Şimdi Ara

5s sarj kablom sahte mi yardım lütfen !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
217
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar merhaba ben doğubanktan 5s almıstım 1hafta sonra sarjdayken bu kablo veya aksesuar onaylı değildir dedi ve yandı dahada sarj etmemisti belliki sahteydi gittim adamın yanına adamıda güvenilir biri önermişti hemen değiştirdiler kabloyu sarj aletinin basını değiştirmediler bu orjinel sorunlar kabloda cıkıyor falan dediler yeni kabloyu kutudan cıkarıp verdi. için rahat olsun bi yanlıslık falan olmustur dediler bunda cıkmaz sıfır kablo falan dedi sonra değiştirdik dükkandan cıkınca baska bi satıcıya gittik sorduk satıcıda eskiden yan sanayi firmalarında calısmıs bi adammıs bunlar sarj aletinin basını eline aldı bu orjinel ağırlıgından belli dedi bide sahtesini çıkardı orda hap hafif bisey sonra kabloya baktı bu oda orjinel dedi kablonun ucundaki cizgiler altın rengi orjinel bu sahtesinde gümüs rengi oluyor dedi sonra içimiz rahat bi şekilde eve geldik tam 3 ay civarı sorunsuz bi şekilde kullandım fakat sarj aleti hep çok ısınıyordu ama sorunsuz kullanabiliyordum sadece pc bağladığımda fotoğraf makinesi olarak görmüyordu ama itunes e bağlanıyordu.teldeki fotoları pc ye atmada sıkıntı yasıyordum.ve az önce sarja takmıstım gittim bi baktım bu kablo veya aksesuar onaylı değildir uyarısı cıkmıs sasırdım sarj aleti normaldi herzamanki gibi sıcaktı. Canım sıkıldı yanlıslıkla vermis olabilir mi yoksa sahtemi sahteyse nası 3 ay uyarı vermeden kullandım bilgili arkadaslar lütfen yardım etsin sarj aletinin orjinal oldugundan emin olupda bu uyarıyı alan arkadaslar varmı ve kullanırsam cihazıma zarar verirmi bilgilendirirseniz sevinirim. Çok uzattım ama morelim bozulduğu için uzun uzun yazdım herkese teşekkürler cihazı genpa garantilidir

• quote:

Orijinalden alıntı: daltek

arkadaşlar merhaba ben doğubanktan 5s almıstım 1hafta sonra sarjdayken bu kablo veya aksesuar onaylı değildir dedi ve yandı dahada sarj etmemisti belliki sahteydi gittim adamın yanına adamıda güvenilir biri önermişti hemen değiştirdiler kabloyu sarj aletinin basını değiştirmediler bu orjinel sorunlar kabloda cıkıyor falan dediler yeni kabloyu kutudan cıkarıp verdi. için rahat olsun bi yanlıslık falan olmustur dediler bunda cıkmaz sıfır kablo falan dedi sonra değiştirdik dükkandan cıkınca baska bi satıcıya gittik sorduk satıcıda eskiden yan sanayi firmalarında calısmıs bi adammıs bunlar sarj aletinin basını eline aldı bu orjinel ağırlıgından belli dedi bide sahtesini çıkardı orda hap hafif bisey sonra kabloya baktı bu oda orjinel dedi kablonun ucundaki cizgiler altın rengi orjinel bu sahtesinde gümüs rengi oluyor dedi sonra içimiz rahat bi şekilde eve geldik tam 3 ay civarı sorunsuz bi şekilde kullandım fakat sarj aleti hep çok ısınıyordu ama sorunsuz kullanabiliyordum sadece pc bağladığımda fotoğraf makinesi olarak görmüyordu ama itunes e bağlanıyordu.teldeki fotoları pc ye atmada sıkıntı yasıyordum.ve az önce sarja takmıstım gittim bi baktım bu kablo veya aksesuar onaylı değildir uyarısı cıkmıs sasırdım sarj aleti normaldi herzamanki gibi sıcaktı. Canım sıkıldı yanlıslıkla vermis olabilir mi yoksa sahtemi sahteyse nası 3 ay uyarı vermeden kullandım bilgili arkadaslar lütfen yardım etsin sarj aletinin orjinal oldugundan emin olupda bu uyarıyı alan arkadaslar varmı ve kullanırsam cihazıma zarar verirmi bilgilendirirseniz sevinirim. Çok uzattım ama morelim bozulduğu için uzun uzun yazdım herkese teşekkürler cihazı genpa garantilidir

Güç yonganda bir problem olabilir ki bu telefonla alakali bir problem eger onda sorun var ise daha sikintili ama yok eger adaptor veya kablonda problem varsa orjinal veya olmamasi gibi cok problem etme teknoloji marketlerde media markt, vatan bilgisayar gibi iki urun toplam sa cok bir para tutmaz 5s'in sagligi icin kullan guzel kardesim yoksa defnedersiniz benden soylemesi :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Doğubanktan elektronik cihaz alınmaz. Şuan belki imei'niz bile kopya olabilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: Jacques

Doğubanktan elektronik cihaz alınmaz. Şuan belki imei'niz bile kopya olabilir.

imei sorgulamadan baktım genpa garantilidir falan yazıyor kopya olup olmadıgına nasıl bakabilirim
  • quote:

quote:

imei sorgulamadan baktım genpa garantilidir falan yazıyor kopya olup olmadıgına nasıl bakabilirim

Tamam genpa garantiliyse sıkıntı yok. Siz kutuyu sakın birine vermeyin imeiniz başkasının eline geçmesin. Bir de ithalat yoluyla kaydedilen imei yazıyorsa sıkıntı yoktur. Doğubanktan telefon alan arkadaşımın imeisi kopyalamıştı ondan dedim

• quote:

Orijinalden alıntı: kaelf

quote:

arkadaşlar merhaba ben doğubanktan 5s almıstım 1hafta sonra sarjdayken bu kablo veya aksesuar onaylı değildir dedi ve yandı dahada sarj etmemisti belliki sahteydi gittim adamın yanına adamıda güvenilir biri önermişti hemen değiştirdiler kabloyu sarj aletinin basını değiştirmediler bu orjinel sorunlar kabloda cıkıyor falan dediler yeni kabloyu kutudan cıkarıp verdi. için rahat olsun bi yanlıslık falan olmustur dediler bunda cıkmaz sıfır kablo falan dedi sonra değiştirdik dükkandan cıkınca baska bi satıcıya gittik sorduk satıcıda eskiden yan sanayi firmalarında calısmıs bi adammıs bunlar sarj aletinin basını eline aldı bu orjinel ağırlıgından belli dedi bide sahtesini çıkardı orda hap hafif bisey sonra kabloya baktı bu oda orjinel dedi kablonun ucundaki cizgiler altın rengi orjinel bu sahtesinde gümüs rengi oluyor dedi sonra içimiz rahat bi şekilde eve geldik tam 3 ay civarı sorunsuz bi şekilde kullandım fakat sarj aleti hep çok ısınıyordu ama sorunsuz kullanabiliyordum sadece pc bağladığımda fotoğraf makinesi olarak görmüyordu ama itunes e bağlanıyordu.teldeki fotoları pc ye atmada sıkıntı yasıyordum.ve az önce sarja takmıstım gittim bi baktım bu kablo veya aksesuar onaylı değildir uyarısı cıkmıs sasırdım sarj aleti normaldi herzamanki gibi sıcaktı. Canım sıkıldı yanlıslıkla vermis olabilir mi yoksa sahtemi sahteyse nası 3 ay uyarı vermeden kullandım bilgili arkadaslar lütfen yardım etsin sarj aletinin orjinal oldugundan emin olupda bu uyarıyı alan arkadaslar varmı ve kullanırsam cihazıma zarar verirmi bilgilendirirseniz sevinirim. Çok uzattım ama morelim bozulduğu için uzun uzun yazdım herkese teşekkürler cihazı genpa garantilidir

Güç yonganda bir problem olabilir ki bu telefonla alakali bir problem eger onda sorun var ise daha sikintili ama yok eger adaptor veya kablonda problem varsa orjinal veya olmamasi gibi cok problem etme teknoloji marketlerde media markt, vatan bilgisayar gibi iki urun toplam sa cok bir para tutmaz 5s'in sagligi icin kullan guzel kardesim yoksa defnedersiniz benden soylemesi :)

sağolasın kardeş bidaha büyük konusmimde elektronik mağaza dısındaki yerlerden ürün almam insallah sıkıntı cıkmaz olmadı garantiye yollayıp baktırıcam sahteyse alırım bi kablo falan hallolur insallah telefonda sıkıntı yoktur

• quote:

quote:

quote:

Tamam genpa garantiliyse sıkıntı yok. Siz kutuyu sakın birine vermeyin imeiniz başkasının eline geçmesin. Bir de ithalat yoluyla kaydedilen imei yazıyorsa sıkıntı yoktur. Doğubanktan telefon alan arkadaşımın imeisi kopyalamıştı ondan dedim

aynen bende duymustum o isleri ama simdi baktım ithalat yoluyla kaydedilen ımeı yazıyor genpa garantili eyvallah kardes

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.