Şimdi Ara

600 Liraya en iyi telefon ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.562
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 600 liram var . Bu fiyatlardaki en iyi telefon sizce hangisi ?

• Ben olsam Nokia C6 alırdım..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Equris

Ben olsam Nokia C6 alırdım..

Kamerası hakkında bir bilgin varmı C6'nın?
  • 8 MP kamerası var ve Hd kayıt yapıyor.http://www.hepsiburada.com/Liste/nokia-c6-01-sinirsiz-ovi-maps-/ProductDetails.aspx?productId=telcepnokc601&categoryId=371946

yüzde 25 indirimli şuan 598 lira telefonu inceleyin beğendiyseniz sipariş verebilirsiniz. Ama benden çok daha bilgili olan arkadaşlar var onların yorumlarınıda dikkate alalım

• quote:

8 MP kamerası var ve Hd kayıt yapıyor.http://www.hepsiburada.com/Liste/nokia-c6-01-sinirsiz-ovi-maps-/ProductDetails.aspx?productId=telcepnokc601&categoryId=371946

yüzde 25 indirimli şuan 598 lira telefonu inceleyin beğendiyseniz sipariş verebilirsiniz. Ama benden çok daha bilgili olan arkadaşlar var onların yorumlarınıda dikkate alalım

Önerin için teşekkürler.

Araştırıyorum telefonu .

• Aradığın odak noktası nedir tam olarak müzik, kamera, video, uygulama, oyun vb. gibi, bu tür kriterlerden hangisinin öne çıktığı çok önemli telefon seçerken.Önceliklerini bilmiyorum fakat sana genel manada 600 TL'ye alabileceğin en iyi cep telefonunu önermem gerekirse Huawei İdeos X5 yada Samsung Galaxy Ace öneririm, bana sorarsan bu saatten sonra Nokia alma Symbian kötü donanımla birleşince ortaya Nokia çıkıyor bu yüzden F/P oranı berbattır Nokia'nın alacaksan bu fiyata akılı bir telefon al oda Android işetim sistemli olsun...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pardus Linux

Aradığın odak noktası nedir tam olarak müzik, kamera, video, uygulama, oyun vb. gibi, bu tür kriterlerden hangisinin öne çıktığı çok önemli telefon seçerken.Önceliklerini bilmiyorum fakat sana genel manada 600 TL'ye alabileceğin en iyi cep telefonunu önermem gerekirse Huawei İdeos X5 yada Samsung Galaxy Ace öneririm, bana sorarsan bu saatten sonra Nokia alma Symbian kötü donanımla birleşince ortaya Nokia çıkıyor bu yüzden F/P oranı berbattır Nokia'nın alacaksan bu fiyata akılı bir telefon al oda Android işetim sistemli olsun...

C6 modeli symbian anna destekliyor diye biliyorum bu bir avantaj sağlamaz mı sizce arkadaşa?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pardus Linux

Aradığın odak noktası nedir tam olarak müzik, kamera, video, uygulama, oyun vb. gibi, bu tür kriterlerden hangisinin öne çıktığı çok önemli telefon seçerken.Önceliklerini bilmiyorum fakat sana genel manada 600 TL'ye alabileceğin en iyi cep telefonunu önermem gerekirse Huawei İdeos X5 yada Samsung Galaxy Ace öneririm, bana sorarsan bu saatten sonra Nokia alma Symbian kötü donanımla birleşince ortaya Nokia çıkıyor bu yüzden F/P oranı berbattır Nokia'nın alacaksan bu fiyata akılı bir telefon al oda Android işetim sistemli olsun...

Kamera odaklı olması daha iyi olur.

Ideos X5'in kamerası nasıl biliyormusun ?
  • forum da çok konusu geçiyor kamerası cok iyi değil ama herkes x5 alıyor
  • quote:

C6 modeli symbian anna destekliyor diye biliyorum bu bir avantaj sağlamaz mı sizce arkadaşa?

Anna desteklese ne olacak ki Symbian ölü bir işletim sistemi Anna sadece telefonun kasmadan, normal çalışmasını sağlıyor onun dışında getirdiği bir artı yanı yok...

quote:

Orijinalden alıntı: DiabLo's
    Kamera odaklı olması daha iyi olur.

Ideos X5'in kamerası nasıl biliyormusun ?

İlk olarak İdeos X5'in kamera kalitesinin ortalama kalitede olduğunu ve 720p HD video kaydı destelediğini söyledikten sonra aşağıdaki inceleme videosunu izlemeni tavsiye ederim...
    http://www.donanimhaber.com/cep-telefonlari/haberleri/Huawei-iDEOS-X5-Fiyat--Performans-Krali-video-inceleme.htm

Büyük ihtimalle kamerası hoşuna gitmeyecektir İdeos X5'in o yüzden sana Samsung Wave veya Samsung Wave II öneririm ikiside kamera konusunda oldukça başarılı telefonlar aslında donanım yönünden de oldukça üst seviye cihazlar fakat Bada işletim sistemli olduklarından sadece uygulama sıkıntısı var.Her ikisi de hızlı, stabil ve performanslı telefonlar ayrıca Bada 2.0 güncellemeleriyle birlikte çok daha iyi hale gelirler.
    Kameralarından bahsetmek gerekirse ikisinde de 5 MP çözünülüğünde kamera var bu kameralar 720p HD 30 fps video kaydı yapabiliyor yani her ikiside kamera konusunda başarılı cihazlar...
    Samsung Wave:http://www.gsmarena.com/samsung_s8500_wave-3146.php

Samsung Wave II:http://www.gsmarena.com/samsung_s8530_wave_ii-3536.php

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pardus Linux -- 25 Eylül 2011; 17:31:01 >

• bu aralar htc sempatizanıyım...wildfire s es geçme....
  • nokia'yı esgeç. her ne kadar kamerasından yana bazı şikayetler olsa da huawei ideos x5 tavsiye ederim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.