Şimdi Ara

6230 kullanıcılarına !! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
0
Favori
659
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • bence de en baba telefon 6230 çok memnunum.ekran kalıtesı de bence çok güzel.niçin kızılotesi ile göndermeye calısıyor kı;dostum bluetooth varsa onunla yapsın kızılotesı çok nalet bir sey zaten sırf o yuzden bluetooth'u buldular ya.
  • aa bitane 6230 cu buldum
  • arkadaşlar 6230 un ekran çözünürlüğü çok düşük yanlışmı hatırlıyorum muadili telefonlar 178*220 iken 6230 , 130*180 civarlarında diye hatırlıyorum. ekran küçük olduğu için çok fazla göze batmıyor ama
  • quote:

Orjinalden alıntı: sca®fa©e

neden? ekran kalitesi çok iyi..

bana sordun herhalde sca®fa©e demek istediğim çektiğim resimleri pc ye atınca güzel çıkıyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: Magnetic

arkadaşlar 6230 un ekran çözünürlüğü çok düşük yanlışmı hatırlıyorum muadili telefonlar 178*220 iken 6230 , 130*180 civarlarında diye hatırlıyorum. ekran küçük olduğu için çok fazla göze batmıyor ama

27.3 mm x 27.3 mm ekran
    Aktif TFT renkli ekran
    128x128 piksel içinde 65,536'ya kadar rengi destekler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ahtapoth -- 10 Kasım 2004, 15:43:10 >
  • 128*128 yok k700i 178*220 de ondan şey etitm ben carnesir
  • arasıra bendede oluyo
  • tamam olabilir büyük dür saygımız var
  • quote:

Orjinalden alıntı: Carnesir

tamam olabilir büyük dür saygımız var

• dostum anlasılan sende 6230'cusun.kim ne derse desın beyler bence sınıfının en baba telefonu 6230'dur.bence boyutuna gore çok özellıklı bir telefon.
  • quote:

Orjinalden alıntı: darendeli

quote:

bana sordun herhalde sca®fa©e demek istediğim çektiğim resimleri pc ye atınca güzel çıkıyor

hayır sana sormadım nerden çıkardın bi üstteki arkadaşa sordum. ( Magnetic )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sca®fa©e -- 10 Kasım 2004, 16:28:10 >
  • quote:

quote:

quote:

idare et hoca oruç oruç kafa fazla basmıyor
  • quote:

quote:

quote:

quote:

idare et hoca oruç oruç kafa fazla basmıyor

ne demek olur böyle arada sırada

• kim ne sordu bana ekran kalitesi iyi tabi ama 128*128 ne kadar iyi olabilirse okadar iyi arkadaşlar
  • quote:

Orjinalden alıntı: Magnetic

kim ne sordu bana ekran kalitesi iyi tabi ama 128*128 ne kadar iyi olabilirse okadar iyi arkadaşlar

ben sormuştum.. 6600 dan daha iyi 176* 208 pixels olmasına rağmen özellikle aktif tft olması ekranı çok canlı gösteriyor..
  • cepbul da 6230 un incelemesinde adamlar nokia telefonlar arasında en iyi ekran 6230 da yazmışlar herhalde bu inceleme telefon ilk çıktığında yapılmış... ekrana koyu bir resim koyduğunda ne saat gözüküyor ne de arayan kişi bu yönü çok kötü ben zaten mp3 için aldın telefonu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi darendeli -- 11 Kasım 2004, 16:06:48 >
  • evet kesinlikle buna katılıyorum diğer 128*128 telefonların ekranlarının yanındada uzay gemisi gibi kalıyor. ekranında güzel bir teknoloji kullanılmış, ekran boyutları çok iyi ayarlanmış ekranı biraz daha büyük yapsalar noktalar gözükmeye başlardı
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.