Şimdi Ara

6500 Slide Kamera Fotoları.... Bakmadan Geçmeyin... (Konu Bitti. Yetkililer Konuyu Silebilir.) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
0
Favori
2.397
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • foto çekmeye alışman gerekecek farklı modlarda çekimler

denemeler yap dahada güzel olacağına eminim
  • quote:

Orjinalden alıntı: farukkk

foto çekmeye alışman gerekecek farklı modlarda çekimler

denemeler yap dahada güzel olacağına eminim

evet benden kaynaklandığını düşünüyorum. foto çkem konusunda ii değilim çünkü bundan önceki telefonum NOKIA 6610i 'ydi

İç mekanda çekerken nelere dikkat etmem lazım mesela beyaz dengesi ne yapmam gerekiyorr.... bir de daha keskin fotolar elde edemezmiyiz...
  • Arkadaşlar yeni fotolar ekliyeyim dedim. Dışarda kamera fena deil ama evin içine girince olay çıkıyor...

(fotolar kaldırıldı...)

iç mekanda resmen webcam gibi çekiyor yaw

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cemfigo -- 25 Haziran 2008; 19:47:03 >
  • Flas kapalı olmasın?
  • quote:

Orjinalden alıntı: OrtayaKarışık

Flas kapalı olmasın?

flaşın pek bi etkisi olmaz.gece modunu açması gerekiyor.flaş yakın çekimlerde etkili olur.
  • quote:

Orjinalden alıntı: éxpért.éxé

quote:

Flas kapalı olmasın?

flaşın pek bi etkisi olmaz.gece modunu açması gerekiyor.flaş yakın çekimlerde etkili olur.

Dısarıda güzel çekiyor,ev içinde çekemediğini söylüyor arkadas.Dısarıda ışık olduğu için güzel çekiyor ancak içeride dısarıya göre ısık daha azalıyor o yüzden flasın açık olması lazım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi #Unique -- 22 Haziran 2008; 19:21:50 >
  • Bütün çektiğim fotolarda flaş kapalıydı.
  • Flası açıpta çekmeyi dene bence farkı görüceksin.
  • Flaşla çektiğim fotolar bu telefonda bişey mi diğer 6500 kullanan arkadaşlar yardım edin lütfen...

(fotolar kaldırılmıştır.)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cemfigo -- 25 Haziran 2008; 19:47:35 >
  • Ben hala senin telefonunda bir problem olduğunu düşünmekteyim ben dışarda bile öyle kalitesiz resimler çekmiyorum benim telefon çok çok kaliteli çekiyor çok keskin ama senin 6500 Slide da bir problem var gibi garantiliyse garantiye vermeni tavsiye ederim odaklanma problemi var keskinliği tam anlamıyla sağlayamıyor...
  • Git değiştir derim bir an önce.
  • cemfigo sen aldığın adama söyle arkadaşımda da aynı telefon var aynı versiyon de o daha kaliteli çekiyor bu telefon sanırım arızalı de değişim talep et gördün benim çektiğim resmi çok çok net...
  • Garantisi var değişirler mi acaba yoksa servise mi yollarlar servise giderse oho yandık demektir. Ayrıca bi sigortası mı ne var bu kırılma yanmaya karşı... O işe yarar mı acaba yarın konusacam da ona göre konusayım adamla.
  • quote:

Orjinalden alıntı: korner12

cemfigo sen aldığın adama söyle arkadaşımda da aynı telefon var aynı versiyon de o daha kaliteli çekiyor bu telefon sanırım arızalı de değişim talep et gördün benim çektiğim resmi çok çok net...

yarın aynen böyle dicem inş değiştirirler yoksa olay çıkacak...
  • ilk başta sert gitme adamların üstüne eğer değiştirmeyiz vs. derlerse sert çık şikayet edeceğini falan söyle o zaman değiştirebilirler
  • Bugün git hallet cemfigo geç kalırsan sorun çıkarırlar değiştirmede.
  • quote:

Bugün git hallet cemfigo geç kalırsan sorun çıkarırlar değiştirmede.

Beni sakin tutacak birini bulup gidecem 3 lere doğru sonucu yazarım buraya arkadaşlar ilginiz için tekrar teşekkür ederim...
  • bana kalırsa telin kamerasında sorun yok bu işden anlayan bi mühendis olarak sölüyorum bunu resimlerde flulanma var buda merceğin hareket etmesi anlamına gelir.. bunu denemek için de şöle bişi yapıp foto çekeblirsin.. telefonu bi masaya otuttur sonra foto zamanlayıcı ayarla mesela 15sn e kur kendı kendıne ceksin telefon sen tusa basdıkdan 15sn sonra yanı tel elınde olmasın cekerken masada dursun kımıldamadan kendı ceksın bakalım nası olucak foto hala flulanma varmı..
  • Bencede kardeş çok pahalı telefon neden hasarlı kullanayasınki..
  • quote:

Orjinalden alıntı: candanemre

bana kalırsa telin kamerasında sorun yok bu işden anlayan bi mühendis olarak sölüyorum bunu resimlerde flulanma var buda merceğin hareket etmesi anlamına gelir.. bunu denemek için de şöle bişi yapıp foto çekeblirsin.. telefonu bi masaya otuttur sonra foto zamanlayıcı ayarla mesela 15sn e kur kendı kendıne ceksin telefon sen tusa basdıkdan 15sn sonra yanı tel elınde olmasın cekerken masada dursun kımıldamadan kendı ceksın bakalım nası olucak foto hala flulanma varmı..

Senin dediğin yolu deniyorum. Ama pek bi gelişme yok yine aynı bulanıklık mevcut. Hem bende parkinson fln da yok o kadar titremiyor elim hem fotoları elimle çekecem sürekli zamanlıyıcı da kullanamam deil mi...
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.