Şimdi Ara

6233 VE W810i HAKKINDA

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
864
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar uzun zamandır forumda bi 6233 W810i tartışması var...Orta sınıf bi telefon alacak arkadaşlar genelde ki bu genel yüzde 90 lara vardı artık bu iki telefon arasında kalıyor...

Öncelikle burda şunu belirtmek istiyorum.Yanlış bilenler vardır... 6233 bir müzik telefonu değildir. 6xxx yani bir busines telefondur...Bu telefon ''iş adamları'' statüsü için üretilmiş bir telefondur...Yani şekli ve duruşu önemlidir.Şekli ne diyenler olabilir.Telefonun sabit bir görüntüsü var.Metal mi krom mu neyse bi çerçevesi var.Çok sağlam bi telefon gıcırdama cazırdama oynama soyulma sıfır...Ve ağırlığı var...Elinize aldığınız zaman veya gördüğünüz zaman.Çok düz bi telefon diyebilirsiniz.Doğaldır çünkü ciddi bir iş adamının elinde motorola E2 görmeniz biraz garip olur şekli itibariyle.(şimdi e2 kullananlar gelip te lütfen niye iş adamı e2 kullanamaz mı demesinler bu istisnadır)

W810i ye gelirsek...Tam bi müzik telefonudur...Ayrıca kamerası iyidir...Walkman arayüzü ve ses çıkış kalitesiyle paketindeki içerikle ve şekliyle zaten ne tür bi kitleye hitap ettiği ortadadır...Siyah turuncu renkleriyle genç işi ve müzik telefonu olduğunu göstermektedir...Sağlam değil diyenler var.Bi arkadaşım ilk çıktığında almıştı 800 küsür milyona hala pırıl pırıl telefon...Bu biraz kullanıma bağlı katılmıyorum w810 sağlam değil diyenlere...
    ----------------------------------------

Asıl konu şu...Karşılaştırmak...Bu iki telefon arasında kalan arkadaşlar zaten ikisinin de özelliklerini idrak etmiş ve bakmıştır...

Görüldüğü gibi birinin eksiğini diğeri kapatmaktadır...

örnek: W810i nin kulaklık çıkışına karşı hoparlörünün az ses çıkarması...ama 6233 hoparlörde coşması...
    örnek: W810i nin fakir çözünürlükte videosu ama iyi fotoları...6233ün w810a biraz daha kötü fotoları ama süper video çekimi...

Bu yüzden artık bu telefonlar arasında kalan arkadaşlar başlık açıp tartışma ortamı yaratmasınlar.Rica ediyoruz...Forumda huzur kaçıyor bu iki telefon yüzünden...

Artık bu iki telefondan birini alacak arkadaşlar ne istediklerini düşünüp ARAMA butonunu kullansınlar ve TİP olarak beğendikleri telefonu alsınlar...

Nokia 6233

+ EDGE, 3G ve HSCSD desteği
    + 2.0 inç 240x320 piksel ekran
    + 2 Megapiksel kamera
    + 640x480@15 FPS video kaydı
    + 64 ton polifonik melodi
    + Malzeme kalitesi
    + Stereo 3D hoparlör
    + İşlemci hızı
    + Stereo FM radyo (Görsel radyo)
    + Push to talk
    + Bluetooth, kızılötesi desteği

- Autofocus, macro modu yok
    - Dahili led flaş yok
    - 6 MB dahili bellek
    - Zayıf kutu içriği
    - Video ileri-geri sarma özelliği yok

Sony Ericsson W810i

+ EDGE ve HSCSD desteği
    + Parlak ekran
    + 2.0 Megapiksel autofocus ve macro modu özellikli kamera
    + Çift led flaş (Harici xenon flaş desteği)
    + Megabass destekli MP3, walkman arayüzü
    + RDS destekli FM radyo
    + 20 MB dahili bellek + 4 GB'a kadar Memorystick PRO Duo desteği
    + Video ileri-geri sarma, yavaş çekimde oynatabilme
    + Zengin kutu içeriği
    + 0.64 SAR değeri
    + Bluetooth, kızılötesi desteği

- Hoparlör ses çıkışı
    - Düşük ekran çözünürlüğü (176x220 piksel)
    - Tam ekran video izlerken karelenme oluşabiliyor
    - 176x144 piksel 3GP formatında video kaydı
    - 3G desteği yok *** [Knight] alıntıdır... ***

Teşekkürler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi okitoxxx -- 28 Ağustos 2007; 12:48:12 >

• Güzel bir açıklama.
    Gereksiz yere insanların kalbi kırılıyor.
    Buna nerdeyse herkes dahil.
    Sonuçta bu bir telefon.
    Niye birbirimizi kırıyoruz ki ?
    Ama kırıyoruz işte.

Bence de artık 6233 & W810i konuları açılmasın...
  • Gerçektende 6233 w810i konuları çok fazla. hepsindede aynı şeyler açıklanıyor ama üyeler açmaya devam ediyor.
  • Çok gereksiz tartışma ortamları oluştu yani forumda...kirlilikten başka bişey değil...dışardan çirkin bi görüntü oluşuyo yani...biri sormuş hangisi diye iki msj sonra kavga başlamış...ben defalarca denedim bir sürü arama şekli uyguladım...her seferinde sonuca ulaştım...arama butonu gayet güzel çalışıyor...özellikle Knight arkadaşımızın yazdığı yorumlar ve incelemeler yeterli diye düşünüyorum.Adam yazmış artılarıyla eksileriyle...Sadece ona bakıp bile insanın haa demekki tipine bakacaz alacaz demesi gerekirken burdaki başlıklara bi yenisini eklemesi saçma gelmeye başladı artık...Umarım herkes okur yazdığımı başlık açmadan da bu tür şeyler olmaz bir daha...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    k750i vs w700i
    19 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.