Şimdi Ara

6280 mi k750i (9. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
190
Cevap
0
Favori
4.995
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • her kafadan bi ses çıkıyor. arkadaşlar, madem bişeyler bilen arkadaşlar var, ve yorum yapıyorlar, o zaman yorumlarının sebeplerinide söylesinler. çok güzel kıyas yapan arkadaşlarda var. işte olay odur zaten. adam çıkmış

"KESİNLiKLE 6280" yada "KESİNLİKLE K750" DİYOR. yahu hangi mantıkla be abicim?
    madem .x.x. telefon diyorsun, sebebi nedir? yada diğer telefonu biliyormusun? tel özelliklerinden anlıyormusun?
    vb.... vb.... vb.... bişeyler biliyorsan yaz. milletin kafasını karıştırma.

• Bende 6280 öneririm.

6288de olaiblir paran warsa
  • arkadaşlar K750i 'nin HID özelliğini unuttunuz. (bilgisayarda mause gibi kullanabilme)+Yazılım update ile w800 yapabilme
  • 6280de de ufak bir java program ile gprs üzerinden bilgisayara mesajlaşıp , ekran görüntüsünü alıp , pc yi kapatıp açaibliyorsun bile
  • bu java program k750i yede yüklenebilir.
  • quote:

Orjinalden alıntı: RoMeO_AnKaRa

arkadaşlar K750i 'nin HID özelliğini unuttunuz. (bilgisayarda mause gibi kullanabilme)+Yazılım update ile w800 yapabilme

Bu mesajına cevaben yazdım zaten. Java tabanlı olduğunu biliyorum bu konuda bir farkları yok.
  • ya benım 6280 de çektiğim videoyu bilgisayara atınca senkron kayıyo bu neden olabilirki. makina P4 2,4---768MB ram var---40GB disk---64mb da ekran kartı var. neden oluyo bu senkron kayması programsal bişeymi. içinden çıkan orjinal yazılımı attım. gene aynı + k750 nin videoları hızlı hızlı geçiyo. karışık bi durum videoda K750i normalken 6280'de senkron kayıyo. 6280 yazılımını yükleyince k750i hızlı hızlı akıp geçiyo 6280 gene senkron kayıyo
  • k750i ile ilgili bi sorunum yok zaten w800i oldu ve mp4 formatında kayıt yapıyo. ama 6280 deki bu senkron kayması benı deli ediyoo
  • Problemin muhtemelen codec yüzünden. Çünkü bende öyle bir problem yok ve 6280 topicinde de böyle bir sorun duymadım hiç. Videoları mediaplayer 10 ile açıyorum ve kazaalite codec pack yüklü.
  • 640X480 3gp videolarımı
  • quote:

k750i ile ilgili bi sorunum yok zaten w800i oldu ve mp4 formatında kayıt yapıyo. ama 6280 deki bu senkron kayması benı deli ediyoo

Bence senin pc de bir sorun var. Format zamanı gelmiş demekki
  • bende yaklasık 1.5 aylık bı 6280 kullanıcısıyım..telın artı yonlerı

-sd kart kullandıgı ıcın fıyat/performans olarak uygun ve pıyasada bulunabılırlıg ıyı(anadoluda yasayan ve net uzerınden pek alısverıse guvenemeyen arkadaslar ıcın onemlı bı konu) ben balıkesırde okuyorum ve tel ıcın yuksek kapasıtedekı bı hafıza kartını bulmak baslı basına bı sorun butcenız olsa bıle
    -hoparlor sesı olarak sahsen aynı sarkıyı aynı eQ ayarları ve mega basla bırlıkte kıyasladıgımda 6280 ıle daha yuksek bı ses sevıyesı elde ettım..ama k750 nın sesı bıraz daha net gıbı geldı bana
    -flaslı cekımlerı hem ıc mekanda hemde dısta ıyı..
    - foto ıcın makro olmaması dıger arkadasların dedıgı gıbı kotu fakat cıcek bocek meraklısı dıılsenız bence pek bı onemı yok( ben bıyolojı ıkuyorum be makronun eksıklıgını bocuklerı cekerken cok hıssedıyorum)
    - ama dersım geregı mıkroskoptan bazen resım cekmem gerekıyo ve hıc bı tel 6280 den daha ıyı goruntu alamadı koca sınıfta .. k750 de dahıl..
    -kulaklıktakı ses cıkısına gelınce.. sony dıs ses yalıtımını saglayan ergonomık bı kulaklık kullanıyo.. o yuzden ses sevıyesı daha yuksek ve baslar tızler daha net gelıyo..fakat 15 lıra gıbı ufak bı meblaga karsılıgı ad 15 gbı bı ses adaptoru ıle baska bı kulaklık kullanırsanız ( kı ben kesınlıkle sennheiser cx300 derım.. sebeb olarak bknz: donanımhaberdekı yorumlar/elestırıler) fıyatı bıraz pahalı gelebılır bu kulaklıgın ama cıden bunun hakkını verıyo ,uzun omurlu bı kulaklık( bu kulaklık hakkında daha fazla bılgı ıcın telle kullanan master 88 adlı arkadasa ulasabılrsınız).. bu durum yurtdısındakı forumları da ınceledıgımızde gecerlı bı durum..dogru eQ ayarı ve kulaklıkla 6280 ın ses kalıtesıne hayran kalacaksınız
    _ ekran cozunurlugu olarak 320*240 durumu 6280 ve bı kac ust model nokıa dısında bıldıgımkadarıyal yok.. eger yanlıs bılmıyosam k750 de 176* bısı dı ama hatırlamıyom..
    ayrıca ekran cozunurlugu nokıalarda n90 dan sonra en yuksek etkın piksele sahıp tel( daha ıyı bısıler cıkmadıysa)
    -java tabanlı oldugu ıcın ıkı tel de hemen hemen aynı programlar kullanılabılıyo
    -arkadalardan bırı 6280 de kızakta bosluk/ oynama bgıbı bısıden bahsetmıs.. bu tum 6280 lerde olan normal bısı..koray arkadasımızın dedıgı gıbı o mekanızmada 9 tane saglam yay mevcut olup sert bı darbe almadıgı surece ( 2m gıbı bı mesadeden asfalta yada mermere dusmedıgı surece ) o mekanızmanın bozulması ımkansız gıbı duruyo..ama o oynamadan dolayı ınsan suphelenmıyo dııl.. 6280 ın ana sayfasına bı bakarsanız ılk cıktıgı gunden berı sorunsuz bı sekılde kullanan arkadaslar mevcut..
    -telefon stabılıtesı ve yazılım /telefon kararlılıgı derken yazılım ve elektronık ısı bıraz sans meselesıdır.. bırcok pc de xp nın turlu sorunlar cıkardıgını goruyoruz. yada symbeanlarda... koca bmwlerın elektronık aksamında...o yuzden yazılım ısıne pek bı yorum yapamıcam
    -vıdeo,3g,2.kamera,edge,bas-konus,tus takımının ergonomısı... konularına gırmeme gerek yok sanırım arkadaslar bayagı bı ızah ettıler 6280nın ustun oldugunu..-ayrıca 6280 de 3 d ses genısletme olayı var.. bu ozellık anlatılmaz yasanır ( dı mı poıbra,ssbrc,mater88,korayhayirli...)

ve suan fıyat/performan olarak hem nokıalar arasında hemde dıger teller arasında SAHSEN 6280 derım..( ah bıde su offıce uygulamalarını destekleseydı okula otobuste gıderken sunuları coktan bıtırmıs olurdum)

son karar: TABIKI telı kullanacak kısının

baska yorumu olan var mı bunun uzerıne?....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi biolog_hakan -- 26 Kasım 2006; 13:44:18 >

• quote:

Orjinalden alıntı: Quattro_tr

quote:

k750i ile ilgili bi sorunum yok zaten w800i oldu ve mp4 formatında kayıt yapıyo. ama 6280 deki bu senkron kayması benı deli ediyoo

Bence senin pc de bir sorun var. Format zamanı gelmiş demekki

yeni format ettım yaaa :(
  • GSM Arena'nın Nokia 6280 yorumu

Pros
    Precise design • display slides out silently • possible control in closed mode • card hot swap • landscape picture mode • extremely fine display • good keypad • 2 megapixel camera • landscape camera mode with view finder across the entire screen • decent picture quality • video in 640 x 480 pixels resolution • very fast performance • start-up option without SIM card • new user interface • great customization options • active stand-by mode • graphic themes • top-quality sound during phone calls • video calls • caller displayed in a big window • standard ringtone option can be substituted by video • big font size option in the phonebook • once synchronized the phonebook can be ordered by last name • intelligent voice dialing • top-quality T9 dictionary • no message shortening • a list of the last several message recipients • mass delete option for delivery reports • very well elaborated alarm clock • well-organized calendar • improved calculator • voice recorder of significant capacity • built-in radio and MP3 player • application minimization option • playlist editor in Nokia PC Suite • easy-to install java applications • good pre-installed games • EDGE and 3G • easy setup of data connection • free PC Suite

Cons
    Heavy phone • reasonable creak sounds • slide-out mechanism is not stable • extremely rigid switch-off button • "Push to talk" key cannot be assigned any other function • new type of memory card • no timing option for backlighting • display is not protected • display makes writing somewhat uncomfortable when slid out • limited setup options • lower quality pictures in comparison with other 2 megapixel camera phones • extremely bad macro mode • low video frame rate • insufficient internal memory • poor graphic elaboration of the active stand-by mode • settings buried deep down in the menu structure • loud vibration • phonebook fits in no more than 500 names • email client in Java • attachments of maximum 100 KB • no automatic downloading of email messages • no text notes option in the calendar • no wallet for saving confidential information • no browser for Office documents • no RDS option in the radio application • earphones with a standard jack can be plugged in through an adapter only • no minimizing option for java applications

• işte biolog_hakan kardeşin çektiği resimler. ilki mikroskopla çekilmiş resim

6280 mi k750i

6280 mi k750i

6280 mi k750i

• tüm yorumlarına katılıyorum herşeyi dört dörtlük telefon. bu fiyata bu kadar özellik barındıran telefon biliyorsanız yazmanızı rica ederim.
    quote:

Orjinalden alıntı: biolog_hakan

bende yaklasık 1.5 aylık bı 6280 kullanıcısıyım..telın artı yonlerı

-sd kart kullandıgı ıcın fıyat/performans olarak uygun ve pıyasada bulunabılırlıg ıyı(anadoluda yasayan ve net uzerınden pek alısverıse guvenemeyen arkadaslar ıcın onemlı bı konu) ben balıkesırde okuyorum ve tel ıcın yuksek kapasıtedekı bı hafıza kartını bulmak baslı basına bı sorun butcenız olsa bıle
    -hoparlor sesı olarak sahsen aynı sarkıyı aynı eQ ayarları ve mega basla bırlıkte kıyasladıgımda 6280 ıle daha yuksek bı ses sevıyesı elde ettım..ama k750 nın sesı bıraz daha net gıbı geldı bana
    -flaslı cekımlerı hem ıc mekanda hemde dısta ıyı..
    - foto ıcın makro olmaması dıger arkadasların dedıgı gıbı kotu fakat cıcek bocek meraklısı dıılsenız bence pek bı onemı yok( ben bıyolojı ıkuyorum be makronun eksıklıgını bocuklerı cekerken cok hıssedıyorum)
    - ama dersım geregı mıkroskoptan bazen resım cekmem gerekıyo ve hıc bı tel 6280 den daha ıyı goruntu alamadı koca sınıfta .. k750 de dahıl..
    -kulaklıktakı ses cıkısına gelınce.. sony dıs ses yalıtımını saglayan ergonomık bı kulaklık kullanıyo.. o yuzden ses sevıyesı daha yuksek ve baslar tızler daha net gelıyo..fakat 15 lıra gıbı ufak bı meblaga karsılıgı ad 15 gbı bı ses adaptoru ıle baska bı kulaklık kullanırsanız ( kı ben kesınlıkle sennheiser cx300 derım.. sebeb olarak bknz: donanımhaberdekı yorumlar/elestırıler) fıyatı bıraz pahalı gelebılır bu kulaklıgın ama cıden bunun hakkını verıyo ,uzun omurlu bı kulaklık( bu kulaklık hakkında daha fazla bılgı ıcın telle kullanan master 88 adlı arkadasa ulasabılrsınız).. bu durum yurtdısındakı forumları da ınceledıgımızde gecerlı bı durum..dogru eQ ayarı ve kulaklıkla 6280 ın ses kalıtesıne hayran kalacaksınız
    _ ekran cozunurlugu olarak 320*240 durumu 6280 ve bı kac ust model nokıa dısında bıldıgımkadarıyal yok.. eger yanlıs bılmıyosam k750 de 176* bısı dı ama hatırlamıyom..
    ayrıca ekran cozunurlugu nokıalarda n90 dan sonra en yuksek etkın piksele sahıp tel( daha ıyı bısıler cıkmadıysa)
    -java tabanlı oldugu ıcın ıkı tel de hemen hemen aynı programlar kullanılabılıyo
    -arkadalardan bırı 6280 de kızakta bosluk/ oynama bgıbı bısıden bahsetmıs.. bu tum 6280 lerde olan normal bısı..koray arkadasımızın dedıgı gıbı o mekanızmada 9 tane saglam yay mevcut olup sert bı darbe almadıgı surece ( 2m gıbı bı mesadeden asfalta yada mermere dusmedıgı surece ) o mekanızmanın bozulması ımkansız gıbı duruyo..ama o oynamadan dolayı ınsan suphelenmıyo dııl.. 6280 ın ana sayfasına bı bakarsanız ılk cıktıgı gunden berı sorunsuz bı sekılde kullanan arkadaslar mevcut..
    -telefon stabılıtesı ve yazılım /telefon kararlılıgı derken yazılım ve elektronık ısı bıraz sans meselesıdır.. bırcok pc de xp nın turlu sorunlar cıkardıgını goruyoruz. yada symbeanlarda... koca bmwlerın elektronık aksamında...o yuzden yazılım ısıne pek bı yorum yapamıcam
    -vıdeo,3g,2.kamera,edge,bas-konus,tus takımının ergonomısı... konularına gırmeme gerek yok sanırım arkadaslar bayagı bı ızah ettıler 6280nın ustun oldugunu..-ayrıca 6280 de 3 d ses genısletme olayı var.. bu ozellık anlatılmaz yasanır ( dı mı poıbra,ssbrc,mater88,korayhayirli...)

ve suan fıyat/performan olarak hem nokıalar arasında hemde dıger teller arasında SAHSEN 6280 derım..( ah bıde su offıce uygulamalarını destekleseydı okula otobuste gıderken sunuları coktan bıtırmıs olurdum)

son karar: TABIKI telı kullanacak kısının

baska yorumu olan var mı bunun uzerıne?....

• 6280 i tavsiye ederim.foto olarak k750nin üstün olduğu falan yoknetlik ve noise yapmamasından dolayı 6280 daha iyi.müzik olarak ikisinden de defalarca dinledim ama fazla bi fark yok.kasa kalitesi olarak k750i piyasanın nerdeyse en kötü telefonu diyebiliriz.ayrıca donanımsal eksikleri var bayağı.yazılımdan kaynaklanan sorun çıkarıyor(bluetooth donma,kitlenme....)6280 al pişman ollmazsın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nokia-fun -- 26 Kasım 2006; 20:35:29 >
  • bu konuyu tekrar gündeme taşımak istedim ama,yanlış mı yaptım?? peki bu ikisinden de i olan bi telefon war mı?
  • quote:

Orjinalden alıntı: gren

quote:

Orjinalden alıntı: CeLLaT_1905

quote:

Orjinalden alıntı: korayhayirli

quote:

Orjinalden alıntı: CeLLaT_1905

yuh herkes 6280 demiş inanmıyorum yaa
    tabii ki k750 kardeş lafı olmaz
    ses
    kamera
    pil ömrü
    rds radyo
    her türlü k750

Sayın cellat_1905, gidip hem ikinci el hemde grey olan bir cihaz alıp, kıyaslama yapma, aldığın telefonun pek iyi olamayacağı zaten belliydi, gidip biraz daha para koyup sıfır taş gibi bir 6280 alsaydın görürdün o zaman neymiş, ne değilmiş.

ses=======> 6280
    kamera====> 6280
    pil ömrü====> 6280
    görsel radyo=> 6280
    her türlü 6280

Bu kadar kişi 6280 dediğine göre bir bildiği vardır heralde dimi..

sayın korayhayirli onunla ne alakası var grey ve ikinci el telefonla kıyaslama yapmamalıymışım mantığa bak
    seste 6280 mi
    kamerada 6280 (!) rüya görüyor olmayasın çektiğin en güzel fotoyu koy bakalım benim çektiğim en kötü fotoğrafın yanından geçebilecek mi?
    pil ömrü 6280 (!) herhalde 6280;
    500 saat bekleme süresi ve 10 saat konuşma süresine sahip
    rds radyo diyorum sen bana görsel radyo diyosun
    "Tek başına da olsan doğru bildiğin yoldan şaşma!"

+1000

bunun anlatılması için çok uğraştığımı bilirsin
    özelikle seste 6280 diyenler k750nin sesinden pek anlamayıp teneke sesli bile demişlerdi hatırlarsın
    dizayn dışında k750 daha üstün 6280den
    6280- k750den videosu dışında geri özelik olarak- ekran olarak 6280 daha ii birde
    ama 6280de nokianın en ii fiyat/performans telefonu

Gel 6233 LE SESDE YARISTIR HADE ::

ama 6280de nokianın en ii fiyat/performans telefonu 6233 olacak bence

KAMERA- KESİNLİKLE K750 test edın ıstersenız
    SES-k750
    EKRAN-6280
    KULLANIRLIK-6280
    TİP-6280
    Multimedya-6280

Yardımcı olabılırmısımdır umarım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xyolcu -- 30 Ocak 2007; 20:31:43 >

• quote:

Orjinalden alıntı: Plenus

bu konuyu tekrar gündeme taşımak istedim ama,yanlış mı yaptım?? peki bu ikisinden de i olan bi telefon war mı?

6233 , ses kalitesi yüksek, flaş yok ama çok sağlam bir tel tavsiye ederim...
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.