Şimdi Ara

64mb - 128bit mx440-se SATILIK ( satıldı )

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
125
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • winfast leadtek 64mb -128bit mx440 - se agp4x ve gf4 bildiğim kadarıyla tv out özellikli - pasif soğutuculu

cd si - kartı elden yada kargo ile yollama imkanım var , istanbul - ikitelli yad uygun zamanda m köy - taksim gibi. istediği bir yer varsa bırakırımda oraya. kartla beraber son güncel prg larını ( bios - oc prg ı - driver ) verilir.

9600xt aldığımdan satıyorum , nfsu2 için oc yaparak 1024*768 - 85hx de full açık sorunsuz oynatıyor. ama ben oyun oynamadığımdan iyi bir soğutucu takviyesi ile iyi bir kart.

35 ytl ( AZ YADA ÇOK DİYE MSJ YAZMAZSANIZ SEVİNİRİM, KARGO PARASINI BENDE VEREBİLİRİM DURUMA GÖRE )

*************************************************************************************
    SATILDI SATILDI SATILDI SATILDI

kartı forum dan bir üye ye bugün itibariyle sattım ( eğer beğenmez yada memnun kalmazsa zaten istediği zaman parası iade olmak kaydıyla geri alacağımıda belirttim.) umarım 2 taraf içinde uygun bir alış veriş olmuştur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bukalemun -- 5 Ocak 2006 22:02:50 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.