Şimdi Ara

6-7-8 Eylül 2013 ~ ROCK n COKE ~ (Ana Başlık) (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
590
Cevap
11
Favori
29.662
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: grunge_blues

Line up ne zaman belli olur arkadaşlar,tahmini olan var mı?

Alıntıları Göster
    Birkaç haftaya yavaş yavaş belli olur diye düşünüyorum, Oi Va Voi gelecek söylentileri var.
  • Abimle girsem ebeveyn yerine geçermi ?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Santrafor12

Abimle girsem ebeveyn yerine geçermi ?

Geçer.
  • quote:

Line up ne zaman belli olur arkadaşlar,tahmini olan var mı?

Alıntıları Göster
    Yabancılardan hiçbir tahminim yok beklediğim isimlerin çoğu solo konsere geliyor. Bon Jovi'nin gelmesini istiyorum en çok 2 sene önce dibimdeydi konser nasıl gidemedim hala yanıyorum

Yerlilerden de Teoman sürprizi bekliyorum,katılımı arttırır. Şebnem Ferah ya da Özlem Tekin de gelebilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: zamancokzor

Yabancılardan hiçbir tahminim yok beklediğim isimlerin çoğu solo konsere geliyor. Bon Jovi'nin gelmesini istiyorum en çok 2 sene önce dibimdeydi konser nasıl gidemedim hala yanıyorum

Yerlilerden de Teoman sürprizi bekliyorum,katılımı arttırır. Şebnem Ferah ya da Özlem Tekin de gelebilir.

Alıntıları Göster
    Cuma günü müzik olacak mı acaba?

• quote:

Orijinalden alıntı: hknkartal

Alıntıları Göster
    Söylentilere bakıldığında gitmeye değecek bir grup gelmiyor. Black Key, Artic Monkey vs vs. diyorlar. Yani bu sene yaş.
    Biz de üstüne biraz daha para koyup Lana'cığıma gideriz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kill or Be Killed -- 12 Mayıs 2013; 2:56:01 >
  • quote:

Gece elektronik müzik olacak. Canlı müzik olmaz. Performanslar cumartesi 15:00'da başlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ressam

quote:

Gece elektronik müzik olacak. Canlı müzik olmaz. Performanslar cumartesi 15:00'da başlar.

Alıntıları Göster
    indirimli biletler tükenmek üzere imiş, haberiniz olsun.
  • quote:

Alıntıları Göster
    Benim arkadaş açık öğretimde öğrenci bileti alsak sıkıntı olur mu onun için?
  • quote:

Benim arkadaş açık öğretimde öğrenci bileti alsak sıkıntı olur mu onun için?

aöf öğrenci kimlik kartı vardır, veriliyor öğrencilere çünkü. Onunla girer.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ayyuka

kaynak?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi n0hero -- 14 Mayıs 2013; 7:31:43 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: n0hero

quote:

Orijinalden alıntı: Ayyuka

kaynak?

kaynak facebook.http://www.facebook.com/rockncoke

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ressam -- 14 Mayıs 2013; 11:15:31 >
  • İndirimli biletler bitmiş.Biletixte yok

• quote:

Birkaç haftaya yavaş yavaş belli olur diye düşünüyorum, Oi Va Voi gelecek söylentileri var.
    aynen ben de onu yazmaya geldim. Ama kampüs temsilcisine ulaşılarak indirimli bilet alınabiliyormuş hala.
  • quote:

aynen ben de onu yazmaya geldim. Ama kampüs temsilcisine ulaşılarak indirimli bilet alınabiliyormuş hala.

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar indirimli biletler biletix üzerinden tükenmiş durumda fakat kendim bir RnC Kampüs üyesi ve üniversite satış temsilcisi olarak indirimli bilet konusunda yardımcı olabilirim. İlgilenen arkadaşlarhttp://www.rnckampus.com/kodla_login.aspx sitesinden f3433 koduyla giriş yaparak indirimli biletlere ulaşabilirler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi börkenek -- 16 Mayıs 2013; 1:06:13 >

• quote:

Orijinalden alıntı: börkenek

Arkadaşlar indirimli biletler biletix üzerinden tükenmiş durumda fakat kendim bir RnC Kampüs üyesi ve üniversite satış temsilcisi olarak indirimli bilet konusunda yardımcı olabilirim. İlgilenen arkadaşlarhttp://www.rnckampus.com/kodla_login.aspx sitesinden f3433 koduyla giriş yaparak indirimli biletlere ulaşabilirler

Alıntıları Göster
    olm bilet alamadım lan :(((

• quote:

Orijinalden alıntı: Rajeesh

olm bilet alamadım lan :(((

Alıntıları Göster
    dedik o kadar al al al diye.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ressam -- 16 Mayıs 2013; 11:20:24 >
  • Arkadaşların tembelliğinden alamadık indirimli biletleri.Artık lineup ı görüp ona göre bilet alacağım.Bu rnckampus te satılan biletler sınırlı sayıda mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: jacktorrance

Arkadaşların tembelliğinden alamadık indirimli biletleri.Artık lineup ı görüp ona göre bilet alacağım.Bu rnckampus te satılan biletler sınırlı sayıda mı?
    Gruplar açıklandığında adam gibi birisini göremezseniz elinizde patlar biletler Gerçi o ortamda 3 gün takılmak için bilene değer 70-80 lira.
  • quote:

Orijinalden alıntı: jacktorrance

Arkadaşların tembelliğinden alamadık indirimli biletleri.Artık lineup ı görüp ona göre bilet alacağım.Bu rnckampus te satılan biletler sınırlı sayıda mı?

Şu an için tükenmeye yakın değil fakat ben bir üye olarak en geç bir hafta 10 gün içinde temin etmenizi tavsiye ederim gruplar açıklandıktan sonraki yoğunlukta ne olacağı belli olmaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi börkenek -- 16 Mayıs 2013; 21:31:44 >
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.