telefon ve pili vardır aksesuar yok sarz aleti hafıza kartı yok!!!!
sorunları sarz almıyor harici akıllı sarzla sarz ediyorum arka kapaktaki kamerayı çalıştıran kapaktaki tırnak sviçe tam basmıyor kamera yı açmıyor bastırınca acarken kamera calısıyor ust tabladakı tuslar çok hassas dokunmadan geciyor işleme:) kozmetik çok iyi değil ama kötüde değil sıkıntıları bunlar 150 tl
takasta ederim 200 tl ederinde ürünle yorum olmasın arz talep meselesidir işine yarıyan ciddi alıcı lazım GEYİK değil!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! resim eklemedim alıntılardan modelını ınternette bakarsınız
Genel Özellikler
Ağırlık 125 Gr 646 Genişlik 49 mm Yükseklik 101 mm Kalınlık 20 mm Şebeke frekansı GSM850 - GSM900 - GSM1800 - GSM1900 646 Titreşim Var Handsfree Var Bluetooth Var Sesle arama Var 646 Ses kaydı Var Pil Tipi Li-Ion 646 Bekleme süresi 265 saat Konuşma süresi 3,5 saat Baskonuş Var 3G Var HSDPA Var Renkler Siyah, Beyaz Uçuş modu Var 646 Bluetooth versiyon 2.0 USB Desteği Var GPS Var
Ekran Özellikleri
Renkli Ekran Var 646 Renk Sayısı 16.000.000 646 Ekran Çözünürlüğü 240 x 320 px
Hafıza Özellikleri
Telefon Hafızası 40 MB Harici Hafıza Yuvası Var Harici Hafıza Kartı Boyutu 64 MB Harici Hafıza Kartı Tipi microSD (TransFlash) Maksimum Hafıza Kartı Boyutu 2 GB
Internet Özellikleri
Wap Var Wap versiyonu WAP 2.0 Gprs Var Gprs slot 4+1/3+2 Gprs class 10 Hcsdcd Var XHTML Tarayıcı Var HTML tarayıcı Var 646 UMTS Var E-posta okuyucu Var Edge Var 646 Ekstra internet özellikleri Rss okuyucu Macromedia Flash Lite desteği Css, Javascript destekli gelişmiş web taracıyısı E-posta eklentileri için dosya gösterici Anında mesajlaşma Var
Multimedya Özellikleri
Polifonik melodiler Var Mms Var Ekran koruyucu Var 646 Java desteği Var 646 Mp3 çalar Var 646 Radyo çalar Var 646 Dahili kamera Var Video Çekebilme Var Video Oynatabilme Var Oynatabildiği dosyalar MP3, AAC, MPEG4, 3GP 646 2. Dahili Kamera Var Görüntülü telefon görüşmesi Var Eksta multimedya özellikleri Radyoda RDS desteği GPS desteği
Kamera Özellikleri
Çözünürlük 2 MP Flaş Var 2. Kamera özellikler 640 x 480 Ekstra kamera özellikleri Otomatik netleme 646
Yazılım Özellikleri
Kullanıcı profilleri Var Hesap makinesi Var Takvim Var 646 Senkronizasyon Var İşletim sistemi Symbian İşletim Sistemi versiyon Symbian 9.2 646 Tema desteği Var Java Oyunlar Var Ekstra Uygulamalar Ofis uygulamaları 646