Şimdi Ara

6 7 aydır sro oynamıyorum...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
607
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • acayip derecede bağımlısı olduğum SRO yu yaklaşık 7 ay önce bıraktım ve başlamayı düşünüyorum... oyunda neler oldu neler değişti??? ( köklü olarak değişen neler?? ) GBOT sorunu hala devam ediyor mu?? Yeni şehir (town) gel dimi?? yeniden başlamaya değer mi sro ??? yoksa hiç bulaşmayım mı ???

birde arkadaşlar sparta da olan varsa söyleye bilirmi hotan kalesi kimde???

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Annalyze -- 3 Ekim 2010; 4:00:26 >

• Son 2 aydır yeni gelen "statue oj justice" isimli moblar sayesinde serverlar hâlâ populated. Sırf bu yüzden ben bile başladım. Kendime CTF karakteri yaratıp zevk almayı planlıyorum :)
  • bu yeni moblar kaç lv ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: weast60

bu yeni moblar kaç lv ?

140 :)

Ama şöyle bir şey; belli bir mesafe yanından geçenleri hem öldürüp hemde DC ediyor. Güzel düşünce. Ve sık sık da yerleri değişiyor yoksa script ile halledilirdi.

Hocam oyuna girme sorunu yok artık girip bakın derim :)
  • Artık tek yıldız trade yapılabiliniyor, traderlerde baya coğaldı eskiye göre. En eski ye göre ne kadar az olsalar
  • Kaç ay sonra yine sro bölümüne uğradım, şu anda silkroad tekrardan kafamı çelmeye başladı 2007 yılından 2010 yılına kadar playerlık yaptım tekrar oynıyasım geliyor. Nakit paramda var napsam bilemedim.
  • Hiç bulaşma boş boş otur daha iyidir.Bu oyunda hiçbir katkısı yoktur insanların hayatlarını mahfetmekten başka silkroad veya başka oyunlar.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    cs 1.6 hile sorunu
    11 yıl önce açıldı
    Aion 6,5 Yarın Geliyor
    6 yıl önce açıldı
    CS 1.6 Server Tavsiye
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Sro Da Türklere Özel Bir Server Açsalar Hiç Düşünmeden Oynamaya Başlardım Türklere Böyle Bi Ayrıcalık Yapsalar Keşke
  • 8 aydır oynamıyorum özledim keratayı valla ne yalan söleyeyim ama başlamayı düşünmüyorum. Hazır askerdeyim 15 ay oynamayayıpta başlamak saçma olur çok maddi zarar veriyor bana
  • bence hiç başlama :D
  • divinE de şuan hotan kalesi

gel bir bak beğenirsen devam edersin.
  • @Ophiafagus hocam Rpc of TurkeY_ dağıldımı ?? biliyormusun??
  • quote:

Orijinalden alıntı: SuqaL

Sro Da Türklere Özel Bir Server Açsalar Hiç Düşünmeden Oynamaya Başlardım Türklere Böyle Bi Ayrıcalık Yapsalar Keşke

varki zaten Malazgirt(TR)

bende 1 ay once bulastım tekrar 2007 oyuncusu ısen soyle soyleyeyım Çin tarafı bomboş bandit archer keserken bıle ks yapacak adam yok okadar boş yani...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.