Şimdi Ara

6 Yıllık 462 Oyunlu Steam Hesap

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
847
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Satılık Kondisyon #Sıfır
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • 1
    1 6 Yıllık 462 Oyunlu Steam Hesap

    Selamlar,


    Oynadığım sadece 1-2 oyun kaldığı için hesabı komple satmaya karar verdim. 6 yıllık hesaptır, BAN VAC vs. en ufak bir problem olmadı. Her türden oyun oynadığım için hesapta AAA oyun sayısı çok ama çok fazla. Klasikler, Fallout 1-2, Commandos serileri, Residen Evil serileri gibi onlarcası var. Efsane oyunlardan Factorio, Red Dead Redemption 2, Dark Souls serileri vs. tamamı mevcut. Son çıkan oyunlardan Residen Evil Village, Forza 4 vs. onlar da mevcut. DLC takıntım olduğundan yine tüm bu oyunların tüm DLCleri de mevcut vs.vs. Zaten tüm oyunları steam hesabımdan görebilirsiniz.


    Hesap bilgileri şöyle;


    https://steamdb.info/calculator/76561198185564363/

    https://steamcommunity.com/id/hakuninn/


    SteamDB'de gördüğünüz gibi hesabın değeri 13.908 TL. Tüm oyunlar tamamı en düşük fiyatlarında iken alınsa idi ederi 4698 TL imiş.


    Hesap için istediğim fiyat 3758TL ( En düşük fiyata yüzde 20 daha eklenmiş hali :D ). Pazarlık ve takas düşünmüyorum. Satış esnasında pazarlık sünnettir diyip kırpma dürtüsü olan dostlarım, 25 sene önce sünnet oldum ben, kobrama daha da dokundurtmam, o yola başvurmayın lütfen. Kesinlikle ödeme almadan teslimat yapmam. Güvenilirlik açısından, satın alacak arkadaşı İstanbul Üsküdar'daki evimde misafir edebilirim. Deviri de birlikte yaparız mail'i o'su bu'su, evimi de telefonumu da biliyor olursunuz hem.


    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

    Fiyat : 3758 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Evet Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : UPS İlan Durum : Satışa Açık







  • DB üzerinden bakarak fiyatlandırmak pek mantıklı olmuyor, tarayıcınıza Steam inventory helper kurarak siteden hesabınıza giriş yapıp hesap detaylarından harcadığınız net tutarı görebilirsiniz, ona göre fiyat biçerseniz daha doğru olur.

  • Heaven_Eyes kullanıcısına yanıt

    Dediğin gibi yaptım dostum aynı miktar çıkıyor. Bir yanlışlık yok yani.


    6 Yıllık 462 Oyunlu Steam Hesap
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.