Şimdi Ara

600 tl f/p telefon önerisi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
630
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    600tl bütçem var fakat 700e kadar çıkabilirim.
    Babamın telefonla pek bi işi yok. Kamerası güzel olsun bi de internette rahat gezebilsin yeter.
    En basit özellikteki telefonun bile bunu sağlayacağını biliyorum fakat verdiğim paraya değebilecek özellikler olsun istiyorum.Bu yüzden en iyi fiyat/performans Önerilerinizi bekliyorum.

• Mi4

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşla aynı şekilde bir telefon da ben arıyorum mi4'e alternatif olarak başka önerin var mı(İthalat garantili olmayan)?@MADjohny
  • Play Hard kullanıcısına yanıt
    Gm5 falan var galiba hocam o fiyatlara

mi4 alirsaniz telefonu garantisiz gibi dusunun hocam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evet, gördüm bende gm 5 i konu sonuna kadar okudum. Ancak yorumlar çok hoşuma gitmedi. Telefonu kendim için alacak olsam redmi pro alırdım bir an düşünmeden. Ancak abim kullanacağı için güncellemeleri, stabil romları falan kendisi yükleyemez biliyorum. Daha stabil bir telefon arıyorum bakalım hala araştırıyorum.
  • Hocam Samsung modellerinde kolay kullanım modu mevcut ya da operatör telefonları da olabilir.
  • Vestel venus 5020

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: MADjohny

Mi4

mi4 un nceleme videosunda cok ısındıgı soylenmiş. Isındıgı ıcın mecburen yavaslatılmış modda kullanıyorlarmıs. Biraz kandırmaca yapmıslar diyebiliriz, kısa surelıgıne işlemci hızını artırınca testte yuksek puan alıyor ancak o sekılde uzun dure uygulama kullanılamıyor ısındıgı için. Editorun incelemesi donanım videosunda var
  • shifisitert S kullanıcısına yanıt
    Hocam ilk ciktiginda olabilir ama bende mi4 kullanıyorum oyun oynamadigim surece isinmiyordu guncellemeyle duzeltildi diye biliyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: MADjohny

Hocam ilk ciktiginda olabilir ama bende mi4 kullanıyorum oyun oynamadigim surece isinmiyordu guncellemeyle duzeltildi diye biliyorum

Xiaomi Mi 4S alınırmı. Tavsiye edermisiniz. Xiaomi Mi 4 ile ne gibi bir farkı var bilirmisiniz.
  • muratoto kullanıcısına yanıt
    Alinir islemci

mi4te s801 mi4ste s808

Miun 16lik versiyonunda ram 2 mi4ste 3

Birde mi4ste parmak izi var

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.