|
Merhaba, Kingston firması ile konuşuyorum da Bu ram'ı almak istedim. 2x32GB kit olarak. Ama Bir garanti vermediler Zamanlar için ![]() Şimdi Yıllardır forumdayım , pek aktif değilim son zamanlarda. Biliyorum ki İşlemci Overclock veya RAM Overclock işlerini firma üreticilerine sorsak, adamlar olmaz biz garanti vermiyoruz derler. Ama yıllardır feci şekilde overclock'lu sistem kullanmış biri olarak bence olur diyorum bu ram başka zamanları kullanarak. Hemde istediğim şey downclock gibi birşey. MSI laptop kullanıyorum 2x16GB olarak . Artık yaptığım işler için RAM yetmiyor. ![]() ![]() Mevcut Ram 1.1V ile 5600MHz ve 46-45-45 yapabiliyor. Ve yeni takmak istediğim RAM yine Aynı voltajda daha hızlı çalışıyor. Bu RAM daha yavaşlamaz mı? Mesela en kötü ihtimalde 46-45-45 çalışmak istemez mi? Kingstan RAM'a yazdım XMP içinde başka ne profiller var diye. Adamlar sadece 1 Tane timing var diyor. Bence onlar da bilmiyor. Biraz gaza getirilmeye ihtiyacım var gibi geliyor. Ne düşünürsünüz. Gidip normal 2 tane 32GB RAm alın diyor Kinsgton. Onları takıp 64GB yapın diyor. |
|

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

Hızlı