Şimdi Ara

65 tl sınırsız, hızım düşmedi. yardırıyorum ama korkuyorum da (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
121
Cevap
1
Favori
2.849
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu nasıl bir yardırmadır öyle
  • Sonuç ne oldu merak ettim açıkçası?
  • quote:

Orijinalden alıntı: addictive

Sonuç ne oldu merak ettim açıkçası?

Birkaç gün daha var galiba faturaların görünmesine . Ben sorguluyorum görünmüyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Loney

65 tl sınırsız, hızım düşmedi. yardırıyorum ama korkuyorum da

bu kadar veri transferini hangi arada yaptığınızı sorabilir miyim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: tigo

quote:

İlk hafta 1gb hemen dolmasın diye pek birşey indiremedim. Son hafta da laptop servise gitti

Aslında vakit olsa 500gb-1tb arası download yapılır

• quote:

quote:

quote:

İlk hafta 1gb hemen dolmasın diye pek birşey indiremedim. Son hafta da laptop servise gitti

Bir ara sizi başka bir operatör çalışanı olduğunuzu sanmadım değil açıkcası.

Ayrıca yerinizde olsam şartları fazla zorlamazdım. Avea bu, sonra "hız limitini düşünmemek için ek paket almışsınız. Bu sebeple 200 tl fatura geldi" denebilir her an

• quote:

quote:

quote:

quote:

Bir ara sizi başka bir operatör çalışanı olduğunuzu sanmadım değil açıkcası.

Ayrıca yerinizde olsam şartları fazla zorlamazdım. Avea bu, sonra "hız limitini düşünmemek için ek paket almışsınız. Bu sebeple 200 tl fatura geldi" denebilir her an

Hiçbirşey diyemezler
    Kuşadasındayken 14mb/s hızlara çıkıyordu gunde 140gb down yapılır

• konu efsane olmaya aday. yerimizi alalım
  • benim indirmeler de 100 gigabaytı aştı. 200 tl'ye razıyım. fatura 199tl.yi hiç bir şekilde geçemez diye bi muhabbetleri var ama yine de insan korkuyor valla 5.000 tl falan fatura gelir mi diye. neyse, bugün yarın fatura kesilir. sonucu paylaşırım. bu arada benle aynı kaderi paylaşan biri olması da rahatlattı beni. hadi bakalım yoldaş:)
  • 9333arayın faturalar belli

• bakalım hızım düşmedi diyenler bu fatura döneminde de aynı şeyi söylemeye devam edecekler mi

yoksa 128 kbps hız mı olur diye ortalık kaynayacak mı???

bekleyip göreceğiz
  • quote:

Orijinalden alıntı: varkenyokken

benim indirmeler de 100 gigabaytı aştı. 200 tl'ye razıyım. fatura 199tl.yi hiç bir şekilde geçemez diye bi muhabbetleri var ama yine de insan korkuyor valla 5.000 tl falan fatura gelir mi diye. neyse, bugün yarın fatura kesilir. sonucu paylaşırım. bu arada benle aynı kaderi paylaşan biri olması da rahatlattı beni. hadi bakalım yoldaş:)

• Sonuç nedir?Faturalar kesileli baya oldu.Sonucu yazın da öğrenelim.Gerçi 65 tl sınırsız.Ne deyipte fazla fatura gönderebilirler ki.Hızı düşmemiş.Düşürselermiş.Hiç ihtimal vermiyorum fazla geliceğine faturanın.Teyze oğlunda da ttnet var sınırsız.16 mbit.50 gb tan sonra 3 mbite düşüyor.Mesaj geliyor düştü diye ama hız aynı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sword88

Sonuç nedir?Faturalar kesileli baya oldu.Sonucu yazın da öğrenelim.Gerçi 65 tl sınırsız.Ne deyipte fazla fatura gönderebilirler ki.Hızı düşmemiş.Düşürselermiş.Hiç ihtimal vermiyorum fazla geliceğine faturanın.Teyze oğlunda da ttnet var sınırsız.16 mbit.50 gb tan sonra 3 mbite düşüyor.Mesaj geliyor düştü diye ama hız aynı.

Paylaştım ya dostum
  • Hızınız düşürüldü mesajı geldi ama hala yüksek hızda . Umarım bu ay da düşmez
  • bendede 50b kota var geçiyorum sıkıntı olmuyor
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: sword88

Sonuç nedir?Faturalar kesileli baya oldu.Sonucu yazın da öğrenelim.Gerçi 65 tl sınırsız.Ne deyipte fazla fatura gönderebilirler ki.Hızı düşmemiş.Düşürselermiş.Hiç ihtimal vermiyorum fazla geliceğine faturanın.Teyze oğlunda da ttnet var sınırsız.16 mbit.50 gb tan sonra 3 mbite düşüyor.Mesaj geliyor düştü diye ama hız aynı.

Paylaştım ya dostum

Seninkini gördüm de konunun hepsini okumadığım için senin de aynı tarifede olduğunu düşünmedim.Konuyu başlatan arkadaş yazmadığı için yazmıştım.Neyse fazla gelmemiş yani.Yardırmaya devam o halde.

• quote:

quote:

benim indirmeler de 100 gigabaytı aştı. 200 tl'ye razıyım. fatura 199tl.yi hiç bir şekilde geçemez diye bi muhabbetleri var ama yine de insan korkuyor valla 5.000 tl falan fatura gelir mi diye. neyse, bugün yarın fatura kesilir. sonucu paylaşırım. bu arada benle aynı kaderi paylaşan biri olması da rahatlattı beni. hadi bakalım yoldaş:)

Yani 21 tl mı geldi fatura 130 gb download yaptın

• quote:

Orijinalden alıntı: omer_Faruk.

quote:

quote:

Yani 21 tl mı geldi fatura 130 gb download yaptın

Evet

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.