Şimdi Ara

6233 var ne alsam çok sıkıldım telefondan

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
54
Cevap
0
Favori
663
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkdaşlar yardım edin 400 ytl ye kdr çıkabilirim tavsiyelerizi bekliorum çok sıkıldım bu telefondan

illa bu olsun bu olsun die bişy demiorum değişiklikolsun bu tvli 2 sim kartlı telefonları çok merak ediorum onlardan mı alsam acaba

• tv çift hatlı telefonlardan kastın çin malı n99i gibi telefonlar galiba ama onların garantisi olmuyo galiba ben tavsiye etmiyorum ben bir ara kafama takmıştım alıcaktım ama bozulursa parçası vs bulunmaz diye vaz geçtim yinede sen bilirsin 2. el bir n73 tavsiye ediyorum
  • kullandım hocam o telefonu başka önerileriniz neler acaba
  • O zaman N serisine, sana uygun olan bir telefona bak.
  • n serisinden tercihini yap arkadaşım bence...
  • N73 al N95 al K810i P535 AL BİŞELER İŞTE
  • 1110i al bana kalırsa,6 aydır yok şu telefonumu alsam ötekinimi diye kafa tırmalıyorum,ama hala 1110 kullanıyorum vede hiç sıkılmıyorum.galiba yavaş yavaş atıyorum bu telefon değiştirme hastalığını içimden.beni tanıyanlar vardır,günde 2 telefon değiştirdiğim zamanları bilirler
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: Dreamboy

1110i al bana kalırsa,6 aydır yok şu telefonumu alsam ötekinimi diye kafa tırmalıyorum,ama hala 1110 kullanıyorum vede hiç sıkılmıyorum.galiba yavaş yavaş atıyorum bu telefon değiştirme hastalığını içimden.beni tanıyanlar vardır,günde 2 telefon değiştirdiğim zamanları bilirler

Verdiğin paraları bir düşün..

Yabancılar için Türkiye büyük pazar yeni model yapıp yapıp satıp cep dolduruyorlar.
  • 5310,N73
  • arkadasım senin bir n73 alma vaktin gelmiş 6233 den sonra n73 yakısır n73 al bence
  • w800-w810-w850-w900-k750-k790-N71-P900-P910-İmate jam-N90-s700i-N-gage-6630-N93-N91 8GB-N73 ME-w550-w950i-N91- P990i - L9- E2 - 5610-N82-6233 k790i 2. kez şu an bunlar kullandığım teller bunar dışında alınası tel ne var su an
  • Doğukan çift sim kartlı olayına girme derim. Şarjları çok az gidiyor. Çift sim kart ancak seneye alınabilir.
  • 5310 al
  • 280 300 civarı anycool var tv dokunmatik ekran çift sim kart dışarı verdigi ses kalitesi muhteşem bass tiz çok iyi..256k renk çift kamera..ha çin malı almam dersen birşey diyemem
  • quote:

Orjinalden alıntı: van_hoijdonk

Doğukan çift sim kartlı olayına girme derim. Şarjları çok az gidiyor. Çift sim kart ancak seneye alınabilir.

walla Ahmet banada öel geliyor yane bide TV olayı var şarj yetiştiremicez gibime geliyor walla napıcamı şaşırdım ya

@mujim 5310 çok guzel ince telefon yane 6233 den tek farkı bana göre inceliği ve ustundeki 3.5 mmlik kulaklık girişi yane bnce ama çok guzel bi telefon su an 450 500 ytl gibi birşey telefonunun fiyatı bnmkine 200 ytl flan veriyorlar 300 lira veremicem yok kredi kartınada yuklenmek istemiorum nedir 5310 alınası cazip yönleri biraz bahsedermisin?

ahmet sen ne tavsiye edersin babacan çin malı almak istemiorum elimde patlar diye kokuyorum ya napıcamı şaşırdım yeminlen

• 5310 grey garantili olarak düşünürsen evdi mağazalarında 399YTL.

Ya ben o seviyede 5310 kullandım gayet hoş telefondu. Ama kasasından bir şey bekleme açıkçası. 6233'ten sonra sana felaket gelecektir. Şunu da söyliyeyim sakın ha sakın çin mallarına bulaşma. Bizim arkadaşın birebir lunası yatıyor köşede. Ekran filmi yok Türkiye'de. Gitti çöpe 400 Lira.
  • anladım kanka en iyisi bulaşmamak yaw walla

5310 bilmiorum ki aslında bnm biraz daha para olsa K850 2. el fln böle yurtdışı kayıtlılardan fln yada N93İ war aklımda
  • N73 al bence
  • Çin menşeili ürünleri tavsiye etmiyorum.

Yeni bir cep telefonu satın aldıktan sonra ilk günler büyük hevesle tüm fonksiyonlarından faydalanmaya çalışırız. Aradan belli bir süre geçince telefonun özellikleri eskisi kadar çekici gelmemeye başlar, belli başlı özellikleri kullanmaya başlarız. İşten tek karlı çıkansa sadece yabancı firmalardan ibarettir. Bundan ötürü bir teknolojik ürünü satın almadan önce neye ihtiyacımız olduğunu belirlemeli ve olabildiğince ihtiyaçlarımız doğrultusunda seçimlerde bulunmalıyız. Yazdıklarım tüm marka ve modeller için geçerlidir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ..Knight.. -- 17 Nisan 2008; 10:51:47 >
  • Açıklama için teşekkur ederim @..Knight.. ya aslında ne alıcamı bilmiorum ki:S
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.