Şimdi Ara

60 bin liraya dizel otomatik önerisi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
1
Favori
1.817
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • attrage'ın yakıt ekonomisini bilmem ama dış görünümü berbat. evlat olsa sevilmez yani
  • chrissrathfield kullanıcısına yanıt
    D segment vectra kullandım. C segment focusun bütün kasalarını, corollanın efsane kasasını ve tombul olan (nasıl adlandırıldığını bilmiyorum) kasasını uzun süreli kullandım. Ezbere konuşmuyorum. Arabayı resimlerine bakıp yereceğinize gidip test edin ondan sonra tartışalım.
    Ayrıca attrage onlardan daha iyidir demiyorum. O paraya saydığınız arabaların ekmeği yenmişleri alınırken attrage sıfır alınabiliyor. Bu yüzden attrage o saydılkarınızdan daha mantıklı.Tabi ki üst segment oldukları için konforlu ve gösterişli olacaklar. Ama kesinlikle daha ekonomik, daha donanımlı ve daha sağlam değiller. Saygılar...
  • araba fotojenik değil. canlı görseniz fikileriniz %60 değişir. Emin olun. Gidin arabaya bir dokunun bir kullanın. O paralara başka araba bakmazsınız. Tabi Alman hastası değilseniz:)))
  • chrissrathfield kullanıcısına yanıt
    Hocam saygılar D sınıf bir araba elbet B sınıf sedanla karşılaştırılmaz haklısınız hatta cumartesi antalya opelde konuşuldu şimdi accentten inip İnsigniaya binsen dünya varmış dersin ondan inip 5.20İ ye binsen insignia neymiş dersin doğruya doğru.



    Ama temiz bulmak sıkıntı sahibindene bakarsak her araba 80binde fln ama ben yaklaşık 2-2.5 yıldır araba piyasası meraklısı oldum babamda öğretmen olduğu için bayabi galerici olsun alsatçı olsun ögrencisi var tanışığız. D sınıf dizel otomatik araba alıp yılda 40bin km altına inen görmedim alanın amacı azçok belli zaten düşürüp düşürüp sattıklarınıda biliyorum ahı kime kalırsa umurlarında olmuyor. Galeride bir fluence Dci edc sorduk 56.000km (sözde) babama öğrencisi hocam yaramaz size satmayalım dediler vs 3 kez oldu bu olay farklı araçlarda isim veremiyorum haklıyım ama görülüp savcılığa gitseler gene bizim başımız ağrır kanıtın yok vs...



    Kimsenin Attrage ile Mondeo Passat kıyaslama durumu olmasın en iyi rakibi Accent Blue ikame otomatiği 68000 tl...



    Sonuç olarak bizde Attrage aldık yarın anahtar teslimi var ikinci el piyasasının bozukluğundan (hem piyasası hem insanı bozuk) bu paraya sıfır tam otomatik sedan olmamasından aldık ben 140 üstünde uçurduğunu biliyorum BMW gibi sürecek değiliz ama paraya binilecek BMW yok tabi oda bize binmesin diye onlardan almıyoruz benzer bir durum buda...

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • Storm Raider kullanıcısına yanıt
    sürattrage S kullanıcısına yanıt
    teşekkürler saygılar benden.

    tanıdıklardan edinilebilir. 40 km hiç bir şey. araç bakımlı ise 200bin km ye kadar alınabilir. 100bin kmde babamda latitude var 2.0dci araç servis bakımlı. daha arıza yapmamış bir araç. 90bin kim de direksiyon derisi değişti garantiden sadece. araca sıfır dersin o derece. bende 2012 320d var. latitude daha konforlu ve daha çok donanım var ve daha ucuz.
    benzer özelliklerde mondeo insignia vs de alınabilir. şahsi görüşüm aynı fiyatlarda d sınıfı değerlendirmek daha uygun geliyor.

    size hayırlı olsun güle güle kullanın.

    ***surattrage daha donanımlı demişsin attrage için. senin d sınıfı arabaya binmediğin belli. gidip bi bakar mısın 60 bine 2011-2012 mondeo ve latitude lere. ilk defa göreceğin donanımlar görürsün.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi chrissrathfield -- 21 Şubat 2017; 2:1:6 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: sürattrage

    Onun yerine 0 km benzinli otomatik 52500 tl ye Mitsubishi attrage tavsiye ederim. Hem 5 yıl garantili olur hem bakım hem vergi avatajı olur. Hem de dizel otomatik bir aracın sıkıntıları ile karşılaşma riskiniz ortadan kalakar. Son cümlemi dizel otomatik aracın çift kavrama olacağını varsayarak yazdım


    Ulan şu yeryüzünde tasarımcı kıtlığı mı var acaba? Attrage'de bu kadar donanım düşüneceklerine azcık arabaya tip düşünselerdi ya. Birde yüzleri hiç kızarmadan çirkin ördek yavrusuna 50 bin üzeri istiyorlar. Dedeme alsam beğenmez.
  • Kesinlikle benzinli al hocam.Aylık 15000 km yapanlar için dizel tercih edilebilir.Performans tutkun yoksa 1.2 benzinli Golf bakabilirsin hem yüksek modelli olur hem de konforlu.
  • Aradığın araç burada

    VARDAR'DAN 2015 CİTROEN C4 1.2 130BG 17.000KMDE TAM OTOMATİK

    İlan No: 387169320

    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-citroen-vardar-dan-2015-citroen-c4-1.2-130bg-17.000kmde-tam-otomatik-387169320/detay



    Motor 1.2 düşük vergi diliminde ve 130 beygir 230nm tork

    Şanzıman tork konvertörlü EAT6 tam otomatik 6 ileri

    Donanım: start-stop, yağmur ve far sansörü, park sensörü, hafızalı cruise control, soğutmalı torpido, 7 inç dokunmatik ekran, Apple CarPlay

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • 60bine dizel golf alabilrsin fakat aynı aracın 45e tüplüsünü de alabilirsin. 15bini faize koyarsan yılda 16500 olur 1500 tl de yılda 6000km yapsan 10aylık yakıt paran demektir.Fakiriz ama salak değiliz :)
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.