Şimdi Ara

60 fps yi geçmeme sorunu

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
981
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar son zamanlarda böyle değişik bi sorunla karşılaşıyorum cs go da 60 fps den yukarı çıkmıyor bilgisayar ama öncerden hiç bir sorun yoktu 250 civarı oynuyordum (düşük ayarları tercih ediyorum) monitöre bağlı oynuyorum bu arada ama geçenlerde bi gireyim dedim oyuna girdikten sonra garip bir şekilde takılma oluyor sanki mouse geç tepki veriyor gibi ben hareket ettirdikten bi süre sonra dönüyor ama görüntüde bi kasma yok ancak ooyun geç tepki veriyor gibi fps ye baktığımda 60ın üstüne çıkmadığını gördüm ne yaptıysam olmadı ekran kartını güncelledim dosyaları doğruladım hatta silip tekrar yükledim değişen bir şey yok v-sync zaten kapalı sorun sizce ne olabilir şuan başka oyun olmadığı için pc de başka oyunlarda da deneyemiyorum pc yeni zaten sıkıntısız çalışıyordu birden hiç bişey yokken böyle oldu yardım edebilirseniz çok memnun olurum

• Dediğin sorunların tıpa tıp aynısını, bir kaç gün önce yaşadım ve kafayı yiyecektim.Normalde 100 fps üstü aldığım oyunlarda, 40-67 fps arası almaya başladım ve micro stutter , yani ani takılmalar yaşamaya başladım.Büyük fps kayıpları yaşadım,bende hard diske low level format attım.Sonrasında win 10 baştan kurdum,ardından her şeyi güncelledim bios,ekran kartı,dirext,c++ lar aklına ne geliyorsa hepsini güncelledim.Ardından bıos ayarlarından onboard ekran kartını kapattım aklıma ne geldiyse yaptım.Sonra win 10 gelen 1607 yeni güncellemesi ile xbox uygulamasında,kendi kendi açılan dvr kayıt seçeneği var onu kapattım o mouse lag yapıyormuş.Her neyse bütün her şeyi yükledikten sonra, bilgisayara son bir kez reset attım ve sıkıntım kalmadı.Bu soruna ne yol açıyor kesin bir şey veya çözüm bulamadım arkadaşım, ben ne aklıma geldiyse onu denedim ve şans eseri düzelttim...
  • bende bu gidişle format atıcam hocam son güncellemelerden sonra oldu ama bu olay güncelleştirmmeleri silip tekrar ykledim ancak değişmedi kütüphaneden dosya btünlüğünü kontrol ettiğimde bi kaç kez 1 adet dosya eksik bulundu ve tekrar indirelecek dedi ve indirdi oyunu tekrar çalıştırırken de directx ilk defa çalıştırılmak için hazırlanıyor deyip bi süre beklettikten sonra açtı oyunu ama bişey değişmedi sanıyorum directx le alakalı bir sorun
  • benis kullanıcısına yanıt
    Kesinlikle katılıyorum 1607 güncellemesini yükledikten sonra hiç karşılaşmadığım sorunlarla karşılaşmaya başladım.Windows'un geç açılması ve oyunlarda büyük fps kayıpları yaşamaya başladım.Sanki ekran kartını hiç kullanmıyor gibi oluyordu ama dediğim gibi 0 dan başlayıp tek tek güncelleyerek şans eseri düzelttim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aykut-993 -- 3 Ekim 2016; 18:52:42 >
  • hocam şimdi dediğiğpiniz xboxdan dvr olayını kapatarak tekrar denedim bu sefer 200 fps lere geldi oyun anba menüde de 450 civarını buluyordu mouse problemi de düzeldi ancak yine de tam eskisi gibi değildi arada bir böyle takılma bi atlama oluyo kesintiye uğruyor gibi görüntü aktarımı sanırım tek çare format

edit: Ha bu arada bu güncelleştirmelerden sonra birde chrome da garip bi olay var parlaklık değişiyor yani tıklama bölgesi olan bi yere geldiğinde imleç ekran soluyor boşluğa geldiğinde normal parlaklığına dönüyor başkma hiç bir uygulamada yok ama bu olay çok sinir bozucu güncellemeler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi benis -- 3 Ekim 2016; 19:10:38 >
  • benis kullanıcısına yanıt
    Bu 2015 kasım güncellemesi vardı,yani bu 1607 den önceki büyük çaplı güncellemesi herhalde en sorunsuz versiyonuydu.Geçen gün bu son gelen 1607 güncellemesini yaptım başıma gelmeyen kalmadı.Çözüm kapsamlı format usta başka çare bulamadım malesef.
  • Merhaba arkadaşlar dünden beri yine aynı sorunla karşılaşıyorum fpss 30-60 arasında genellişkle bazen yeniden açtığımdaa 60-100 arası oluyor ama genelde 60 ı geçmiyor ne denediysem olmadı bi kaç gün önce sorunsuzdu driverları sildim geri yükledim devre dışı bırkıp tekrar açtım steamden önbelleği doğruladım ama nafile
    xbox dan oyun dvr zaten kapalı ama yine de bu sorunu alıyorum yardımcı olursanız sevinirim kafayı yormaktan bıktım artık yeni bilgisayar güya soğudum cs nin sorunları yüzünden
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.