Şimdi Ara

600 tl civarı telefon tavsiyesi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
437
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 4 yıldır aynı telefonu kullanıyorum arkadaşlar.Artık android bir telefona a geçmek istiyorum.Aradığım özellikler

Hoparlörden müzik dinlerim.O yüzden iyi bir hoparlör sesi olmalı.
    Şu anki telefonum n82.5 mpxl olduğundan bunu pek aratmayacak foto kalitesi olmalı.Her ne kadar xenon flash eksikiğini hissedecek olsam da.
    Takılma falan yapmayacak ,öyle telefonda ağır oyunlar oynamam.Arada oynarım belki basit oyunları kaldırabilmeli ama.
    Android sürümü ics olmalı en az.
    Dokunmatiği iyi olmalı.
    ekran 4 '' civarı olmalı.fazla büyük fayans gibi telefon taşıyamam.
    şarjı fazla kurcalamayınca 1,5 2 günü görmeli.

Şimdilik bunlar geliyor aklıma.Önerebileceğiniz telefonlar nelerdir?

• sony xperia sola alabilirsin ama şarjı ne kadar gider bilmiyorum.ace 2de düşünebilirsin şu an 2.3.6 ama jelly bean güncellemsi gelecek şarjı fazla oyun oynamazsan
    1,5 günü rahat görür.
  • HTC desire c alabilirsin. bende beğeniyorum bu telefonu hem kibar hemde stabilmiş. bayadır arastırıyorum. teknosada indirimde 500tl
  • avea intouch 2 car düşünürsen bir gör derim...
  • bende n82 kullanmıştım. çok baba bir telefon. en uzun kullandığım cep telefonumdu. 3 sene kadar kullandım. 1035tl ye almıştım.
  • heryere aynı seyi yazdım ancak Ace 2
  • ace 2 nin şeklini beğenmiyorum.Desire c yi araştıracağım ama ekranı biraz küçük.Hoparlör sesi nasıldır ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    8000 Tl telefon önerisi ?
    11 ay önce açıldı
    600-800 arası telefon tavsiyesi
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Xperia miro iyi drsireden kamerasi ve cpusu daha iyi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Xperia Sola biraz daha çıkabilirseniz Desire X beklentilerinizi karşılayacaktır. Ben Desire X kullanıyorum,Jelly Bean güncellemesi geldi,müzik performansı güzel,kamerası muadili 5 mp kameralara göre daha iyi,ekranı 4 inç,şarjı da dediğiniz gibi pek kurcalamayınca 1.5-2 günü çıkarıyor.
  • gittigidiyordan s3 mini alınabilir. world puanla 590 lira civarı bir fiyata geliyor. Ben 630 civarı bir fiyata aldım gayet mutluyum aynı cihaz teknosada 900 lira.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Chenk

heryere aynı seyi yazdım ancak Ace 2

ace 2 den uzak durun derim tecrube ettim biliyorum..
  • quote:

Orijinalden alıntı: ali_0017

quote:

bende bu aralar hediye telefon alıcam 500-600 civarı bakıyorum bişeyler ace2 alternatiflerden bir tanesi neden sorun yaşadınız?
  • quote:

Orijinalden alıntı: blackshow

quote:

quote:

bende bu aralar hediye telefon alıcam 500-600 civarı bakıyorum bişeyler ace2 alternatiflerden bir tanesi neden sorun yaşadınız?

hafıza sorunu yaşadım 4 gb hafızası var 2gb sistem kullanıyor kalan 2 gb ikiye bölünmüş çoğu oyunu destekliyor ama hafıza sıkıntısından dolayı yklenmiyor..
  • quote:

quote:

quote:

quote:

hafıza sorunu yaşadım 4 gb hafızası var 2gb sistem kullanıyor kalan 2 gb ikiye bölünmüş çoğu oyunu destekliyor ama hafıza sıkıntısından dolayı yklenmiyor..

hafıza sorun değil aslında bayan kullanıcak fazla oyun meraklısı değil zaten 1 gb hafızaya da baya oyun yüklenir.onun dışında ekranı ve sağlamlık bakımında ne diyosunuz?jealy bean de gelicekmiş.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

hafıza sorun değil aslında bayan kullanıcak fazla oyun meraklısı değil zaten 1 gb hafızaya da baya oyun yüklenir.onun dışında ekranı ve sağlamlık bakımında ne diyosunuz?jealy bean de gelicekmiş.

Cok takilma yapmaz yere dusunce kirilmaz (test edildi onaylandi) ufak oyunlarda kasmaz(temple run filan) guzeldir interneti hizli. Ama hafiza cok sorun demedi demeyin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Cok takilma yapmaz yere dusunce kirilmaz (test edildi onaylandi) ufak oyunlarda kasmaz(temple run filan) guzeldir interneti hizli. Ama hafiza cok sorun demedi demeyin

Tmm arkadaşım teşekkürler cevapların için sorun sadece hafızaysa aşılmıcak bi sorun değil çok telefon kullandım (ace 2 hariç ) root ve rom işlerini iyi bilirim gerekirse root yaparız class10 16gb hafıza kartını taktın mı hiç bi sorun kalmaz

• quote:

Orijinalden alıntı: ALEXİST

Xperia Sola biraz daha çıkabilirseniz Desire X beklentilerinizi karşılayacaktır. Ben Desire X kullanıyorum,Jelly Bean güncellemesi geldi,müzik performansı güzel,kamerası muadili 5 mp kameralara göre daha iyi,ekranı 4 inç,şarjı da dediğiniz gibi pek kurcalamayınca 1.5-2 günü çıkarıyor.

desire x i beğendim ama hoparlör sesi nasıldır, ben dışarıdan da dinlerim müziği ve de telefon hiç düşmez mi arkadaş kaç aydır gözüm takılıyor bu telefona ,hiç düşmedi fiyatı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: VICTOR 23

quote:

Orijinalden alıntı: ALEXİST

Xperia Sola biraz daha çıkabilirseniz Desire X beklentilerinizi karşılayacaktır. Ben Desire X kullanıyorum,Jelly Bean güncellemesi geldi,müzik performansı güzel,kamerası muadili 5 mp kameralara göre daha iyi,ekranı 4 inç,şarjı da dediğiniz gibi pek kurcalamayınca 1.5-2 günü çıkarıyor.

desire x i beğendim ama hoparlör sesi nasıldır, ben dışarıdan da dinlerim müziği ve de telefon hiç düşmez mi arkadaş kaç aydır gözüm takılıyor bu telefona ,hiç düşmedi fiyatı.

Hoparlör sesi o kadar yüksek değil onu belirteyim.Ama düşük de değil.Ben hoparlörden müzik dinlemediğim için pek sorun yaşamadım hoparlör konusunda.Ama siz elinize alıp inceleyin mümkünse.Fiyat konusunda da haklısınız,telefonun fiyatı çıktığı günden bu yana pek düşmedi.Sabit kaldı.Teknosa,vatan computer falan hafta sonu indirimleri yaptığı zaman bi 50 liralık düşme oluyor sadece.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.