Şimdi Ara

6 Plus kullanıcıları IOS 11’e geçmeli

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
373
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    IOS 10.3.3 varken 6 yağ gibi ama plusda menü geçişlerinde iğrenç bi fps düşüşü vardı .. plus kullananlar bilir o hissi

Şimdi IOS 11 deyim ve uygulama geçişleri parmak hızı açılış her şey çok hızlı !!
    Demem o ki 6 kullananlar boşuna geçmesin o stabiliteyi korusun .. ama plus kullananlar kesinlikle geçsin.. IOS 10 dan kat kat akıcı

Telefon akıcı ama işte kötü yanları twitter , face , snap , insta 2 sn geç açılıyor .. kamera da öyle .. ama o iki saniye IOS 10.3.3 ün iğrenç fps düşüşüne değer arkadaşlar emin olabilirsiniz 😂

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi galaxyg -- 22 Eylül 2017; 1:38:26 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hocam bir de yol giderken haritalar uygulamasını açık bırakır mısınız belli bir süre sonra uygulamadan atıyor mu görelim. 6plus betaların çoğunda atıyordu. Car play ile İphone ü araçla eşleştiriyorum ben arabanın bolero ekranında navigasyonu kullanıyorum çok da işime yarıyor böyle ve sürekli uygulamadan atması yüzünden telefonu kırıyordum az kalsın neyseki beta iOS 11 yerine 10 a döndüm De böyle vir hata yapmamış oldum. Eğer hala sorunluysa geçmeyeceğim iOS 11 e.

• Ben 6 ile ios11 e geçtim. 1 gün kullanamadım tekrar geri 10.3.3e döndüm. Telefon resmen kaplumbağa olmuştu.

• beta 3'ten beri kullanıyorum

sorun yok
  • Ahmet© kullanıcısına yanıt
    Dün kısa bi mesafede kullandım ama uygulamadan atmadı hiç .. IOS 10 Un iğrenç fps düşüşlerinden kurtulduğım için mutluyum ben 😂

• quote:

Orijinalden alıntı: osnakli

Ben 6 ile ios11 e geçtim. 1 gün kullanamadım tekrar geri 10.3.3e döndüm. Telefon resmen kaplumbağa olmuştu.

Bence 6 kullananlar güncellemesin zaten .. onlarınkisi IOS 10 da stabil

Ama pluslar gerçekten kötüydü ..

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.