Şimdi Ara

6099 a sony xf9005 mi 6999 a samsung q70 mi ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
79
Cevap
2
Favori
3.905
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: burak_fb54

hocam peki samsung q60r ile sony xf9005'i kıyasladığımızda hangisi daha ağır basar?
    rtings de karşılşatıma var ? xf9005 oldukça önde duruyor
  • quote:

hocam peki samsung q60r ile sony xf9005'i kıyasladığımızda hangisi daha ağır basar?
    xf 9005 daha iyi bir cihaz. Net.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: grcim

yok artık inanılır gibi değil , bunlar made in s.korea değil mi?
    Samsung q60 ve q70 dahil, alt modelleri Sunny tarafından üretiliyor. q80 ve q90 ithal geliyor ama onlar da Kore malı değil.

Zaten q60 ve q70 konularına bakarsanız, malzeme ve işçilik kalitelerinin çok kötü olduğunu, alanların yarısının iade etmeye çalıştığını görürsünüz.

İnsanlar rtings de karşılaştırıyor bu TV'leri ve inceliyorlar. Ancak rtings sitesi, Kore malı olanları inceliyor, Sunny ve Axen ile aynı bantta üretilen TV'leri değil. :-)

Çok yerli TV almak istiyorsanız, gidin Sunny alın, böylelikle paranızın üçte ikisi cebinizde kalır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: deepkurt

Samsung q60 ve q70 dahil, alt modelleri Sunny tarafından üretiliyor. q80 ve q90 ithal geliyor ama onlar da Kore malı değil.

Zaten q60 ve q70 konularına bakarsanız, malzeme ve işçilik kalitelerinin çok kötü olduğunu, alanların yarısının iade etmeye çalıştığını görürsünüz.

İnsanlar rtings de karşılaştırıyor bu TV'leri ve inceliyorlar. Ancak rtings sitesi, Kore malı olanları inceliyor, Sunny ve Axen ile aynı bantta üretilen TV'leri değil. :-)

Çok yerli TV almak istiyorsanız, gidin Sunny alın, böylelikle paranızın üçte ikisi cebinizde kalır.

Alıntıları Göster

Hocam cok acıklayıcı yorum olmuş tebrik ederim.
    TV taysiyesinde bunu yazsanız SAMSUNG arkadaşlarla karşı karşıya gelirsiniz

• Bu fiyata bulduysan bence Q70R'yi kaçırmamak lazım.
  • deepkurt kullanıcısına yanıt
    ne kadar cahilmişim bunu anladım, bilgi için teşekkürler bende q70 ve xf9005 arasında kalmıştım ama kalınacak bir durum yokmuş, elma ile armut bunlar resmen
  • Whowerts kullanıcısına yanıt
    Karar verdim bu cihazı alıcam da fiyatlar pahalı şu an 6600 civarlarında. İndirime girmesini bekliyorum

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • burak_fb54 B kullanıcısına yanıt
    www.vatanbilgisayar.com
    Sony 55xf9005 android smart televizyon fiyatı, teknik özellikleri, modelleri. Sony 55xf9005 kampanyalar ve uygun fiyatlarla sadece Vatan Bilgisayar'da. Satın Al.
    https://www.vatanbilgisayar.com/sony-55xf9005-55-139-cm-4k-uhd-android-smart-tv-dahili-uydu-alici.html

• daytripper25 D kullanıcısına yanıt
    teşekkürler hocam. sanırım başlıktaki gibi bir fiyata bulamıcaz artık :)
  • quote:

teşekkürler hocam. sanırım başlıktaki gibi bir fiyata bulamıcaz artık :)

Hocam bu fiyata zor bulursunuz şuan için.
  • quote:

Orijinalden alıntı: grcim

ne kadar cahilmişim bunu anladım, bilgi için teşekkürler bende q70 ve xf9005 arasında kalmıştım ama kalınacak bir durum yokmuş, elma ile armut bunlar resmen
    Hocam elma ile armutluk bir durum yok. Her söylenilene kulak asmayın veya net bir tez olmadıkça ciddiye almayın. Sony xf9005 montajı yurtdışında oluyorda ne değişiyor? Her yıl panel kalitesi düşüyor ve paneli çin menşeili bir firmadan alıyor. Size basit bir örnek.Xf90 konusunu açın.sonra rastgele paylaşılan bir fotoğrafa tıklayın.Görsel menüsüne gelince,sağ sol yön tuşlarıyla konuda paylaşılan tüm fotolara göz gezdirin. Bi bakın bakalım o Sony eski Sony miymiş. Ayrıca Philips Pus7304 konusunda 58 inç olan Macaristan montaj, 50 inç ise montajı ülkemizde yapılıyor. Açın bakın 58 inç resmen dökülüyor.Şu 1 haftada iade rekoru yaşanıyor 58 inçlerde.50 inçlerde ise çok çok az.Ama sizin inandığınız mantıkta,50 inç olan bu durumu yaşamalıydı?
    Q70R ülkemizde montajı yapılması evet bir eksidir ancak her ne olursa olsun, xf9005'den daha performanslı bir cihazdır. Fiyatı 7 bin bandında ise gayet alınır bir cihazdır.Her panel ve markada sorun olur olacakta. 3 bin tl'likte de, 10 binde'de. Yeterki kronik olmasın. Örnek ; Oled-Burn in.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Whowerts -- 8 Şubat 2020; 14:11:39 >

• selamlar

bilgili arkadaslara bir sorum var

samsung q70 dusunuyorum. dts, atmos gibi ozellikleri yok

yanina bir de sony st9zf soundbar dusunuyorum. bunda atmos ve dts var

atmoslu sony soundbar alirsam, tvde atmos, dts olmamasinin bir onemi kalmiyor degil mi? soundbarda olmasi yeterli mi yani?

ne izleyecegim: network uzerinden indirdigim filmler, netflix
  • quote:

Orijinalden alıntı: brhc

selamlar

bilgili arkadaslara bir sorum var

samsung q70 dusunuyorum. dts, atmos gibi ozellikleri yok

yanina bir de sony st9zf soundbar dusunuyorum. bunda atmos ve dts var

atmoslu sony soundbar alirsam, tvde atmos, dts olmamasinin bir onemi kalmiyor degil mi? soundbarda olmasi yeterli mi yani?

ne izleyecegim: network uzerinden indirdigim filmler, netflix
    Hocam atmos, dts tv de yoksa sonradan taksanız alamazsınız tv deki atmos, dts flimlerin sesini.
  • sesi alacagimiz cihazda atmos olmasi yeterli degil mi?

benim durumumda soundbar. netflixten aldigi atmos datayi ses olarak verecek diye dusunuyorum

eger sesi tvden alacak olsaydim, tvde atmos olmasi gerekliydi evet
  • evet biraz arastirdim

tvde atmos olmasi sart degilmis
  • quote:

sesi alacagimiz cihazda atmos olmasi yeterli degil mi?

benim durumumda soundbar. netflixten aldigi atmos datayi ses olarak verecek diye dusunuyorum

eger sesi tvden alacak olsaydim, tvde atmos olmasi gerekliydi evet
    Merhaba,

Bahsettiğiniz durumda soundbar dan dolby atmos ses alabilmek için tv nizin bu ses formatını desteklemesi yada hdmi üzerinden iletme kabiliyetine sahip olması gerekir. Aksi durumda tv üzerinden oynatılan içeriklerde dolby atmos ses alamazsınız.
    Eğer tv niz desteklemiyorsa bu durumda dolby atmos destekleyen harici bir medya oynatıcı (örneğin Apple TV 4K) üzerinden içeriklerinizi soundbar a yönlendirmeniz gerekecektir.

• quote:

evet biraz arastirdim

tvde atmos olmasi sart degilmis
    Hocam tv izlerken şart dışarıdan hdmi üzerinden bağlantı yapacaksanız eğer yapacağınız bağlantıda dolby atmos varsa alırsınız yoksa alamazsınız.
  • tum sesi hdmi ile atmos olan soundbardan alacagim

bu sekilde olursa tvde atmos olmasi sart degil
  • quote:

tum sesi hdmi ile atmos olan soundbardan alacagim

Hocam herşeyin sesini almanız içi hdmi değil optikten alabilirsiniz
    TV de DOLBY ATMOS yoksa tv deki dolby atmos flim v.s sesi alamazsınız DOLBY ATMOS olarak alamazsınız
  • quote:

tum sesi hdmi ile atmos olan soundbardan alacagim

Hocam harici bir kaynakta örn *soundbar,av alıcı vs destek varsa,ve içerisindeki proccesor sürücü atmos için uygunsa, Tv'de atmos şartı aranmaz. Yanlış bilgiler yine ardı ardına veriliyor. Ama biraz tuzlu atmos soundbar'lar. :)

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.