Şimdi Ara

600-800 TL Arası Tavsiye

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
414
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar büyük oyun oynamıyorum sosyal medya kullanıyorum 5 inç olursa daha iyi olur şarjının uzun gitmesi de önemli kamera da önemli ne almamı önerirsiniz ?
    asus zenfone 2 laser
    samsung j5(rami az ve 8gb)
    lenovo p70(batarya çok iyi ama güncelleme ve kamera büyük sıkıntı)
    gibi seçenekler mevcut bunlardan farklı ne önerirsiniz

• xperıa c4 bakın derım yaklasık aynı butcelerde kampanyalı bulabılırsenız hem kamerada hemde donanımda daha memnun eder
  • Crauls kullanıcısına yanıt
    c4 ün daha iyi olduğunu biliyorum ancak bütçeyi aşıyor 950-1000 tl civarlarında hep
  • Bunlar arasından Zenfone 2 Laser en mantıklısı.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende zenfone 2 var ama kardeşime vericem 4gb ram var ama kullanmıyorum telefon ihtiyacı doğdu bende dedim bunu veriyim kendime daha ucuz yollu bişey alıyım laser in kamerası normal zenfone 2 den daha iyi midir ön ve arka olarak ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: FatFabuluous

Bende zenfone 2 var ama kardeşime vericem 4gb ram var ama kullanmıyorum telefon ihtiyacı doğdu bende dedim bunu veriyim kendime daha ucuz yollu bişey alıyım laser in kamerası normal zenfone 2 den daha iyi midir ön ve arka olarak ?

Bu fiyata göre fena değil.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lenovo P70, GM 4G ve Huawei P8 Lite

bu 3ü senin ihtiyaçlarını karşlıyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    850.000 TL ye kadar tavsiye
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Hocam p70 yazılımsal açıdan ve kamera bakımından kötüymüş gm 4g malzeme kalitesi ve kamera açısından eksikmiş huawei de pil ve sar değeri açısından sınıfta kalmış p70 in problemi olmasa çok uygun bi telefon ama

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Hocam p70 yazılımsal açıdan ve kamera bakımından kötüymüş gm 4g malzeme kalitesi ve kamera açısından eksikmiş huawei de pil ve sar değeri açısından sınıfta kalmış p70 in problemi olmasa çok uygun bi telefon ama

sıkıntısı olmayan bir telefon yok ki.telefon bu çok fazla şey bekliyorsunuz ki o bütçe aralığında ki en iyi telefonların ilk 3ünü söyledim size
  • Hocam Zenfone laseri neden önermiyosunuz

• quote:

Hocam Zenfone laseri neden önermiyosunuz

uzun uzun yazmıyım direk : çöp

tasarımı kötü, çerçeve-ekran oranı düşük, bataryası su gibi gidiyor, kalitesiz, işlemcisi sıkıntılı vsvs.. konusuna gir bak alan herkes pişman
  • Hocam gm4g aslında fiyat olarak da uygun ama general mobile nihayetinde sizce kronik sorunları çözülmüşmüdür yani ilk düştüğünde paramparça olsun istemiyorum

• quote:

Hocam gm4g aslında fiyat olarak da uygun ama general mobile nihayetinde sizce kronik sorunları çözülmüşmüdür yani ilk düştüğünde paramparça olsun istemiyorum

dostum mantıksız konuşma allasen düşürürsen telefonu kırılır bunun markayla ne alakası var? kılıflar bunun için var zaten..
  • zenfone 2 laser 5'' gayet mantıklı geliyor bana. yukarda arkadaşın bahsettiği sorunların hiçbirini görmedim konularda.
  • Rena34 kullanıcısına yanıt
    HocamZenfone laser 5 iyi de 5.5 la fiyat farkı yok ve pil konusunda daha düşük ayrıca konuda 5 inçlik olanlar unutuldu falan diyorlar

• quote:

HocamZenfone laser 5 iyi de 5.5 la fiyat farkı yok ve pil konusunda daha düşük ayrıca konuda 5 inçlik olanlar unutuldu falan diyorlar

5.5 inc te buyuk gibi geliyor bana ya.
    zaten asusun telleri cok kaba
    cebe sigar mi ki? sigsada rahat olur mu?

• Lenovo guncellemede uzmez ya, kameradan harikalar beklemiyorsan al p70 gitsin

• 480mrt kullanıcısına yanıt
    hocam öyle de oyun uygulama çok kullanan birisi değilim sosyal medya olsun kamerası idare etsin bataryası günü çıkarsın yeter zenfone 2 aldım 4gb rami var diye telefonla bişey yaptığım yok açıkcası :D
  • FatFabuluous kullanıcısına yanıt
    Güle güle kullanın, zenfone 2 de güzel telefon. Hayırlı olsun
  • 480mrt kullanıcısına yanıt
    sağolun hocam da zenfone 2 yi daha önce almıştım :D kardeşime vericem oyun oynaması için ben daha gündelik için bakıyorum işte n11 de meizu m2 note diye bi model gördüm full hd ekran gibi özellikleri var 750 tl gibi fiyatı var bilginiz var mı acaba ?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.