlör'ün ses gücünü birkaç tık aşağı çekiyor ki bu da pile güzel etki ediyor.

    Günlük kullanımda fan sesi yok hatta Guacamelee gibi az güç tüketen oyunlarda dahi fan sanki günlük kullanımda imiş gibi sıfır sesle çalışıyor. Tabi daha güçlü oyunlarda çift fan da kendini belli ediyor ama oyunu baltalayacak kadar değil.

    Ağırlık konusunda ise şaşırdığımı söyleyebilirim. Ağır bir cihaz beklerken oldukça hafif bir cihazın elime geldiğini söyleyebilirim. Tabi bu sizin elinize alıp ölçmeniz gereken de bir şey lakin öyle aman aman ağır değil.

    Tasarım konusunda ise oldukça sade ve güzel. Touchpad butonları, Touchpad'e entegre ve bu da gayet beğendiğim bir tasarım artısı.

    Fotoğraflarla cihaz arasında fark yok lakin şahsen ekranına baya bir hayran kaldım. Çerçeveler sıfır olmasa da oldukça inceltilmiş ve bu da gayet güzel gözükmüş. Tabi profesyonel bir PC kullanıcısı veya Exper olduğumu söyleyemem ama nacizane fikirlerim bunlardır.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >




  • Hudson51 kullanıcısına yanıt
    Çok sağolun hocam. Acer ın benzer özelliklerde bi modeli var da onunla bunun arasında kaldım. Açıkçası monster olması beni biraz korkuttu ama memnun olan da çok insan var. O yüzden karar veremedim malesef. Tekrardan teşekkür ederim cevaplarınız için.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende bayağı arastirdim monsterin sogutma konusunda sıkıntısı olmadigini soyleyenlerin sayisi oldukca fazla 1650 cok fazla guc tuketmedigi icin isinma problemide cok fazla yasanmaz f/p konusunda monster bir adım onde cok paran yoksa en ideal pc monster gibi görünüyor Türkiye sartlarinda ve bi dolar kurunda

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.