Şimdi Ara

6+ kişilik KYK yurtlarında kalanlar (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
1
Favori
4.475
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Eşim ünivdeyken kaldığı yurtta kendisi dahil 6 kişiyleymiş, ama yurtlarda çok yok diyor bazı odalar tekli, ikili, üçlü ya da dörtlü. Hem sorun da çekmedi hiç

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben 3 kişilik odada kaldım diğer 2 kişi kafa dengi çıktığı için sıkıntı yaşamadım. Ama yan odamız 6 kişilikti ve hepside gece ayı gibi yaşıyorlardı çok ses çıkarıyorlardı çok rahatsız oluyordum yan odamda olmalarına rağmen sen düşün işte onlarla aynı odada olduğunu.
  • Hocam lise pansiyonu desen neysede hani rahatlğını şunu bunu geçtim koca koca adamlarsınız 5 kişi 6 kişi anlaşır anşlamaz belli değil horlayanı dert osuranı dert bazısı denk gelir herif insan içinde yaşamasını bilmez temizlik nedir bilmez.Siz az kişi için zorlayın bana kalırsa.

Saygılar,iyi forumlar.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • hostelde 15-20 kişi kalıyoruz sıkıntı çıkmıyor 6 kişiden mi sıkıntı çıkacak? ha ben türklerle kalmadım, ders çalışmam da gerekmiyodu, öğrenci kimliğiyle değil gezgin kimliğiyle ordaydım, işimiz sadece geyikti bla bla blaaa

• 6 ne lan?
    Halı saha da mı yatıyorsunuz?
  • EDİRNEDE KIZLAR 8 KİŞİ KALIYOLAR
  • O odalarda sigara kullananlar oluyo içerde içilmiyor olsa bile dışardan içip gelenin kokusu hemen yayılıyor ve iğrenç bir koku oluyor diş fırçalamayla geçen bir kokuda değil çünkü kıyafetleri bile sigara kokuyor, sakız çiğneyeni, garip sesler çıkaranı, kısacası korkunç bir yer ve sıkış tıkış bir ortamdasın o yüzden ders falanda zor oluyo iki üç kişi samimi oluyor bütün gece gır gır şamata uyuyamıyorsun vs.
  • T.A.R.D.I.S. kullanıcısına yanıt
    Artık sistem otomatik atıyor yarı özel felan kendin aeçemiyorsun.

• Başka bir şehirde 8 kişilik bir yurt odasında bir gece yattım en sor gecelerden birisiydi.

• Gerçekten sistem mi atıyor acaba?
  • içeri leş kokar , çalışma odada değil yurttta çalışma salonları vardır orda herkes çalışır odada çalışırsın ama arkadaşların susması lazım onlarda susmicana göre çalışma salonuna gitcen ora sessiz olur, içerde sigara yasak ama her katta yangın merdiveni var orda serbest yani odada sigaran içen azdır

ses sıkıntısı vardır inşallah odanda yada yan odalarda gitarcı sazcı gelmez yoksa

en kötü oda değişirsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YuriBoyaka -- 17 Ağustos 2016; 11:28:17 >
  • T.A.R.D.I.S. kullanıcısına yanıt
    Evet kayıt sayfasında görürsün zaten seçenek çıkmıyor.

• Anladım hocam, nükte yapmıştım ben.
  • Eve çıktım kafa rahat mis, gerçi geçen sene de 2kisilik odadaydim

• Lisede 40 küsür kişilik koğuşta kalıyorum, daha ölmedik. 6 kişi rahat rahat yaşarsınız.
  • keşke ünv. yıllarıma dönebilsem. yurt dışında okudum ama yine de yurt benzeri bir yerde kalmıştım. yurt olayı yıllarca hatırlanacak anıları içerir. ancak elbette ülkemizdeki yurt standartları farklıdır. sanırım priz bile yokmuş.
  • Arkadaş bir tane bile olumlu mesaj gelmez mi 2-3 ay bile dayanılcak yerler değil mi buraları en azından arkadaş edinmek için gidiyorum açıkçası

• İlk sene 12 kişilik son sene 6 kişilik odada kaldım ama 12 nin ortam daha iyiydi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .CrT. -- 17 Ağustos 2016; 13:32:59 >
  • kyk başvurdumda geçen sene özeldeydim herkesin maddi durumu filan iyiydi bu yurtlarda hırsızlık oluyor
  • Görüşleriniz için teşekkürler. KYK çıkmadı, çıkacağınıda zannetmiyordum zaten. 2 kişilik pansiyon tutuk herşey dahil tek sorun bir katta 3 oda var, odalarda 2şer kişi kalıyor ve o katta sadece bir banyo ve tuvalet var. Yani yine 6 kişi tarafından kullanılacak bunlar. Geriye kalanlar güzel gözüküyor.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.