Şimdi Ara

649 TL Asus K52F-EX855O notebook Bim'de satışta alınır mı? Yardım (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
65
Cevap
1
Favori
38.004
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • hocam k52 kasasının bazı modellerinde öyle bir durum söz konusu. fakat kullanımda herhangi bir problem çıkardığını duymadım.

duyduğum kadarıyla da notebookda kullanılan anakartın o bölümünde bulunan boşluktan dolayı klavyenin oynuyor olduğu.

quote:

Orijinalden alıntı: Gema

arkadaşlar bu asusun klavyesi yaylanıyor?? nasıl iş bu ya tuşlara basıyorum tüm tuş kasası yerinden oynuyor sanki???
  • kutusunu açıp win starteri kurdum...

yarın öğlen iade etmeye gideceğim, bim ürünü iade alır mı acaba

hayırlısı artık
  • Acer Aspire AS5739G-874G32Mn (LX-PH602-210)
    İşlemci Üreticisi Intel® İşlemci Modeli Core™2 Duo İşlemci Numarası P8700 İşlemci Hızı 2,53 GHz Bellek 4 GB Disk Kapasitesi 320 GB Disk Dönüş Hızı 5400 rpm Ekran Boyutu 15,6" Ekran Kartı Belleği 1 GB Ekran Çözünürlüğü 1366 x 768 px Ekran Kartı NVIDIA GEFORCE GT240M İşletim Sistemi Windows 7 Home Premium Ağırlık 2,80 kg Ön Bellek (L2 Cache) 3 MB Veri yolu Hızı 1066 MHz Kart Yuvaları Multimedia Kart (MMC), Secure Digital High Capacity (SDHC), Secure Digital Kart (SD

bu ürün bimekste %40 indirimliymiş 741,85 TL fakat stoklarda kalmamış.bu bilgisayarı keşke kaçırmasaydım, çünkü gerçek piyasa fiyatı 1,5 Tl ye yakın.kampanyaları takip etmek lazım
  • quote:

Orijinalden alıntı: sarimavi

kutusunu açıp win starteri kurdum...

hayırlısı artık

kurulum yaptığını söyleme, ben geri verdim klavyesinden dolayı olduğu söyledim hatta çıkırtıp baktılar durumu görünce hiç ses çıkartmadan geri aldılar. problem olmaz sanırım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tcoalngsau

bende bugün aldım bu laptopu o kadar da haksızlık yapmayın..yok klavyesi şöyle yok kasası böyle..bence bu fiyata çok iyi.. bir çok arkadaş yıl içinde laptop aldı fiziksel olarak hiç fark yok..özellik oalrak 1400 civarı alınan laptopla elbet kıyas edilmez ama bu özellikte 800 den aşağı zor alırsınız.

herhalde klavyeleri tek tuşa basınca bile bütün tuş takımı zangır zangır yerinden oynamıyordur demek ki sana daha iyi durumdaki bir asus denk geldi. artı bu bilgisayardan daha iyi özellikte ve daha uygun fiyata dizüstüler de var, yukarıya bir tane acer yazdım %40 indirimli P8700 İşlemci,Bellek 4 GB 741 TL. en azından google yazdığında bu model hakkında satış, fiyat, bilgi vs.. bulabilirsin.asusun bimdeki modelini google yazdım,hakkında bilgi çıkmadı, 52 serisinin klavye sorunlarından başka birşey bulamadım.kampanyaları takip etmek gerek.

• kardeşimin bulunduğu yerde bim mağazası olmadığı için ona ben aldım. klavyede esneklik söz konusu fakat çok fazla değil bendekinde. evdeki diğer compaq makinede ve arkadaşımın casper makinesinde de biraz oynama var. ben sorun etmedim, onun da edeceğini sanmıyorum. ürün hakkında özellikle hoşuma giden ise CİDDİ anlamda soğuk ve sessiz çalışması oldu. compaq makineyi kapatınca evde bir sessizlik oluyor, bunda ise sesi anlamak için dikkatli dinlemek gerekiyor. içindeki veri miktarı artıp fan tozlanınca ister istemez artar ama şu an için çok iyi. datron makineden çok çekmiş kardeşim inşallah sorunsuzca kullanır.
  • bende saat 9.10 da marketteki son notebooku aldım.ilk izlenimlerim gayet olumlu özellikle malzeme kalitesi,sessiz çalışması,ısınmaması ve hdmi çıkışının olması artıları.ilk notebookumda asustu ve eski kasaydı o yüzden bu kasa bir hayli hoşuma gitti.bunların dışında bazı olumsuzluklardan bahsedilmiş.bende alan diğer arkadaşlar gibi açar açmaz klavyesindeki esnekliği kontrol ettim benim aldığım notebookta yok denilebilecek kadar az esneklik.hatta bilmeyen birinin fark etmeyeceği kadar diyebilirim.sadece aşağı yukarı sağ sol oklarının oldugu tuşların alt kısmında hafif bir esneme var ki bu beni rahatsız edecek düzeyde değil.sanırım biraz şans meselesi.performans olarak ise zaten sistem içeriğinin ne olduğunu görerek alıyoruz f/p olarakta iyi olduğu kanaatindeyim çünkü bende uzun araştırmalar sonucu almaya karar verdim.oyun olarak knightonline kurup oynadım ve gayet sorunsuz çalıştı.autocad matlab microsoft office gibi programlarıda sorunsuz çalıştıracağı kanaatindeyim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Gema

quote:

Orijinalden alıntı: sarimavi

kutusunu açıp win starteri kurdum...

hayırlısı artık

kurulum yaptığını söyleme, ben geri verdim klavyesinden dolayı olduğu söyledim hatta çıkırtıp baktılar durumu görünce hiç ses çıkartmadan geri aldılar. problem olmaz sanırım.

büyük sorun çıkaracaklarını zannetmiyorum, zaten ürünü bim merkezden tanıdığa rica ettim de mağazayı arayıp ayırttı, ismimi söyleyince verdiler, o yüzden iade ederken o kişinin ismini söylersem çok sorun olacağını zannetmiyorum.. sonuçta bim'de bizim müşterimiz, iş ilişkimiz var..

• Şimdi baktım. Benim tepedeki yorumu bir arkadaşınız alıntı yapıp saçma olarak ilan etmiş..Burada normal zeka seviyesine sahip, yazdıklarımı anlayan insanlara yazıyorum..Gidip 650 Liraya en donanımlı beyni büyük makinayı alıyorsunuz, sonrada tuşları şöyle, programı böyle...Yok dayanırmı ?.. .Niye dayanmasın? Başındaki insanın kullanımına bağlı...Klavyesi bozulur diyenlere yol gösterdim..Suçmu işledim ? Mini lap top klavyesi her yerde var 15 lira al tak kullan..Kendi tuşları tertemiz dursun...Yok bozulur bilmem ne diyenler için yazdım..Sonuçta PARA VERİP ALDIĞI BİR LAPTOP U HER İSTEYEN İSTEDİĞİ GİBİ KULLANANCAK ...Kime ne yahu ? Bana ne ?...Niye saçma yorum yapmış oluyorum ?....Sana saçma gelen bana çok normal bir yorum olamazmı ?.. 650 lira vereceksin ama 2000 liralık makinaların bütün özelliklerini taşıyacak...Yoksa saçma yorum olacak...İnsaf...İnsaf...NE KADAR KÖFTE O KADAR EKMEK...O fiyata o makina ucuz...Ramına bak, harddiskine bak, işlemcisine bak...Emsallari değil 2 - 250 gb olanları bile 790 lira...Yok tuşları şöyle, yok kasası böyle...BEN ALMADIM PROGRAMI WİN 7 STARTER DİYE ALMADIM..( Büyük ihtimal alamıyacaktım. Kapanın elinde kalmış. Gidip kapıda yatmış millet..) Ben en mütevazi makinada WİN 7 BASIC OLANI TERCİH EDERİM.. Onlarda daha küçük beyinli olanları bile 790 lira...En makul çözümde CASPER alıp farkını ödeyip istediğiniz WİN 7 HOME PREMİUM programı yükletip almak..Lap top u gidip CASPER Shoplardan alırsanız .CASPER yapıyor...Neyse burada kesip hepinize saygılarımı sunarım..Kıymetli arkadaşlarım...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi taşkafa -- 18 Haziran 2011; 20:28:06 >

• Ben de bimdeki son laptopu almıştım ama eve getirip kurdum ve wireless in çalışmadığını gördüm bütün gece uğraştım, biosu bile yenidin kurdum ama çipsette problem var sanırım, ben de sabah iade ettim. Böyle bir problem yaşayan oldu mu? mesela benimkinde esneme yok denecek kadar azdı. beğenmiştim yani :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pal

Ben de bimdeki son laptopu almıştım ama eve getirip kurdum ve wireless in çalışmadığını gördüm bütün gece uğraştım, biosu bile yenidin kurdum ama çipsette problem var sanırım, ben de sabah iade ettim. Böyle bir problem yaşayan oldu mu? mesela benimkinde esneme yok denecek kadar azdı. beğenmiştim yani :(

şans işte dostum ben öyle bir problem yaşamadım şuanda wirelesstan bağlanıyorum.hoparlorleri webcamini usbleri hdmi çıkışını dvd writerı herşeyi test ettim ve sorunsuz çalışıyor.bir arkadaşta harici klavye sorun çıkarabiliyomuş bu modellerde demişti öyle bişeyde yok harici klavye ve mouse ile de gayet uyumlu bir şekilde çalışıyor.tek olumsuz yanı windows 7 starter olması benim için onuda dayanamadığım an değiştirirm bu problem bile sayılmaz yani.

• Güle güle kullan, eğer wireless sorunu olmasaydı kesinlikle geri vermezdim. Şans işte...
  • değişim yapma şansın yokmuydu yaw. çok kötü olmuş. üzüldüm adına

quote:

Orijinalden alıntı: Pal

Güle güle kullan, eğer wireless sorunu olmasaydı kesinlikle geri vermezdim. Şans işte...
  • arkadaşlar ben de geçen cuma günü aldım ve aldığım ilk gece tocuhpad problemi çıkarttı, sabah düzelmiş olsa da şu an tekrar oluştu problem. sol ve sağ tıklama olayı sorunsuz olsa da, imleç ya hiç hareket etmiyor ya da kesik kesik hareket ediyor. asus'un sitesinden driver değiştirmiş olsam da devam ediyor. çözüm ne olabilir?
  • p serisi olarak buna da bakabilşirsiniz 556 TL fiyatı var

http://www.pcdepo.com/acer-tm5742z-p612g25mnss-laptop-urun6114.html
  • Ben de Cuma günü bu laptopu BİM'den satın aldım.Halihazırda elde LG X110 netbook ve ACER 4315 vardı.LG X110'u okulda derse çıkarken bir sürü plan vs. fazlalık çıkartmamak için almıştım.Pek çok kullanım kolaylığına rağmen excel çalışmalarında ekranı bana küçük geliyordu.Bu laptopu bugün itibariyle 4 gündür kullanıyorum.Wireless veya klavye problemi yaşamadım.Klavyesi ve üzerindeki tuşlar normal esneklikte.Benim gibi bir öğretmen için en büyük özelliği nümerik tuş takımı olmasıydı.Not girerken daha hızlı giriş yapabilirim artık.Kasa kalitesini beğendim.En çok hoşuma giden özelliği ise oldukça sessiz çalışması.Hatta hiç ses yok diyebilirim.Ayrıca FN tuşu ile çalışan kısa yol mavi tuşlar da iyi yerlere koyulmuş.Piyasada fiyat konusunda çok fazla bir araştırma yapmamıştım ancak fiyat bir memur için alınabilecek bir değerde gibi geldi bana.

Son olarak, hiç deneyemedim ama, FM MANAGER 2010 ve 2011 sürümlerini de kasmadan oynatabilirse beni daha da mutlu edecek bu laptop.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OTTO VON BISMARCK -- 21 Haziran 2011; 0:51:23 >

• Balıkesir Gönen'denim burda ki bimde 1 tane duruyor hala isteyen gelsin alsın :D az önce gördüm .
  • silent hill homecoming, resident evil 5 ve call of duty black ops gibi oyunları oynatabiliyor
  • merhabalar, ne klavye nede bahsedilen diğer problemlerden hiçbirini görmedim oyun oynamak için müsait değil onu belirteyim, 5 gündür sürekli kullanıyorum biraz kasma oluyor 3-4 program aynı anda açarsam ama onun sebebi de win 7 yüklü olduğu için oluyor, 7 güne kadar bariz hatalar olmadığı sürece deneme süresinden sonra xp yükleyip hızıma hız katıcam....bence bu fiyata gayet iyi ve sağlıklı bir bilgisayar bim çıkarınca olay oldu nedense herkes bir şeyler anlatıyor kendi bildiğince ben memnunum
  • ben alalı 1 ay oldu da geçti çok memnunum ama denildiği gibi crysis 2 de kasıor oynanmıor onun dışın klavye bana gayet iyi geldi hiç bi sorun yok oyunlardan da battlfiel bad company 2 yi crysis warheadı falan düşük ayarlarda oynadım kötü deil ama harikada deil orta bişi
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.