Şimdi Ara

6300 Bluetooth sorunum var lütfen yardım!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
326
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Daha yeni 6300 aldım bilgisayarıma bluetoothu takıyorum program olarakda BlueSoleil var bunların bütün versionlarını denedim fakat düzgün sonuç alamadım araştırıyorum telefonumu buluyor file transfer yerine giriyorum dosyayı göndermesi için atıyorum fakat hata veriyor gönderilmiyor.

• yardım edecek kimse yokmuuu
  • yav 24 kişi bakmış kimse cevap yazmamış acil yardım lazım pof yaf...
  • pardon ya konuyu karistirdim.Sen Bluetooth ile telefonu pc ye senkronize edip,dosya paylasmak isitiyorsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MaSSive -- 29 Ocak 2008; 21:57:17 >
  • kendi cdsinden çıka nokia pc suite yide denedim olmuyor
  • Pc deki Bluetooth cihazini kaldir ve driver larini tekrar yukle.Ayni sekilde 6300 in cd sindeki programlari kaldirip tekrar yukle.Bu islemleri yaptiktan sonra pc yi yeniden calistir.Pc ine taktigin Bluetooth cihazinin takili oldugu USP girisnin portlarinin acik olmasina dikkat et.

Hala basaramadiysan asagidaki yontemi dene.

Eger Bluetooth cihazinin calistigindan emin isen,Telefonuna dosya transferi icin Nokia nin programiyla Telefonu pc ile senkronize etmene gerek yok.Pc de aktif ise bluetooth cihazin, sag alt kosedeki bluetooth ikonunun uzerine gelip arama yaptirbilirsin telefonu gorecektir.Telefonunun ismine cift tikla,sifre isteye bilir kendin bir sifre ata ,telefonundada bu sifreyi onayla.Bu sekildede telefonunan dosya tarnsfer edebilirsin.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    acil bi sorunum var yardım.
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.