Şimdi Ara

6-7 k'lık sistem toplama

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
225
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İyi günler arkadaşlar. Ben 1080, i7 2k 144hz 1ms monitörlü bir sistrm toplamayı düşünüyorum aslında elimde zaten hazırsa bir sistem var . Fakat forumda 8.nesil işlemci çıkacağını falan duydum sizce beklemeli miyim. Aslında daha önemlisi
    Sistem bu

ASUS Z170I PRO GAMING Intel Z170 Soket 1151 DDR4 3400MHz(O.C.) USB3.1 Intel

Core i7 6700K Soket 1151 4.0GHz 8MB Önbellek 14nm İşlemci

ASUS GTX1080 ROG STRIX GAMING 8GB GDDR5X 256Bit DX12 Nvidia GeForce Ekran Kartı

Seagate 3.5" 1TB Barracuda Sata 3.0 64MB Cache 7200Rpm Harddisk

Kingston 240GB HyperX Savage Serisi Sata 3.0 Cache SSD (Okuma 560MB/Yazma 530MB)

ASUS 27" MG278Q 1ms 144Hz 2K HDMI+DP FreeSync Gaming Monitör

SilverStone Tundra Serisi TD02-LITE Intel 775/115X/1366/ AMD AM2/AM3/FM1/FM2 Uyumlu Sıvı Soğutma Sistemi (SST-TD02LITE

Kingston 16GB (2x8) HyperX Savage Black DDR4 2666MHz CL13 1.2V Dual Kit Ram

Fakat aklıma yatmayan şeyler var anakart olarak z170a z170 ğre z170 pro gamin z170I pro gaming gibi birbirine benzeyen anakartlar içinden seçim yapamadım.

Daha da önemlisi bi arkadaşım bu kadar pahalı bir sistem toplayacaksın ama elektronik parça seni 10 yıl götürmez şimdinin tüm oyunlarını ultra da oynayabileceğin bi sistem topla en kötü bi kaç yıl içinde o zamanın oyunlarına yetecek bi kaç parça değiştirerek işini halledersin falan dedi. Bende bi kaç yıl için oyunlarda sorun çıkarmayacak bi bilgisayara doğru yöneldim şuan 3-4-5 k lık bi sistem toplayıp oyunlarda zorluk çekmeyip en üst düzeyde oynayabilecek bi sistem için bana yardımcı olur musınuz hangisi mantıklı karar veremedim.
    Şimdiden teşekkür ederimm...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Dostum kapitalist sistemde her zaman yeni model vardır. Önemli olan senin beklentilerini iyi belirlemiş olmak ve buna en uygun cevap verecek ürünü bulmuş olmandır. Artık işlemci teknolojisinde kullanılan materyallerin mümkün olan limitine gelindiği için işlemci teknolojileri gıdım gıdım ilerlemekte. Kaç yıl önce çıkan ivy bridge işlemci bile bugün yetebiliyor. Skylake ile Skylake Pro arasında öyle aman aman bir fark olmayacak. Kably Lake zaten Skylake'in hız aşırtılmış sürümleri olacak. Bunu İntel'de itiraf etti. Sen paran varsa al.

Arkadaşın yanlış düşünüyor çünkü eksik biliyor. O eskidendi 3-4 yıl gitme olayı. Artık mevcut teknolojilerin limitine gelindi. O yüzden bu alacağın bilgisayar seni rahatlıkla 6-7 yıl götürecektir.

Ayrıca monitöre para ayırmaktansa sisteme yatırım yapmanı tercih ederim. Ayrıca AAA oyunlara 240 GB SSD hayatta yetmez. Gaming anakartlar da tamamen pazarlama stratejisidir. Hız aşırtma dışında birbirlerine göre hissedilir farkları yoktur.

Ben sana şöyle bir sistem önereyim,

6-7 k'lık sistem toplama

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi umut_baris -- 13 Kasım 2016; 19:35:37 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.