Şimdi Ara

6 oyunda plat 4

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
335
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • plat 5 oldukdan sonra hiç ranked atmadım. bugün bir support buldum ve 6 oyunda plat 4 e çıkmayı başardım

6 oyunda plat 4
     6 oyunda plat 4
     6 oyunda plat 4

• Botta bariyer heal alanları sevmiyorum mükemmel exhaust varken.
  • helal olsun :) bende plat 5 0 lpdeyim uyarı gelirse atarız
  • Oo hll spr dvm to dia

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • HeroCrafter kullanıcısına yanıt
    korkuyon dimi len atmaya

düşersen bi daha çıkamıycağını biliyosun
  • Tebrikler. İnşallah şu bahsedilen 0-10 sololara 0 roam midlere denk gelmezsin. Gelirsen de tavsiyem yenildikten sonra 1-2 saat oyuna girmemen. Girip de 1 günde plat 2 den plat 5 e düşenler gördüm malesef Tr'de biraz da şans işi
  • The Rainmaker kullanıcısına yanıt
    yooo bizzat çıkabilceğimi biliyorum ama şu sıralar oyun atmıyorum çok normal game dahil oyun sıktımı nedir
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    cs 1.6 win 10 tam ekran sorunu
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: sekizeşittirbüyükd

Tebrikler. İnşallah şu bahsedilen 0-10 sololara 0 roam midlere denk gelmezsin. Gelirsen de tavsiyem yenildikten sonra 1-2 saat oyuna girmemen. Girip de 1 günde plat 2 den plat 5 e düşenler gördüm malesef Tr'de biraz da şans işi

Diğer lane lerle alakalı değil. Bir support buldum kendime. Totemi koyup çimde bekliyor ve beni koruyor. O yediğimiz ve yiyeceğimiz ganklere bakıyor bende elimden geldiği kadar agresif oynuyorum ve lane i 10 dakikada alıyoruz. Sonra kolayca drake fln taşıyoruz. Yani diğer lanelerin kaybetmesi pek sorun olmuyor caitlyn menzili sayesinde istediğim gibi agresif oynayabiliyorum.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.