Şimdi Ara

+60 priestler yardımlarınızı bekliyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
162
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

1500 buff 300 ac 960 hael ve malice acık

batlle priestim skillerimi nasıl dizmemi oneririsiniz

yadımlar için şimdiden tşk ederim

• F1 pot,heal,buff,ac,fresh mind,undying,malice,soul
    F2 pot,heal,gate,soul,malice
    F3 pot,collapse mi neyse o,hardsh mı öle bişe,ilk vuruş skilli,malice,wildness,kitap,soul
    F4 Cure curse,cure disease,heal,buff,ac
    ben battle ken ve simdi böle dizdim tavsiye ederim
  • pot olarak hp pottan bahsediyoruz diim ayrıca sag tıkta ne olmalı sence
  • Sımdı egrı oturup dogru konusmak lazım lvl 65 prıestım var bneımde dıesde sana cok cesıt olanaklar sunabılır ..

1.+7 full chıt set heal basılı Kolunda +8 kalkan healt basılı olsa yeter (bu memur priest)
    2.eger buffer olarak kalmayı dusunuyorsan ve olmemek ıstıyorsan heale abanajaksın
    mesela ustune gogusluk +7 fabrıc coat olmak uzere dıer armorların +8 healt basılı olmalı 64 73 gıbı bı stat poınt ıstıyor ınt str bazında ..gerısını hpye bas bakalım undying le kac hp oluyorsun ki ben sana tahmını bı rakam soyleyeyım 8 k. (Bunu malıyedı oldukça dusuktur.)defansında Attıgın acla bırlıkte 800 oluyor yanı lvl 62 bır varıorun defansından 200 kadar eksık ..Isını bılırsen cok zor olursun ..
    Gelelim 3.paran coksa bunu yap full +7 shell elıne +6 defender of the lord (dol) hp bonus veren bı topaz unıq olajak ..Skıllere gelınce bence bırazdaha lvl kas ve 1920 yı ac 300 ac 1920 ve 1500 bufla cok rahat edersın

bENIM skıll dagılıslarımda sole f1 de 1920 mana heal buff ac fresmınd dıye gıdıyor hadı sana kolay gelsınn...

• ewt healtfh potu ve sağ tıkta ölmemen için ben gate yi öneririm sıkıştığında hemen kaçarsın ve town ctrl v n de kayıtlı dursun
  • lvl 60 isen ve malice açıksa.
    F1
    1.Collapse
    2.Harsh
    3.Malice
    4.Mana
    5.Can
    6.Heal
    7.AC
    8.Buff
    F2
    1.STR
    2.Kitap
    3.CureCurse
    4.Brightness
    Benim böyle. Gayet de iyi işliyor.
  • tşk ederim cvplar için oyun girerse denicem ama umarım skill bar duzelmiştir
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.