Şimdi Ara

65 lvl th8 koy 100 tl pazarlik payi var

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
233
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • oyuna fazla giremiyorum (th8 oldugundan beri) bu yuzden satiyorum.pazarlik payi vardir.daha once ayni sekil bir hesap sattim alisveris basarili gerceklesti.((trimm ile) oguz abi ile bir alisverisimiz oldu)
    resimler asagida
    koy 100 tl dir.henuz odeme yontemine karar veremedim alacak arkadasa hayirli olsun simdiden
     65 lvl th8 koy 100 tl pazarlik payi var 65 lvl th8 koy 100 tl pazarlik payi var 65 lvl th8 koy 100 tl pazarlik payi var

• reis hayırlı satışlarda 100tl çok yazmışsın bea benim konuya bak benim köy nerdeyse max,senden bitek suralarım azbuçuk eksik ben 60-70 istiyorum.Tabi karar senin .

hayırlı satışlar ;) gönül isterki alıcı bulasın
  • quote:

Orijinalden alıntı: sesdeneme123

reis hayırlı satışlarda 100tl çok yazmışsın bea benim konuya bak benim köy nerdeyse max,senden bitek suralarım azbuçuk eksik ben 60-70 istiyorum.Tabi karar senin .

hayırlı satışlar ;) gönül isterki alıcı bulasın

tesekkurler fakat daha once sattigim hesap 60 tl idi ve biraz daha dusuk seviyeydi bu yuzden 100 dedim ve tabiki pazarlik payi var.

sanada hayirli satislar tekrar tesekkurler :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: DizzY_29

Hocam merakımdan soruyorum hesabı satarken alıcıya nasıl aktarıyorsunuz ? Satma düşüncesinde olan arkadaşlarım var fakat yöntemi bilmiyorlar :)

merhaba,benim hesabim ios cihazinda.eger karsi tarafta ios kullaniyorsa game center hesabini veriyorum eger android kullaniyorsa oyunun ayarlarindan bir cihazi bagla diyorum sonra bu eski cihaz diyorum ardindan android,diger i secince bir kod veriyor bana ben de o kodu arkadasa veriyorum.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: _Sezgin_

quote:

Hocam merakımdan soruyorum hesabı satarken alıcıya nasıl aktarıyorsunuz ? Satma düşüncesinde olan arkadaşlarım var fakat yöntemi bilmiyorlar :)

merhaba,benim hesabim ios cihazinda.eger karsi tarafta ios kullaniyorsa game center hesabini veriyorum eger android kullaniyorsa oyunun ayarlarindan bir cihazi bagla diyorum sonra bu eski cihaz diyorum ardindan android,diger i secince bir kod veriyor bana ben de o kodu arkadasa veriyorum.

Satarken iOS de Game Center; Android de ise Google hesabını vermek zorundayız o halde ? Ben de köy geliştirip satmayı falan düşündüm o halde yeni hesap üzerinden oynamam daha mantıklı değil mi ?:)

1)Aynen öyle.
    2)Evet, yeni olarak baslayin zevkini cikarin daha sonra satin daha iyi. :))

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    129 lvl th 10 :) Uygun fiyat.
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.