Şimdi Ara

****6260 Mı 7610 Mu?**** (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
65
Cevap
0
Favori
1.222
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Ama sen telefonla hiç bisey yapmisunki heralde 3 gün gidiyor.
  • valla ben akşam periyodiq olarak şarja bağliom ...gınağ geldi artıq
  • bence 6260 bir bayana daha çok yakışıyor. ama benim gönlüm 7610dan yana
  • quote:

Orjinalden alıntı: slayerxp

bence 6260 bir bayana daha çok yakışıyor. ama benim gönlüm 7610dan yana

6260 bir bayana gore biraz buyuk deilmi??
  • 7610
  • tamam da şekherim neye göre?herkes bişi sölüo en sonunda elimdeki telefonların hepsini satıcam kafam karıştı
  • quote:

Orjinalden alıntı: Dj AnGeL Of AnGeL 99

Arkadaşlar 6260 ım var ama 7610 da da gözüm kaldı...6260 ın bataryası da bana göre değil...çok çabuk bitiyo...Çelik batarya işimi görürmü?

orjinal bataryadan vazgeçme senin de telin güzel bir makine ama ben 7610 kullanıyorum ve 6260 ı düşünmüştüm ama bana hiç cazip gelmedi birden neyese gözün kalmasın nazar değer...

• quote:

Orjinalden alıntı: Dj AnGeL Of AnGeL 99

tamam da şekherim neye göre?herkes bişi sölüo en sonunda elimdeki telefonların hepsini satıcam kafam karıştı

al 7610 kurtul derim bensana
  • Bayana 7280

6260 ise hayatımda Gordugum en kazma telefon Cok bekledik bu teli ama tamamen Hayal kırıklıgı oldu...
  • quote:

Orjinalden alıntı: aLLyC

Bayana 7280

6260 ise hayatımda Gordugum en kazma telefon Cok bekledik bu teli ama tamamen Hayal kırıklıgı oldu...

insan biraz teselli eder demi..... saol yaaaa...yığınla para verdim o telefona
  • 7610 alalı 1 hafta oldu yaklaşık 4 senedir aynı tlf kullanıyodum. tlf bu kadar para vermezdim daha ama bence mükemmel eniştemin 6260 kullandım çok dandik geldi sanki kırılacak anında aç kapa çevir ne saçma bişi 7610 telefon gibi telefon. hiiiiiiiç ama hiç düşünme 7610 kesinlikle. saygılar
  • quote:

Orjinalden alıntı: viocyclone
    6260 kullandım çok dandik geldi sanki kırılacak anında aç kapa çevir ne saçma bişi

alla alla...telefon bu ...oltanın ucuna yem niyetine bağlayıp denize atmıcaz herhalde...kibar kullanırsan bişe olmuyo...hep o kapak aç kapa evir çeviri 170 bin kere yapmışlar....bişe olmamış
  • quote:

7610 alalı 1 hafta oldu yaklaşık 4 senedir aynı tlf kullanıyodum. tlf bu kadar para vermezdim daha ama bence mükemmel eniştemin 6260 kullandım çok dandik geldi sanki kırılacak anında aç kapa çevir ne saçma bişi 7610 telefon gibi telefon. hiiiiiiiç ama hiç düşünme 7610 kesinlikle. saygılar

yapma dostum ya bende 7610 kullanıyorum 7-8 aydır ama 6260 da güzel telefon

ama 7610 daha güzel

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hyena -- 11 Mart 2005, 0:40:23 >
  • ne olursa olsun 7610. kazara 6260 la ters bi hareket yaptın kırılacakmış gibi tabi bilemem sonuçta adamlar piyasaya sürmeden çok fazla testten geçiriyorlar. mutlaka sağlam bi yönü var ama bence bize gitmez. kapak olayı bana ters. saygılar
  • quote:

Orjinalden alıntı: Hyena
    6260 da güzel telefon

teşekkür ederim...nihayet teselli eden biri çıktı...
  • bencede nasıl olsa 6260 almışsın hiç dert etme kafayı sarma kullanmanın keyfine bak. sonuçta en büyük nokia. saygılar
  • quote:

bencede nasıl olsa 6260 almışsın hiç dert etme kafayı sarma kullanmanın keyfine bak. sonuçta en büyük nokia. saygılar

doğru bişi yazmışsın en sonunda be dostum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hyena -- 11 Mart 2005, 0:59:54 >
  • Saygı bizden majesteleri...
  • thanks so
  • ama ben halaaaaaaaaaaa ne alıcağıma karar veremedim
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.