Şimdi Ara

600TL EKRAN KARTI ÖNERİSİ Rx 460 Rx 560 Gtx 1050 HANGİSİ ALINMALI (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
1.369
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Yerinde olsam o islemciye rx 460 4gb alırdım. Başka birşey düşünmezdim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

R7 370 ile kafa kafaya.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• TheNewAtilla kullanıcısına yanıt
    Kafamda Rx 460-560 serisi vardı fakat biraz daha bekleyip Rx 470 almayı düşündüm. Rx 470 de en ucuz 1000Tl gibi bir fiyat. Arada 400Tl kadar bir fark var o fark ile SSD+İşlemci fan değişimi (stok fan kullanıyorum)+ 2 tane 120mm fan alırsın daha stabil çalışır bence. Siz ne düşünüyorsunuz bu konuda?
  • TheWolverine07 T kullanıcısına yanıt
    işlemci fanı için bir şey diyemem.

senin işlemci rx 470 i besleyemez. o fark ile sistem kurmalık giriş seviyesi bir ssd alınabilir. ramlar 8 gb nin altındaysa ve çift kanal değilse ram eklenebilir. başka da bir masrafa gerek yok bence.
  • o kadar kişi yorum yazmış adam gitmiş ne anlatıyor kendi çalıyor kendi oynuyor resmen,kardeşim madem insanların düşğncelerini dinlemeyeceksin ne konu açıyorsun burada yürü git işine,yaş kaç senin ne mezunusun bakayım sen

Orijinalden alıntı: TheWolverine07

Bir de belki yanlıştır belki doğrudur tam bilmiyorum ama Amd işlemci Amd kartları ile daha stabil çalışır algısı oluştu. Sizce doğru bir şey mi bu?

Doğru değil.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    Kendi çalıyor kendi oynuyor demişsiniz cevap vermediğim mesajların cevabı zaten önceki yorumlarda var.Arkadaşlar Amazondan alın dedi ben ise Vatandan almam gerektiğini söyledim bu 1. Bir diğer husus ise burda konu ekran kartının ordan veya burdan alınması değil sisteme göre ekran kartı önerilmesi. Bence siz kendi kendinize gelin güvey oluyorsunuz!
    Ben de işlemcinin Rx 470'i beslememesinden korktum yani alıcaksın bir dünya para verip darboğaz yapıcak Rx 560 da aldığın performansın birazcık üstüne çıkıcak. Bilgisayarda 8Gb ram var ve çift slot çalışıyor o konuda problem yok ama kasada fan eksiği var 1+1 olarak duruyor ve işlemci fanım 80mm çok sesli.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.