Şimdi Ara

6 Gündür Uyuyamıyorum Korkunç Rüyalar Görüyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
1.833
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Saatime bakıyorum, saat 02:13. Korkunç bir rüya ile uyanıyorum. Üstümdeki yorganı bir kenara atıyorum.
    Kafamı kaldırmaya korkuyorum, tekrardan yorganı alıyorum. Kafamı yorgana gömüyorum. Rüyamda Siyah birisini
    Görüyorum, bana birşeyler anlatıyor, birşeyler söylüyo ama anlamıyorum. Belkide anlasam anladıklarımı
    yorumlasam, uykularım haram olmayacak. 1 saat sonra uyumaya çalışıyorum. Gözümü kapattığımda bu sefer sesler
    duyuyorum, çığlık atıyorum ama kimse duymuyor. Kalkmaya çalışıyorum ellerim bağlı.

Rüyamı anlattım. Annem yanımda kaldı 1 gün, o da uyku aramda uyanıp sürekli konustugumu söylüyo, ama garip
    konuşuyormuşum, yani dilim dönüyo, ama sanki farklı bir dil gibi kimse anlamıyor.

Psikolog vs. önerenler olacaktır, ancak gittim. Çocukluğumdan Bu yaşıma kadar başımdan geçen herşeyi anlattırdı. 3 seans gittim, ondan sonra da değişen birşey olmadı.
    Sabit, rüyama giren kişi Siyah, simsiyah arkadaşlar. Sohbet ediyorum ama kalktıgımda neler dediğini, neler konustugumuzu bilmiyorum.
    Bu durum çok önceden de oluyodu ama bu kadar sık değildi. Geçen senelerde en son oldugunda, ertesi gün dedem gibi sevdiğim bir amcayı kaybettik.

Acaba neler yapabilirim ? Başına böyle bir durum gelen varmı ? Yukarıda yazdığım durumu yorumlayabilecek olan varmı ? Yaklaşık 5-6 gündür rüyam bu şekilde. Max. 3-4 saat uyuyorum
    Daha sonradan hep bu tarz olaylarla karşılaşıyorum.

• Takıntı olabilir. İlk olarak tahmin ettiğim sebeplerini söyleyeyim. Uyumadan önce yemek yemek, yatağın soğuk yani kuzey cephe duvarında olması. Yada cin meselesi oluyor. İnanıp inanmamak kişiye kalmış, korunmak için anlamlarını bilerek dua okumak. Allah şifa versin kardeşim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kediyeyolgösterenadam

Takıntı olabilir. İlk olarak tahmin ettiğim sebeplerini söyleyeyim. Uyumadan önce yemek yemek, yatağın soğuk yani kuzey cephe duvarında olması. Yada cin meselesi oluyor. İnanıp inanmamak kişiye kalmış, korunmak için anlamlarını bilerek dua okumak. Allah şifa versin kardeşim.

Çok sağolun hocam, Dini inancım var çok şükür Müslümanım, ancak tüm Kitapları da okudum.
    Araştırma da yaptım hocam, nadiren bazı kişilerde oluyomuş, yatağımın yerini, odamı hatta kaldığım evi değiştirdim.
    Takıntı olacağını sanmıyorum ancak düşüncen için teşekkür ederim. Takıntı olsaydı Psikolog ile çözülür diye düşünüyorum hocam.
    Çünkü gittim, seans sonrası bu yine devam etti..
  • Hocam yattığın yerdeki enerji alanı ile ilgili,odanda senin metabolizmanı etkileyen birşeyler var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oksygen -- 31 Mayıs 2015; 1:55:16 >
  • Çok uzun kardeş kusura bakma ama okumaya üşendim,direk sorunun anlayabiliyorum zaten okusamda fikrim değişmez.Uyumadan 1-2 saat önce yemek yemeyi bırakmalısın,uyumadan 30 dakika önce yoğurt yiyebilirsin.
  • kimsenin bilmediği bi dilse sakat o iş hocam ayetel kürsi yasin vs. sureler cin olayları için uygunmuş okuyup da yatın belki geçer ve de nas

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yaz geldi bizim üyeler yine kıçı açık uyuyup burayı karabasanlı inli cinli rüyalarla doldurmaya başladı. Bi bitmediniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi K.can.tas -- 31 Mayıs 2015; 1:57:27 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: oksygen

Hocam yattığın yerdeki enerji alanı ile ilgili,odanda senin metabolizmanı etkileyen birşeyler var

Hocam bu bahsettiğim olay, keşke öyle olsa, Yani üstün açık uyursun kapatırsın olmaz.
    Ama böyle değil, bi oluyo, bi olmuyo en son yakın tarih olarak 1 sene önce olmuştu.
  • Eskiden Olsa.. kullanıcısına yanıt
    Bende de çok oluyordu bu olay arka arkaya
    Ömer çelakıl izledikten sonra olmuştu,yani tamamen psikolojik ve uyku düzenine bağlı

Uyku düzenini düzelt,korku filimi izleme,1-2 aya tamamen düzelir
  • quote:

Bende de çok oluyordu bu olay arka arkaya
    Ömer çelakıl izledikten sonra olmuştu,yani tamamen psikolojik ve uyku düzenine bağlı

Uyku düzenini düzelt,korku filimi izleme,1-2 aya tamamen düzelir

İnşallah hocam, Ömer Çelakıl felan izlemem ancak inşallah psikolojiktir..
    Uyku düzenim normalde düzgündür, akşamları 00:00 en geç uyurdum, sabah 8 gibi kalkar spor yapardım.
    Şimdi en erken 4-5 uyuyorum ve 3 saat sonra kalkıyorum..
  • Eskiden Olsa.. kullanıcısına yanıt
    Tamamen strese ve uyuduğun ortamın rahatlığına bağlı hocam
    Sana bir örnek vereyim,kışın alttan ısıtmalı battaniyeyi açmıştım,sabaha kadar çalışmış ayarı da yüksekti,biri ayak parmaklarımdan çekti arkasından karabasan geldi,uyandığımda sırtım yanıyordu battaniyeden

Yukarıda söylediğim bu olaya kanıt olsun,tamamen psikolojik bir olay,dönem dönem böyle şeyler olması doğaldır
  • quote:

Tamamen strese ve uyuduğun ortamın rahatlığına bağlı hocam
    Sana bir örnek vereyim,kışın alttan ısıtmalı battaniyeyi açmıştım,sabaha kadar çalışmış ayarı da yüksekti,biri ayak parmaklarımdan çekti arkasından karabasan geldi,uyandığımda sırtım yanıyordu battaniyeden

Yukarıda söylediğim bu olaya kanıt olsun,tamamen psikolojik bir olay,dönem dönem böyle şeyler olması doğaldır

Sağolun hocam, inşallah dediğiniz gibidir
  • Hocam lucid rüyayı öğrenip lucide geçseniz belki iciniz rahatlar. Bi araştırın.

• Oz guvenini gelistirmeye calis.Spor yapabilirsin mesela.Spor her seyin ilacidir:)

• quote:

Orijinalden alıntı: Rondo07

Oz guvenini gelistirmeye calis.Spor yapabilirsin mesela.Spor her seyin ilacidir:)

1 senedir düzenli Spor yapıyorum hocam, sabahları 2km koşuyorum, birde spor salonu vs..

quote:

Orijinalden alıntı: Vicdan Azabı

Hocam lucid rüyayı öğrenip lucide geçseniz belki iciniz rahatlar. Bi araştırın.

Çok sağol hocam araştırdım, teşekkür ederim.
    Araştırmalarım devam ediyor..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Eskiden Olsa.. -- 31 Mayıs 2015; 14:42:52 >
  • Kardeşim yatmadan 30-40 dk önce yoğurt,süt,ayran felan iç bide yatmadan önce güzelce duanı et inşallah sorunun çözülür çok zor şeyler.
  • Gusül al

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.