Bildirim
6 oyunda plat 4
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
Botta bariyer heal alanları sevmiyorum mükemmel exhaust varken. -
helal olsun :) bende plat 5 0 lpdeyim uyarı gelirse atarız -
Oo hll spr dvm to dia
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
korkuyon dimi len atmaya
düşersen bi daha çıkamıycağını biliyosun -
Tebrikler. İnşallah şu bahsedilen 0-10 sololara 0 roam midlere denk gelmezsin. Gelirsen de tavsiyem yenildikten sonra 1-2 saat oyuna girmemen. Girip de 1 günde plat 2 den plat 5 e düşenler gördüm malesef Tr'de biraz da şans işi
-
yooo bizzat çıkabilceğimi biliyorum ama şu sıralar oyun atmıyorum çok normal game dahil oyun sıktımı nedir -
quote:
Orijinalden alıntı: sekizeşittirbüyükd
Tebrikler. İnşallah şu bahsedilen 0-10 sololara 0 roam midlere denk gelmezsin. Gelirsen de tavsiyem yenildikten sonra 1-2 saat oyuna girmemen. Girip de 1 günde plat 2 den plat 5 e düşenler gördüm malesefTr'de biraz da şans işi
Diğer lane lerle alakalı değil. Bir support buldum kendime. Totemi koyup çimde bekliyor ve beni koruyor. O yediğimiz ve yiyeceğimiz ganklere bakıyor bende elimden geldiği kadar agresif oynuyorum ve lane i 10 dakikada alıyoruz. Sonra kolayca drake fln taşıyoruz. Yani diğer lanelerin kaybetmesi pek sorun olmuyorcaitlyn menzili sayesinde istediğim gibi agresif oynayabiliyorum.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Benzer içerikler
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X