Şimdi Ara

6 Adet 2.5' Taşınabilir Disk İncelemesi ve Testleri (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
8.986
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • güzel bir inceleme olmuş, elinize sağlık! teşekkürler...
  • guzel inceleme olmus

bana da yurtdisindan WD MyPassport Essential 320GB geldi ama kasasi biraz daha degisik
  • ya hocam benim merak ettiğim bu thermaltake kutuların dc in ..........+5v çıkışlarını nasıl kullandığımız .daha doğrusu harici adaptörle kullanıp divx playerin usb girişine usb kablosunu taksak kullanabilirmiyiz

Bu incelemeden önce wd almayı düşünüyordum şimdi thermaltake almamayı manyaklık olarak nitelendiriyorum kendim için

Neden?

Çünkü thermltake in testlerde wd nin gerisinde kalmadığını gördüm. esata avantajı var ileriye dönük bir teknoloji ama benim için en önemli avantajı burda yazılmadı ben söyliyeyim.

Bu kutuda opsiyonel olarak konulan DC(adaptor) girişi sayesinde 7200RPM HDD ler ucuzlayınca HDD mizi değiştirerek ek bir avantajımız olacak (yanlış mı düşünüyorum bilmiyorum daha iyi bilen birisi düzeltin lütfen)
    tabii 7200RPM HDD takınca sıcaklık ne durumda olur onu ilerki zamanlarda göreceğiz.

Benim fikrim bu bu saatten sonrada değişmez aha şimdi sipariş veriyorum.

Haa birde unutmadan (sevgili vega firma yetkilisinden özür dileyerek sevigli forum üyelerini bildirmek amacıyla yazıyorum) neden wd ile aynı para iken thermaltake almayayım:

hizlial fiyatı :http://www.hizlial.com/uruninceleme.aspx?urunid=30.031.1375.0005 139.20YTL Beleş kargo

vega fiyatı :http://www.vegateknomarket.com/asp/show_stock.asp?product=N0002USB%20250GB 243.55YTL kargo hakkında bilgim yok

bence taşınabilir disk alacaklar düşünmeden alsın.

Birde testlerde wd 250GB modeli yazıyor ama incelemede kullanılan HDD bölümünde 160GB modeli diye yazıyor hangisi doğrudur. Gerçeği farketmez ben 250GB diye değerlendirdim yinede thermaltake in gerisinde kaldı

Saygılar

• Evet az once thermaltake HDDm geldi. Dün hızlıaldan siparis verdim aynı gun saat 5 de kargolamışlar saolsunlar.
    Ürün yukarda çok iyi incelenmiş bu incelemenin üstüne yazacak birşeyim olmayacaktır zaten ilk external HDDm.
    Bu yeni teknolojiyi kaçırmayın diyorum.

Ayrıca sayın vega firma yetkilisine teşekkür ediyorum beni bilinçlendirdiği iiçin.
    Lenovo IdeaPad Y510P / Logitech Z5500 / Buffalo LinkStation 1 TB
  • codegen alınır heralde
    f/p ürünü

Orjinalden alıntı: ayhanjan

codegen alınır heralde
    f/p ürünü

F/p ürünü fakat esata yok. Performans kısmında esata'nın da yeri var olmalı.
  • emeğine sağlık dostum güzel bir inceleme yapmışsın
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.