Şimdi Ara

600K---17K MF3

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
1
Favori
585
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Çok büyük hayal kırıklığına uğradım Şubatın ortalarında LYS Matı ve Biyolojiyi bitirdim büyük morelle YGSdende yüksek yapabiliceğime inandım ama YGS çok kötü geçti hata yaptım türkçeyle 1 saat 20 dk uğraştım bu yüzden panikledim fen matematiği karıştırdım zaman yetmeyecek korkusundan doğru çözdüğüm soruları yanlış işaretlemişim :( kolay sorularının çoğunu atladım geri dönerim diye ama zamanım yetmedi sanki kitapçığı açmamla kapamam bir oldu rezalet bir YGS puanı aldım bu yıl 3.yılımdı 2 yıl dershaneye gittim bu yıl evden hazırlanıyorum sormak istediğim arkadaşlar LYSden fulle yakın yapılsa MF3ten 600Kdan 17Kya çekilebilme ihtimalim varmı sizce?

Teşekkürler...

• 60K yazcaktin herhalde 60 dan bilr zor 600 imkansiz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sen 600 binden 17 bine çek ben 2 sene tercih yapmayacağım.
    Edit: Puanzadan baktımda full yapsan 40 kya girersin :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tipcigenc -- 23 Mart 2015; 18:00:03 >

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 600k dan 50 60 k anlarımda 17k nedir kardeşim insan biraz kendini bilmeli ful çeksen bile 17k gelmez

• senin için 2014 sıralamasından baktım 600k dan lys full bile yapsan yani 50 mat 30 fizik 30 kimya 30 biyo 30 geo 31k geliyor yani imkansız .
  • İnsanlara nekadar çok umut vaadediliyor gözümüzle şahit oluyoruz

• Realist olmak gerekirse ygsde barajda kalıp lysde full yapma ihtimali = 0

• Hep bu ygs önemsiz önemli olan lys ygs bu sene % 28etkilicekmis diyen rehberlikciler yüzünden oluyor

• Üzüldüm lan adama..........Çekemezsin kardeşim ama sana çekebilirsin diyen rehber hocayı sikmek lazım..
  • Çocuğun moralini bozmayın. Yüzyılın en zor sınavı olursa,herkes 170 de 130 yaparsa ve sen fullersen çekebilirsin. Yüzmilyonda 1, ama şansın var sonuçta

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ilk 50k sıfır çeker geri kalanları da 50 net yaparsa toplam kolaylıkla çekersin.

• Peki 101k olsaydi olurmuydu 17k

• Forumda biri vardı, gelip millete umut satıyordu YGS çalışmayın önemli değil diye. Bu konuyla birlikte 100-150 tane örnek oldu sanırım bu sene. 100k'dan 10k'ya çekmek isteyenlerden 600k'dan 17k'ya çekmek isteyenlere kadar.11ler için kıssadan hisse, ygs önemli. Çalışın.
  • Bilmiyorum ki hacım ya vallahi lysde çok çalışan çok fark atacak bu belli

• Aynen öyle dostum .bide bu yıl önceki yıllara göre hem yığılma orani fazla hemde puanlar düşük .buda belki bi avantaj olabilir.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.