Şimdi Ara

600tl Sistem Yarın Kesin Alcam.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
540
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar 600tl lik sistem olucak ekran kartını düşük verin crysis2 gib oyunları oynamıcam cünkü ekran kartı fazla önemli değil fps oyunları iyi oynatıcaz bi ekran kartı olsun yeter.

Teşekrler.

• para kısıtlı ama yapcak bişi yok zengin değilz hiç birimiz .)
  • Bir süre o.b vga ile kullanıp daha sonra HD5750 ya da GTS450 gibi bir kart alırsınız, kart alacağınız zaman sizi üzmeyecek bir kasaya sahip olmak daha iyi olur;

AMD ATHLON II X4 QUAD CORE 640 AM3 (3.0 GHZ)
    FOXCONN A7DA-S AMD790GX DDR3 S+V+GL PCIX
    HI-LEVEL 4GB (2*2) 1333 MHz DDR3 RAM SOĞUTUCULU
    SAMSUNG 500GB 7200RPM 16MB SATAII
    LG 22X SATA SIYAH DVD YAZICI
    AKASA GENESIS ATX KASA SİYAH 450W

625.92 TL

http://www.netsiparis.com/bilgisayar-toplama.asp
  • foxconn yarıyolda beni bırakmasın sonra yani pc de hiç bi zaman yüzüm gülmedi o yüzden herşey sağlam olsun istiorum .)
  • Hocam firmaya toplatmasını yaptırdıktan sonra test etmelerini isteyebilirsiniz, ayrıca Foxconn Çizgi Elektronik garanstisinde en kötü ihtimalle servislik bir durum gelse başınıza yine sağlam şekilde hizmet alırsınız, bu ürün ile sorun yaşayan da oldu hiç sorun yaşamayan da oldu yani biraz da şans meselesi.

Dilersen o fiyatlar da Asus'un anakartları da var...
  • anladım. ksayı biraz araştırdm şık bi kasa ama ben yarın gidip şöyle yapmayı planlıyorum bilgisayarcıya gidicem. bunlarını sölicem o getirtcek kendisi toplucak ama siteden mi alırsam daha kar ederm yoksa ölemi? çünkü format ta olucak biliyorsun yeni pc olacağı için.yani bilgisayarcıya yaptırsam bunu 600tl lik sistemi kesinn 700 yapıcaktır dimi? yani o 100tl ile parça değişimi yaparım daha iyi değilmi aklımdaki soruları sordum sadece cok yazmışım k.bakma:)
  • Rica ederim hocam

Netten sipariş verirsen o fiyatın üzerine çıkmaz, ancak işletim sistemi kurmasını istersen o zaman orj. yazılım alman lazım o da fiyata etki eder, alacağın yer formatı çok küçük meblağ karşılığında atabilir aslında, ya da bilen birine kurdurabilirsin Windows'u üstelik bir çok videolu anlatım var sende yapabilirsin kolayca
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • orj yazılıma gerek yok ya :) w7 ultimate kursun yeterde işte toplatmasıda var onun kesin pc gitmek lazm yani ama parçaları ordanmı alsam diyorum yada vatandan alsam nasıl olur? cok yakın bize peşin alıcam
  • Orj. yazılım ancak firmadan toplatma yapıp Windows kurmalarını da isterseniz şart oluyor, onlar tutupta ellerindeki cd'den yazılım kurmazlar

Vatan'dan da alsanız kasanın toplanmasını istiyorum demeniz yeterli olur, belirli bir süre veriyorlar ona göre gidip teslim alabilirsiniz.
  • he ama önceden fiyatını öğrenirm fazla cıkarmı bu soyledğin kadar
  • Hocam Vatan'ın fiyatlarına bakmadım ama aşağı yukarı aynı çıkar sanırım listeyi alır gidersin artık
  • vatan da peki toplatmalarını istiyorum dedk ten sonra test ediyolarmı yada pc yi kuruyolarmı para alıyolarmı üstüne kurarken?
  • Kasa toplamasında ücret alınmıyor
  • tmm anladım. peki yarın bi gidim ne kadar çıkacak bi sorayım çok saol yardım için :)
  • Rica ederim hocam, kolay gelsin
  • AMD PHENOM II X2 560 DUAL CORE 3.3 GHZ 7MB BLACK EDITION 938P AM3.................175 tl
    ASUS AMD M4A88T-M LE 880G HD4250 DDR3 1333 ......................................................162 tl
    SAMSUNG 3.5 320GB 7200 RPM 16MB SATA II HD322GJ (okuma yazma hızı yüksek )......73 tl
    HI-LEVEL 2GB 1333MHZ DDR3 SOĞUTUCULU PC RAM.....................................................37 tl
    ASUS 24B3ST 24X8X16 DVD YAZıCı SIYAH SATA DOUBLE LAYER KUTULU........................48 tl
    COOLER MASTER ELITE 500Watt PENCERELI SIYAH ATX KASA RC-430-KWP500..................148 tl

Toplam : 643 tl kdv dahil 12 taksit

http://www.trdukkan.com

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yenerbalcı -- 18 Haziran 2011; 0:15:16 >

• AMD ATHLON II X4 640 QUAD CORE 3.0 GHZ 2MB 938P AM3
    Anakart: BIOSTAR AMD A780L3L 760G DDR3 1333 VGA LAN RAID 0,1 16X 940P AM3
    Bellek: KINGSTON 2GB 1333MHZ DDR3 PC RAM
    Sabit Disk: SAMSUNG 3.5 500GB 7200 RPM 16MB SATA II PC HDD HD501LJ/HD502HJ/HD502IJ
    Ekran Kartı: HIS 1GB HD5570 FAN DDR3 128 BIT NATIVE HDTV 2XDVI HDMI ATI 16X
    Kasa: ASUS VENTO TAK21 350W SIYAH ATX KASA
    DVD Okuyucu: SONY AD-7260S-0B 24X DVD YAZıCı SIYAH SATA BULK
    Toplam: 640TL (trdukkan)
  • Alttaki sistemi eksenbilgisayardan sipariş edebilirsiniz.

• Arkadaşlar onun yerine intel e6500 li bi sistem kursam cafede bu var cok rahat oynatıyor oyunları
  • quote:

Orijinalden alıntı: merth12

Arkadaşlar onun yerine intel e6500 li bi sistem kursam cafede bu var cok rahat oynatıyor oyunları

Bu saatten sonra LGA775 platformuna para yatırılmayacağı gibi çift çekirdekli eski bir işlemciden bahsediyorsunuz. Size 3 ve 4 çekirdekli AMD tavsiyesi yapılmış, sonuç olarak sizin söylediğini işlemciden çok daha iyi, tabi son karar sizin para sizin, sokağa atmak isterseniz buyrun.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.