Şimdi Ara

600 TL'ye Kadar Telefon Önerisi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
722
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar samsung star wifi telefonumu değiştirmeyi düşünmekteyim.Bunun için bir araştırma yaptım fakat kafam çok karıştı.Nokia'nın 500 modeli çok hoşuma gitti.Fakat fiyatı biraz tuzlu.Onun düşük seviyesi olan c5-03 de biraz iyi gibi.Fakat ekranı resistif ve kalitesi biraz daha düşük.Telefonda aradığım özellikler ekranının, ekran çözünürlüğünün ve ekran kalitesinin yüksek olması, internette rahat gezinti sağlaması, müzik kalitesinin iyi olması gibi özellikler.Bu şartlar altında nokia 500 haricinde hangi telefonları önerebilirsiniz ?

Sıralamam şu şekilde :

Nokia 500
    Samsung Galaxy GIO
    Nokia C5-03

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Suprémacy -- 3 Mart 2012; 16:10:28 >

• Yok mu beyler onerisi olan
  • HTC Salsa-Chacha
  • samsung b7510
    nokia 500
    biraz daha bütçe ile neo v
  • Sony live walkman
  • Lg Optimus Hub
  • Galaxy Gio alabilirsin.İdeos X5 diyecektim ama sanırım Türkiye'de artık satılmıyor.Üstüne biraz katarak S.E Xperia Neo V olabilir.

Ama en önemlisi almadan önce git dene.Eline al telefonu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Silver Eagle -- 3 Mart 2012; 12:34:22 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    5000 TL ye kadar sistem tavsiyesi
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Arkadaşlar xperia neo v ve walkman ı inceliyorum şimdi.Bunlar olmazsa artık nokia 500 düşünüyorum.
  • Beyler xperia neo v ve walkman ı inceledim gayet güzele benziyor özellikleri iyi, görünümleri iyi hakkında pek fazla olumsuz yorum da yok fakat bütçemi aşıyor bu telefonlar.500 lira civarı bu tip özelliklere sahip telefon önerebilir misiniz hatta 500 TL den biraz daha düşük olması iyi olur.
  • Arkadaşlar samsung galaxy gio da güzel telefona benziyor.Sıralamam şu şekilde olacak :

Nokia 500
    Samsung Galaxy GIO
    Nokia C5-03

bunun yanına başka hangi telefonlar eklenebilir arkadaşlar ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Divided We Stand

Arkadaşlar samsung galaxy gio da güzel telefona benziyor.Sıralamam şu şekilde olacak :

Nokia 500
    Samsung Galaxy GIO
    Nokia C5-03

Lg Optimus Hub demiştim ama takmadın
  • quote:

Orijinalden alıntı: Galifianakis

quote:

Orijinalden alıntı: Divided We Stand

Arkadaşlar samsung galaxy gio da güzel telefona benziyor.Sıralamam şu şekilde olacak :

Nokia 500
    Samsung Galaxy GIO
    Nokia C5-03

Lg Optimus Hub demiştim ama takmadın

Yok hocam niye takmayayım ya tüm önerilen telefonları inceledim bazıları bütçemi aşıyor Lg Optimus Hub da bütçemi aşıyor ve yaygın olarak bulunmuyor.Bir de telefonun dış görünüşünü zor beğenirim ben lg ninkini pek beğenmedim.

• Kardeşim Hertürlü Kalite Arıyorsan Nokia C5-00 Öneririm Pişman Olmazsın
  • c6-01 +100 tl koyarsan neo v
  • Samsung Galaxy GIO
  • Arkadaşlar nokia c serisinden alırsam c5-03 düşünüyorum bütçeyi fazla ilerletemiyorum, galaxy gio yu listeye ekledim zaten.
  • Galaxy Ace de iyi
  • Hocam galaxy ace de biraz pahalı geliyor.Bu arada galaxy gio harbiden iyiymiş
  • ben c6-01 planlıyordum kafamda simdi nokia nın 603 ü gordum kafam allak bullak oldu

603 te 1ghz işlemci 512 mb ram 3.5 '' ekran 5 mp kamera.... fiyatı her sıtede 599 tl

c6 da da 680 mhz işlemci 256 mb ram 3,2'' ekran 8mp kamera.... fiyatı su anlık bır kac sitede 619-29 arası degişiyor....

ne yaparsın sımdi :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: oca57

ben c6-01 planlıyordum kafamda simdi nokia nın 603 ü gordum kafam allak bullak oldu

603 te 1ghz işlemci 512 mb ram 3.5 '' ekran 5 mp kamera.... fiyatı her sıtede 599 tl

c6 da da 680 mhz işlemci 256 mb ram 3,2'' ekran 8mp kamera.... fiyatı su anlık bır kac sitede 619-29 arası degişiyor....

ne yaparsın sımdi :D

Hocam 603 donanım açısından daha güçlü ayrıca symbian belle'si var.Daha yeni kuşak bir telefona benziyor bence 603 al.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.