Şimdi Ara

60 hz'den 50 hz'e düşme sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
242
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • son zamanlarda ea'nın hangi oyununa girsem otomatik 50 hz den başlatıyor ki video ayarlarında 59.94 hz yazmasına rağmen 50 hz oynatıyor. her seferinde 60 hz'e yükseltmekle uğraşıyorum. daha biraz önce 60 hz oynarken 2 dklığına youtube'a baktım geri döndüm 50 hz'e düşmüş geri. yok mudur bunun çözümü, teşekkürler.

• Merhaba,

V-SYNC kullanıyorsanız kapatıp, kendiniz MSI Afterburner vb. programlar veya NVIDIA kontrol merkezi üzerinden istediğiniz FPS/Hz değerine sabitlemeyi denediniz mi ? Kırılma olabilir oyununa göre böyle şekilde tabii orası da ayrı. G-SYNC, F-SYNC (şayet AMD RADEON olsaydı) gibi destekler olmadığı için.
  • REDSTONE kullanıcısına yanıt
    60 hz e ayarli zaten. Kendi kendine 50ye düşürüyor. Ve sadece ea oyunlarinda oluyor bu.

50 hzi komple kaldirmanin bir yolu yok mudur?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende de cod iw de oluyordu deli eden bir sorun gerçekten.https://www.monitortests.com/forum/Thread-Custom-Resolution-Utility-CRU bunu indirip yukarıdaki barda kendi monitörünüzün ismini ve active yazısı olan seçeneği seçin. Sol taraftaki established resolutions kısmını none, detailed resolutions kısmını delete all ve standart kısmını da delete all yaptıktan sonra standard resolutions kısmında add diyip kendi monitörünüzün çözünürlüğünü ve yenileme hızını seçin ok dedikten sonra restart64 ü yönetici olarak çalıştırın ben sorunumu böyle çözdüm.

• TheNewAtilla kullanıcısına yanıt
    Söylediğim şekilde yapıldığı takdirde 50 Hz'e düşmemesi gerekli. Monitörün yenileme hızı neyse onda kalır, üst limit olarak.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    50-55" 100 Hz, TV tavsiyesi
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.