Şimdi Ara

6000 - 6500 LİRAM VAR (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
136
Cevap
0
Favori
21.921
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • http://www.sahibinden.com/aciiilll_cok_aciill_uno_s_WQQaXQQ7915375WQQpXQQdisplayitem arcımı satıorum... bilen bilir unoyu ... ekonomik ucuz parca ...ögrenciyim.. bnm aracım tamamen sorunsuz... düşünrsen konusurz...
  • Satarsın inş kardeş
  • emre hocam doğana karar vermiştin galiba ama almadıysan benim aklıma 2 araç geliyor. ikisini de hiç kullanmadım.
    1.si tempra ( çok araştırdım sxa modelleri çok tutuyor ve 2. el piyasası iyi, parça sıkıntısı yok deniliyor. görüntüsü benim çok hoşuma gidiyor. ben çocukken eniştemde dijital tempra gördüğüm günden beri hayranım bu araca)
    2.si lada vega ( bu aracı kullanıp ta son derece memnun olanlar da var. eleştirenler de var. bu araçta da ilgimi çeken şey 2000 modelin üstünde bir araca 6000-7000 lira vererek sahip oluyorsun. Ne kadar da döşemesi, dizaynı iyi değil denilse bile motoru daha yeni olacak daha madelli araban olacak. ben 2 aydır lada vega mı alsam yoksa tempra mı diye düşünüp duruyorum)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi salihkul84 -- 11 Haziran 2008; 21:28:18 >
  • doğanı seçerdim hiç olmmazsa bana göre cms 40 jant takılınca tipi daaha hoş olur
  • Broadwaye bakma tekerlekli tabut diyorlar ona yol tutuşu çok kötüymüş ,Doğan al bencede daha oturaklı duruyor ve evet koltukları çok rahat
  • Sağlamlık , Az Tüketim istiyorsan broadway

Sadece konfor isteyip başka hiç birşey istemiyorsan doğan
  • broadway...
  • valla ikisini de almazdım...alacağın araba muhakkak fazla kilometreli olacaktır...az km olan da o model de yatmış ve çürümüş olacaktır büyük ihtimal...alacan bi sürü masraf yapacaksın...hiç kafanı yorma bence...toplu taşım araçları idare eder aile ihtiyacı yoksa...
    quote:

Orjinalden alıntı: ERGENEKON

broadway...
  • ARKADAŞLAR 91 MODEL TİPO 1.6 SX ALDIM. YARDIM VE YORUMLARINIZ İÇİN ÇOK TEŞEKKÜRLER.

• quote:

Orjinalden alıntı: ysselim

quote:

Orjinalden alıntı: emrekaynar

ABİLER BEN DOGAN L ALMAYA KARAR VERDİM SONUNDA BU KADAR UZUN YORUM VE FORUMLARDAN SONRA HERKESE YORUMLERINDAN DOLAYI TESEKKUR EDERİM. ŞİMDİ BILDIGI TEMIZ SOYLE92 MODEL BI DOGAN BILEN VARSA SOYLESIN

Doğan alma bence.
    Teneke arabalar...

Geçenlerde birine ~70km hızla sol burunla vurdum.
    Benim far kırıldı, burun biraz eğildi o kadar. (Volvo S40)

Ama Doğan'ın şaftı kaydı...
    Amortisörleri bile dağıldı.
    Arabalıktan çıktı.

Tam tenekeymiş, ben bunu gördüm orada.

6000 - 6500 LİRAM VAR

Öndeki arabada doğana çarpıp takla atan araç değil dimi zaten

Doğan öyle sen hafif dokununca o hale geldi volvo S40 ile!

• quote:

ARKADAŞLAR 91 MODEL TİPO 1.6 SX ALDIM. YARDIM VE YORUMLARINIZ İÇİN ÇOK TEŞEKKÜRLER.

Güle güle kullan. Ön takımları çabuk arıza yapar, çukurlu yollara dikkat et. Selamlar.

• Doğan gibi bir kütüğe binmektense,Broadway tabiki..
  • quote:

Orjinalden alıntı: BmCpRo827

Doğan gibi bir kütüğe binmektense,Broadway tabiki..

İlk arabam Broadway di. 2. ve 3. arabalarım Doğandı. Yapma arkadaşım kütüklükte, doğanlar broadwayin eline su dökemez. O ne direksiyon, o ne debriyaj öyle. Broadwayi kimseye tavsiye etmem.
  • Broadway ın doğandan sağlam olduğunu iddia eden arkadaşlar siz ya arabadana anlamıyorsunuz ya da gıcıklığına böyle yapıyorsunuz.Doğan her yönden de sağlam arabadır.Yukarıda parçalanan arabaya bakmayın siz kim bilir ona arkadan vuran eleman kaç km süratle vurdu ki araba o hale geldi.Zaten takla atmış arabanın önüne düşmüş demek ki çok süratliymiş.ALLAH muhafaza aynı kaza da brodway olsa arabanın arkası önüne gelirdi.Benim boyum 183 ve brodwaya sığamıyorum bacaklarım direksiyona değiyor ama şahin doğan da böyle bir sorun yok gayet genişş.Sğlamlığa gelince amcamın slx iyle taşımadığı şey kalmadı ve arabası rahat 300 bin km yaptı ama hala taş gibi duruyor.Bilmiyorsanız yorum yapmayın dostlar sonra alanların kafası karışıyor.Çocukluğumdan beridir tofaşa binen biri olarak şunu söylerim ki renonun megan,laguna ve safrandan başka arabasına para verilmez yazıktır.Çünkü ucuz değil aynı model brodway ve doğan slx in fiyatı aynı ben hayatta brodwaya para vermem o zaman.Ama tercih ve zevk meselesidir brodway sevene de doğan sevene de saygım sonsuzdur.SAYGILAR...

• ARKADAŞLAR HERKESE COK COOKK TESEKKUR EDERIM FORUMDA COK DERT YANDIK AMA SONUNDA ARAMI ALDIM ELHAMDULILLAH.

91 MODEL TIPO 1.6 SX COKDA MEMNUNUM WALLA FIYATTA GAYET CAZIP GELDI DAHA DOGRUSU DENK GELDİ..

DOGAN SAHIN YADA BROADWAY DUSUNEN HERKESEDE TAVSIYE EDERIM COK KONFORLU VE ATIK BIR ARABA
  • brodvay ekonomik piyasası olna bi arac ama tipo da olabilir tofaş gurubndan kuş serisine hiç girme
  • quote:

Orjinalden alıntı: BX4TC

Broadway hem az yakar hem de kışın zincir takmaya ihtiyaç duymaz. Kabak lastikle bile tırmanır.

Biz kaç sene yalan yere zincir takıp çıkartmışız zamanında olaya bak görüyormusun.
  • Sinirlenme canım kardesım herkez yorum yapıyor işte
  • quote:

Orjinalden alıntı: ysselim

quote:

ABİLER BEN DOGAN L ALMAYA KARAR VERDİM SONUNDA BU KADAR UZUN YORUM VE FORUMLARDAN SONRA HERKESE YORUMLERINDAN DOLAYI TESEKKUR EDERİM. ŞİMDİ BILDIGI TEMIZ SOYLE92 MODEL BI DOGAN BILEN VARSA SOYLESIN

Doğan alma bence.
    Teneke arabalar...

Geçenlerde birine ~70km hızla sol burunla vurdum.
    Benim far kırıldı, burun biraz eğildi o kadar. (Volvo S40)

Ama Doğan'ın şaftı kaydı...
    Amortisörleri bile dağıldı.
    Arabalıktan çıktı.

Tam tenekeymiş, ben bunu gördüm orada.

6000 - 6500 LİRAM VAR

peki bu resimde arkada görünen ters duran araba senin araban mı

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.