Şimdi Ara

60 Bin Bütçe için Tavsiyeleriniz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
536
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Diyelim ki, araba için 60 Bin Lira bütçeniz var, aylarca ikinci elde temiz uygun bir 1.6 TDI Jetta otomatik dizel aradınız ama bulamadınız ve vazgeçtiniz.
    Bu 60 Bin Lira bütçe ile sıfır bir araba almaya karar verseniz, tercihiniz ne olurdu?



  • Leon fr
    Mazda 3
    Golf comfort
    Octavia

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • o kadar param olsa hiç burada vakit kaybetmem...giderim bakarım sıfır arabalara test sürüşü yaparım ...ustamın da fikrini alıp test sürüşünde beğendiğim arabayı alırım ...tercihimi de toyota dan yana kullanırım...
  • suhann kullanıcısına yanıt
    Toyota'lar da Honda'lar da pahalı, onların da sıfırına yetmiyor 60 Bin Lira.
  • TVNET televizyon kanalındaki Otoİnfo programının yapımcısı ve sunucusu Mesut BIYIK sağ olunsun benim soruma cevaben şunları yazdı:

    "Sedan, dizel ve otomatik... Çok ideal olduğu düşünülen bir kombinasyon. Peki, doğru mu, gerçekten ideal mi? Elbette değil. Hem daha az tüketeyim diye dizel motorun konforu düşüren olumsuzluklarına katlanacaksınız, hem de otomatik şanzımanın konforunu isteyeceksiniz. İlk çelişki konfor konusunda. İkinci çelişki az yakmak isterken çok yakmaya neden olan otomatik istemek. "Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu" durumu var. Az yakayım diye dizel al, ama otomatik iste çok yak. Üreticiler de bu işe şaşmış durumdalar. Hiçbiri, küçük hacimli bir dizel motorlu araç isteyenlerin aynı zamanda otomatik isteyeceğini öngöremediler ve başlangıçta küçük dizel motorlara hiçbiri otomatik şanzıman koymadı. Baktılar böyle ilginç istekleri olanlar var, el mecbur koymaya başladılar, fakat az sayıda böyle kombinasyon var."

    "Sayalım: Hyundai Accent 1.6 dizel otomatik. Fena bir otomobil değil ama 4 ileri otomatik çok tüketime neden oluyor, ortalama 6-6,5 litre. Benzinli otomatikle aynı, ne anladık? Aynı otomobil Kia'da Rio Sedan olarak yer alıyor. Accent Blue için söylediklerimiz onun için de geçerli"

    "Devam: Elantra 1.6 dizel otomatik. Pek çok açıdan iyi bir otomobil, ama hem çok yakıt tüketiyor hem de pahalı bir araç."

    "Renault Fluence: 1.5 dCi EDC. En ideal kombinasyon. EDC çift kavramalı şanzıman hem sürüş konforu hem performans hem de tüketim konusunda en başarılı şanzıman, üstelik DSG gibi fiyatı da aşırı yükseltmiyor. ama yine de pahalı."

    "Seat Toledo 1.6 TDI DSG ve Skoda Rapid 1.6 TDI DSG. Fluence için söylediklerimizin hepsi bunlar için de geçerli. Üstelik fiyatları kısmen daha düşük. Ama unutmayalım, bunlar B segmenti, Fluence C segmenti bir araç."

    "Toyota Corolla 1.4 D-4D Multimode: Güzel otomobil, ama 90 beygir yeterli mi? üstelik M/M şanzıman da çok keyifsiz bir sürüş, üstelik bu da çok pahalı"

    "Son olarak VW Jetta 1.6 TDI DSG: 105 beygir başarılı, DSG konforlu, performanslı ve tutumlu, ama fena pahalı."

    "Son söz, son yorum ve Mesut Bıyık tavsiyesi: Eğer illa C segmenti olsun demiyorsan bunlar arasındaki en ideali Skoda Rapid veya Seat Toledo. Aslında B segmenti ama C segmenti kadar geniş araçlar, onlara göre fiyatı da nispeten daha uygun. Ama onların sorunu da çok yaygın servise sahip olmamaları."




  • bilalarabaci B kullanıcısına yanıt
    illaki dizel otomatikse 1.5 dci 110 240 edc fluence manuelde 1.6 TDCİ 115 270 Tittanum ford focus toyota ve honda düşünmezdim zaten toyotanın dizel motoru zayıf hondanın da cıvıs sedanda yok dizeli geriye çok araç klamıyor Focus fluence uygun size
  • bilalarabaci B kullanıcısına yanıt
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-opel-sahibinden-daha-sifir-1.6-136-hb-diesel-174241803/detay dizel manuel hatchback te astra 1.6 CDTI 136 SPORT
  • Skoda Rapid güzel bir tercih olabilir

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.