Şimdi Ara

60 TL'ye Converse Aldım. İyi mi yaptım ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.252
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler yaz için kotun altına giymek için beyaz converse aldım. Nasıl sizce ? Trendyoldan aldım. 109 tl yerine 55 tl ye düşmüştü. İyi mi yaptım kötü mü bilemedim. Pek renkli ayakabı sevmediğimden bunu aldım. İlk defa converse aldım. Bakalım nasıl.
    Yeni aldığım diğer ayakkabım da bu Tıkla.

http://www.trendyol.com/Extchuck-Taylor-As-Slimwhiteox-113902-P198395.aspx

Extchuck Taylor As Slimwhiteox 113902

60 TL'ye Converse Aldım. İyi mi yaptım ?

• Zevksiz biri oldugun yada yasinin buyuk oldugu o kahverengi ayakkabiya benzeyen seyi almandan anlasiliyor. Converse icin ise o model cok kotu dostum. Heryerde indirimde kimse almiyor diye. Keske standart modelden alsaydin... Gecmis olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kaanworld

Zevksiz biri oldugun yada yasinin buyuk oldugu o kahverengi ayakkabiya benzeyen seyi almandan anlasiliyor. Converse icin ise o model cok kotu dostum. Heryerde indirimde kimse almiyor diye. Keske standart modelden alsaydin... Gecmis olsun.

ayakkabıdan 1 gram anlamıyorsun, sus bari rezil olma
  • Çok kötü,low-top modeller alınmaz.

High-top yani boğazlı modeller şık duruyor keşke parana yazık etmeseydin.

Not:Converse için konuşuyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tatbkath -- 27 Nisan 2011; 1:55:47 >
  • Converse apaci ayakkabısı.adidas akar
  • quote:

Orijinalden alıntı: kaanworld

Zevksiz biri oldugun yada yasinin buyuk oldugu o kahverengi ayakkabiya benzeyen seyi almandan anlasiliyor. Converse icin ise o model cok kotu dostum. Heryerde indirimde kimse almiyor diye. Keske standart modelden alsaydin... Gecmis olsun.

Yaş 21 hocam. Zevkle alakası yok denedim ve hoşuma gitti aldım. Rahattı da o kahverengi dediğin ayakkabı. Öyle aşırı renkli ayakkabıları sevmiyorum. Spor tarz ama klasik olucak biraz da. Converse açısından üzüldüm
  • O zaman np kardesim:) ama new balance oneriim cok iyiler. :) hemde cok cok iyi. Kullananlar oyle diyorlar yakin cevrem.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    4.50TL var ne yapayım.
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • OxBlack gayet güzeldi fakat tükenmiş, keşke dün görseydim bu başlığı.
  • Şahsen ben converse leri sevmiyorum ama bazen de güzel duruyor. Havalı olmaya çalışan ergenler giymediği sürece sorun yok. Hayırlı olsun.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.