Şimdi Ara

6 aylık garantili full kutulu beyaz NOTE 2

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
1
Favori
380
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Ankara İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar.türkcellden alınma faturalı garantili full kutulu beyaz note 2 mi satmak istiyorum.takas düşünmüyorum dün htc one aldım çünkü başka bişeyede ihtiyacım yok çok şükür. telefonum çok temiz ama note kullananlar bilirler aliminyum kısımları çok narin bunların kulaklık girişinin olduğu yerde ve kalemin olduğu yer nokta kadar lekeler var.10/8.5 çok temiz kullandım ben bi dünya özelliği var ama sadece msj ve konuşma yaptım daha kalemi bile yerinden çıkmadı. aldığım gibi vericem telefonu. mümkünse Ankara içi ve pazarlıksız tek fiyatım 920 TL
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Takip edelim ( fotoğraf koyarsanız ve garanti durumundan haber verirseniz seviniriz kaç. ay nerden vs.)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zulqarnein

Takip edelim ( fotoğraf koyarsanız ve garanti durumundan haber verirseniz seviniriz kaç. ay nerden vs.)

6 aylık telefon işte 24 ay değil mi bunların garantisi..ankara necatibey tim den aldım valla garantisi nerden tam bilmiyorum garanti belgesinde samsung elektronik yazıyo..

C5 ELECTRONİCS garantili cihaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serhat.er -- 9 Eylül 2013; 10:00:36 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• ankaraya gelene kadar satılmazsa alabilirim. mesajım bulunsun..
  • telefon satıldı mı ? kırıkkale de öğrenciyim 900 lira sizin için uygunsa atlar otobüse gelir alırım hemen
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.