Şimdi Ara

5S ekran esnemesi ve genius bar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
403
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • telefonu geçen alalı yaklaşık 13 ay olucak ekranda garip bi esneme var. bu akşam kulaklık için geniusbar'a randevu almıştım ama biraz forumda dolanırken aynı esneme probleminin bende de olduğunu farkettim. az buzda değil en az 2 milimetre içeri giriyor ekran, neredeyse dokunduğum her yerden, alttaki touch id kısmı hariç. sizce akşam bu problemi dile getirsem sonuç ne olur? bu arada telefonu önceden bi düşürmüştüm. ama düşürmeyle olucak bi şey değil gibi sanki arkadan bi şey ekranı dışarı itiyor



  • Telefonunuzun kasası yamulmus esnemiş olabilir yada herhangi bir köşesinden darbe aldiysa ondanda olabilir. Eger bir darbe vs yoksa ekran değişimi olur diye düşünüyorum ücretsiz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cihaz ne renk ? Tahmin ediyorumki space gray olabilir :)

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: CoUnTeRMaNiaC*

    Telefonunuzun kasası yamulmus esnemiş olabilir yada herhangi bir köşesinden darbe aldiysa ondanda olabilir. Eger bir darbe vs yoksa ekran değişimi olur diye düşünüyorum ücretsiz.

    ekranda esneme vardı ama darbeden öncede vardı, hatta bi ara yatarken sürekli uykumu getirsin diye oynuyodum :) sonrasında telefonu mermere düşürdüm ve çerçeve patladı, e haliyle o bahanesi oldu :)
  • yok hayır, cihazımın rengi beyaz silver artık her neyse^^ perşembe günki randevum için gittim, kulaklığı direk sorgusuz sualsiz değiştirdiler ama telefonumda vuruk olduğundan dolayı ekran için bi şey yapamayacağını söyledi ordaki arkadaş yinede yardımcı oldu sağolsun :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.