Şimdi Ara

635 TL TOSHIBA L505-13V LAPTOP Full Kutulu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
1
Favori
745
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Ankara İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • LAPTOPUM ÇOK TEMİZDİR . ÇALIŞMASINDA VS. HİÇBİR SIKINTISI YOKTUR.
    ÜST TOSHIBA YAZISININ KISMINDA BİR KAÇ KÜÇÜK ÇİZİK VARDIR SADECE.
    MASAÜSTÜ PC YE GEÇECEĞİM İÇİN SATIYORUM.
    AYRICA BATARYASI BİTİKTİR ŞARJ ALETİ İLE KULLANIYORUM ŞU AN. İSTEYEN BATARYA ALABİLİR.
    DAHA YENİ FARKETTİM EKRANIN SOL ALTINDA HİÇ BELLİ OLMAYAN BİR ÖLÜ PİKSEL VAR . KESİNLİKLE ÇOK ÇOK DİKKATLİ BAKMAZSANIZ GÖRÜNMÜYOR BİLE .
    KLAVYESİNİ HİÇ KULLANMADIM KABLOSUZ KLAVYE VE MAUSE İLE KULLANDIM.
    FATURASI, KUTUSU VS. HERŞEYİ MEVCUTTUR.
    ANKARA İÇİ ELDEN GÖREREK ALINMASI TERCİHİMDİR. PAZARLIK VE TAKAS KESİNLİKLE YOKTUR.
    CİHAZI GÖRMEK İSTEYENLER GELİP GÖREBİLİR.
    İSTEDİĞİM FİYAT : 635 TL
    FİYAT SONDUR PAZARLIK VE TAKAS TEKLİF ETMEYİNİZ.Öğrenci adamım ihtiyaçtan dolayı satıyorum. Yoksa üçün beşin lafını yapmam.

Notebook: Toshiba Satellite L505-13V (Satellite L505 Seri)

İşlemci: Intel Core i3 330M
    Grafik kartı: ATI Mobility Radeon HD 5165
    Görüntü: 15.6 inç, 16:9, 1366x768 piksel, parlak: evet
    Ağırlık: 2.9kg
    Fiyat:
    Ortalama Puan: 70% - orta
    Ortalama 1 puan 4 (incelemeden)
    fiyat: 80%, performans: 78%, özellikler: - %, görüntü: 61% mobilite: 40%, işcilik: - %, ergonomi: - %, emilim: 51%
    İnceleme Yapılan Cihaz: Toshiba Satellite L505-13V
    Yorum
    ATI Mobility Radeon HD 5165:
    1. sınıf masa üstü kartları ile kıyaslanabilir performansa sahip laptop kartları. Yeni oyunlar biraz düşük detaylarda akıcı şekilde oynanabilir.
    Intel Core i3:
    330M: Core i3-330, 350M’e göre saat hızı düşürülmüş bir işlemci, saat hızı 2.13 GHz olmakla beraber Turbo Boost özelliğine sahip değil. Hyperthreading sayesinde 4 komut eş zamanlı işlenebilmekte. Dahili GMA HD 3150 ve DDR3 bellek kontrolörüde dahil edilmiş.
    15.6": 15 inçlik ekran ve varyasyonları tüm notebooklar için bir standart olup tüm notebookların yarısından çoğunda kullanılmakta. 15.4 inçlerde 16:10 standart görüntü. Bir çok tarafından bu orta boyut formatın sevilmesinin sebebi: gözlerin yorulamaması, fazla enerji ihtiyacı duymaması ve laptopların daha kompakt tutulabilmesi.
    2.9 kg: Bu ağırlık notebooklar için ortalama bir değer. Bu yüzden 15 inçlik ekrana sahip bir çok laptop bu ağırlık sınıfına dahil edilebilir.

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HainKost0k -- 29 Ocak 2014; 15:35:48 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.