Şimdi Ara

61 LwL Warrior vs Atılla (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
0
Favori
1.801
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • knk içinden hangi itemler çıktı sölermisn pls
  • quote:

Orjinalden alıntı: buhere

knk içinden hangi itemler çıktı sölermisn pls

Elemental Pendant demiş
  • öncelikle hayırlı olsun konuyu açan arkadş prince konuyla alakası yok seni küçümsediğimden falanda değil yanlş anlama benimle vs yapar mısn kendimi denemek amaçlı sen 1500+300 ac alacaksn str 15 falan ben buffsuz girecem kendi defancımı basacam 400+200 lütfen kabul edersen bu gece p3 ya da p2de yapalm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 60olmakSHARD -- 16 Şubat 2007; 15:21:20 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: buhere

knk içinden hangi itemler çıktı sölermisn pls

yukarıda resımde koydum EP yani Elemental Pendant cıktı

•  61 LwL Warrior vs Atılla
  • bence çooooooook güzel
  • quote:

Orjinalden alıntı: 60olmakSHARD

prince konuyla alakası yok seni küçümsediğimden falanda değil yanlş anlama benimle vs yapar mısn kendimi denemek amaçlı sen 1500+300 ac alacaksn str 15 falan ben buffsuz girecem kendi defancımı basacam 400+200 lütfen kabul edersen bu gece p3 ya da p2de yapalm

tabi kardes nedemek yaparız bende ımpacth ı denemek isterım gece pm at kapısırız gecelerı genelde p2 deyım senın lwl kac bu arada
  • quote:

Orjinalden alıntı: judge54

quote:

prince konuyla alakası yok seni küçümsediğimden falanda değil yanlş anlama benimle vs yapar mısn kendimi denemek amaçlı sen 1500+300 ac alacaksn str 15 falan ben buffsuz girecem kendi defancımı basacam 400+200 lütfen kabul edersen bu gece p3 ya da p2de yapalm

tabi kardes nedemek yaparız bende ımpacth ı denemek isterım gece pm at kapısırız gecelerı genelde p2 deyım senın lwl kac bu arada

bende sendenim eziğim 63 lvlim zaten fp falan var üstümde eğer iznin olursa videoda çekmek isterim?

• youtube ye koymak yok
  • valla 3. videomu hazrlıyorum koyarm
  • quote:

valla 3. videomu hazrlıyorum koyarm

kanka takas ıyı dımı zaradamıyım yoksa ımpacth da kımsede yok dogru durut az bulunan bı itemde bırıde +3 dol verıyodu aklıma takıldı toto ımpacth yerıne dol u mu alsaydım +3 dol

• iyi yapmşsn boşver
  • güzel olmuş
  • afferin iyi yapmıssın pm için iyi bi seçim
  • Takası bılmem ama çok güsel oldumuş drop sana 1 öneri +7 raptoru sat(Tahmınen +7 dedım) Ve +8 Toto,+8 İmp almaya calıs
  • ben 59 lwl worrıorla kestım attilla yı :S logos da tek heal bile yok ama sc bastım buf bide fr potu
  • quote:

Orjinalden alıntı: sniper_town

Takası bılmem ama çok güsel oldumuş drop sana 1 öneri +7 raptoru sat(Tahmınen +7 dedım) Ve +8 Toto,+8 İmp almaya calıs

+8 impacttt varmıki alsn

benden sana bi tavsiye impactı satıp hanguk sword+7 al çok daha iyii
  • quote:

Orjinalden alıntı: 4everwarior

quote:

Orjinalden alıntı: sniper_town

Takası bılmem ama çok güsel oldumuş drop sana 1 öneri +7 raptoru sat(Tahmınen +7 dedım) Ve +8 Toto,+8 İmp almaya calıs

+8 impacttt varmıki alsn

benden sana bi tavsiye impactı satıp hanguk sword+7 al çok daha iyii

walla patosda +7 hanguk oldugu yonunde supelerım var olsa bıle 1000 gb bıle cekebılırler

• Hayırlı olsun inş. digerinde wp
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.