Şimdi Ara

6 AYDA KİLO DEĞİŞİMİ (SS'Lİ) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
97
Cevap
3
Favori
4.263
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ObsessionC

quote:

Orijinalden alıntı: bboy 2pac

şahsen 130 kilo civarı birisiyim her ne kadar 1.80 boyumda olsa sırf bu kilo yüzünden işe alınmama sebebim olan yerler oldu halbuki 12 yıldır bu kiloyla break dance yapabilsem rahatlıkla voleybol basketbol oynasam dahi resmen kendi içinizde evrim geçirmişsiniz tbr ederim 25 kiloyla bu kadar değişimi görmek çok şaşırtıcı bunu iyi manada diyorum ne değişti hayatınızda 25 kilo sonrasındaki hayatınız ile şimdiki hayatınız arasında detaylı bilgi verirseniz çok sevinirim bende çünkü çok kiloluyum bunlardan da kurtulmak istiyorum

bende 2 sene önce 5 ayda 24 kilo verdim hocam , harika birşey olduğundan emin olabilirsin , belli bir süre için yemeni içmeni düzene sokacaksın zaten ondan sonra miden küçülüyor ve istesende eskisi kadar çok yiyemiyorsun, tabi en azından koşu olmasa da yürüyüş yaparsan sağlıklı bir şekilde verirsin kilo verdiğinde vücudun sarkmaz , özgüven olayına girmiyorum bile uçarsın resmen

tek olay yemeye dikkat etmek ve spordan geçiyor sanırım çok teşekkürler bilgilendirme için inşallah herşey o zaman daha iyi yoluna girer daha aktif birisi olurum

• Saolun hocam teşekür ederim
  • quote:

quote:

quote:

şahsen 130 kilo civarı birisiyim her ne kadar 1.80 boyumda olsa sırf bu kilo yüzünden işe alınmama sebebim olan yerler oldu halbuki 12 yıldır bu kiloyla break dance yapabilsem rahatlıkla voleybol basketbol oynasam dahi resmen kendi içinizde evrim geçirmişsiniz tbr ederim 25 kiloyla bu kadar değişimi görmek çok şaşırtıcı bunu iyi manada diyorum ne değişti hayatınızda 25 kilo sonrasındaki hayatınız ile şimdiki hayatınız arasında detaylı bilgi verirseniz çok sevinirim bende çünkü çok kiloluyum bunlardan da kurtulmak istiyorum

bende 2 sene önce 5 ayda 24 kilo verdim hocam , harika birşey olduğundan emin olabilirsin , belli bir süre için yemeni içmeni düzene sokacaksın zaten ondan sonra miden küçülüyor ve istesende eskisi kadar çok yiyemiyorsun, tabi en azından koşu olmasa da yürüyüş yaparsan sağlıklı bir şekilde verirsin kilo verdiğinde vücudun sarkmaz , özgüven olayına girmiyorum bile uçarsın resmen

tek olay yemeye dikkat etmek ve spordan geçiyor sanırım çok teşekkürler bilgilendirme için inşallah herşey o zaman daha iyi yoluna girer daha aktif birisi olurum

Aynen dediğin gibi farkını anlıcaksın özgüven kazanmak istiyorsan çok fazla gaza getiriyor fiziksel değişim çabuk görmek istiyorsan 1 ay falan çok sıkı diet yap ama saçma şekilde değil yoksa kasların kaybolur hiç bi işe yaramaz :/ aslında bir doktora git diyetisyen yavaş yavaş kilo verdirir belki hevesin kaçabilir özel doktorlar var bazıları akapunktur yapıyor bazıları kalori hesabı diet listesi yapıyor ölçümlerle besliyor sizi

• quote:

Orijinalden alıntı: ByPich

quote:

quote:

quote:

Aynen dediğin gibi farkını anlıcaksın özgüven kazanmak istiyorsan çok fazla gaza getiriyor fiziksel değişim çabuk görmek istiyorsan 1 ay falan çok sıkı diet yap ama saçma şekilde değil yoksa kasların kaybolur hiç bi işe yaramaz :/ aslında bir doktora git diyetisyen yavaş yavaş kilo verdirir belki hevesin kaçabilir özel doktorlar var bazıları akapunktur yapıyor bazıları kalori hesabı diet listesi yapıyor ölçümlerle besliyor sizi

teşekkür ederim sözlerinizi dinleyeceğim inşallah ;)

• Bu ney la

6 AYDA KİLO DEĞİŞİMİ (SS'Lİ)
  • Moralini bozmak istemem ama önceki halin tip olarak çok daha iyi, ama sağlık açısından iyi iş başarmışsın
  • @Kediyeyolgösterenadam yeni traş olmuştum elimde o an o resim vardı onu koydum

@Eru İluva olsun tarz giyim bi şekilde ayarlarız orasını hocam sağlık kadar önemli değil
  • Tebrikler. Benimde çok acil 15-20 kilo vermem gerekıyor nasıl başardın
  • Tebrik ederim.
  • quote:

SAÇMA YORUMLAR GELMEYECEĞİNİ DÜŞÜNEREK AÇTIM

Yapsam mı yapmasam mı diyerek düşündüğüm ve sonucunda paylaşmaya karar verdiğim değişimim isteyen arkadaşlar olursa yardım etmeye çalışırım bilgi veririm fikirlerimi söyleyebilirim çünkü bu konuyla ilgili yeterince bilgi sahibi olmuş durumdayım

Yaş 23

Yaklaşık 6-7 ay önce 104 kg
    şuan 79 kg

Soran olursa hiç spor yapmadım bu zaman içerisinde sadece son 2 ay falan mekik çektim biraz oda günde 10 la başlayıp kendi kendine 50-60lara kadar çıktı tek yaptığım buydu şuanda düzenli olarak spora gidiyorum vücudumu şekile sokmak için

İsterseniz bir kaç ss'le gösterelim belki yapmak isteyipte yapmayan arkadaşlara fikir olur

öncelikle bu kadar kilo alma sebebim çok fazla içki tüketmem ve hiç kalkmadan pc başında vakit geçirip düzenli düzensiz gıdalar tüketmem (Örn:gece yarısı tam ekmek kokoreç) gibi sonra üni bitip hayatıma yön verdiğim zamanda anladım ki zorlukları çok , uzun süredirde bir kız arkadaşım var yaklaşık 4 yıldır bazen kendime bakıp acaba nasıl beğeniyor diyordum bi süre sonra ben bile kendime bakmaya çekinir oldum sonra bu kararı alıp durumu buralara getirdim

6-7 ay önce durum böyleydi diyerek başlayayım

Sonra karar alıp yavaş yavaş değişikliğe başladım yemek saatlerimi düzene soktum yağsız ve şekersiz gıdalar tüketmeye başladım ve ALKOLE 5 ay ara verdim arkadaşlarım yanımda içselerde ben oturdum izledim genelde bu onlarında işine geldi çünkü bir şöför lazımdı hem ben kend irade mi ölçtüm hem bu durumlara getirdim

sonra bir kaç ay geçti

Ve 2 hafta önce çekindiğim son durum böyle

Belki isteyen arkadaşlara bir fikir ve destek olur

benimde yaş 20 kilo 100 bedenim xl olmuyor xl nin geniş olanları oluyor bende aynı dertten muzdaribim diyet filan yaptınızmı
    Edit : Çalışıyorum ve kilo bana hep dert olmustur hep demişimdir ama nafile 3-5 gün diyet yaptm ertesi gün börek çörek yapılmıştı evde dayanamadım
    daha sonralardan hiç diyete girmedim bi ara spora gittim 4-5 ay kadar orda 86 kiloya kadar düştüm içki ve sigaram yoktu ama çok kola içiyodum neredeyse hergün
    2.5 lt kolayı bitiriyodum şimdi çok pişmanım ama son pişmanlık fayda etmez çalıştığım için şimdi kola içmiyorum bakalım şekeride yavaş yavaş bırakıcam inşallah bende zayıflarım

• saatli beslendim şekerli ve hamur işi yemedim ve doymadan tabağımdakini bitirip kalktım 1 ay bu şekilde hareket et zaten değişimi görünce bi daha yemek bile istemiyorsun :)
  • quote:

saatli beslendim şekerli ve hamur işi yemedim ve doymadan tabağımdakini bitirip kalktım 1 ay bu şekilde hareket et zaten değişimi görünce bi daha yemek bile istemiyorsun :)

Kesinlikle ya ilk 1 ay çok önemli
  • Spor yapmadınmı la ?
  • diyet yaptım hocam yapmam mı benimki çok sıkıydı ama çok çabuk değişim istiyordum öyle diyetisyenle ayda 3 kilo sarmıyodu bende sıkılıyordum özel bi doktorla tanıştırdılar beni bursada biraz maliyetliydi 6 ayda 10.000 lira civarı bir para tuttu ama ilk 3 ay da 15 kilo vermiştim sonra yavaşlattık şmdi 1 bucuk aydır falan hep aynı kilodayım programım bitmesine rağmen doktorum hep arar kontrole çağırır yani ben bıraksam o bırakmıyor o yüzden korumaya aldım yapmak istersen kendine destek olacak biirini bul emin ol çok rahat edeceksin
  • ByPich kullanıcısına yanıt
    Hocam senin adına sevindim. Şöyle bi sorum var, şişman olup zayıflayan 2 arkadaşım vardı, kız olan zayıf ama geniş omuzlu kaldı. Erkek olanın da kafası çok büyük duruyor vücudundaki yağları verince. Sende bu tür abukluklar var mı?
  • 6 ay boyunca hiç yapmadım son 2 ay biraz mekik çektim o kadar

şuan spora gidiyorum oda keyfi
  • quote:

6 ay boyunca hiç yapmadım son 2 ay biraz mekik çektim o kadar

şuan spora gidiyorum oda keyfi

Helal olsun be.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aesthetics.

Hocam senin adına sevindim. Şöyle bi sorum var, şişman olup zayıflayan 2 arkadaşım vardı, kız olan zayıf ama geniş omuzlu kaldı. Erkek olanın da kafası çok büyük duruyor vücudundaki yağları verince. Sende bu tür abukluklar var mı?

şuan için öyle bir sorunum yok sadece göbek biraz sarkık yumuşak o kadar onuda şu 1 ayda güzel bir sporla toparlıyorum
  • tebrikler darısı başımıza
  • Tebrikler. 6 ay kolay değil. Sağlam irade gerektirir. Hele ki alkol söz konusu ise. Bence son halin çok çok daha iyi. Ayrıca sağlıklı görünüyorsun. Bu en önemlisi.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.