Şimdi Ara

5S almak için i5 + kaç TL öderim ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
498
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 1400 TL + 200 TL toplamda 1600 TL'ye 3 aylık 16 gb i5 cihazım var.

aynı satıcıya i5 + para vermeyi düşünüyorum 5S almak için ama hiç sormadım. Sizce ne kadar ödemem gerekir?

• 1500 + 650 üste = 2150
  • neden 5s almak istiyorsun 5 varken
  • 5 varken 5s gereksiz ancak 4S deseydiniz mantıklı olabilirdi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok gereksiz bir şey gerçekten.

• cidden çok gereksiz bir iş, 4 ten 4s ten geçilir ok ama 5 ten geçmek
  • Kişinin zevkine kalmis bu is en son cikani kullanmak istiyordur para sorunu yoktur alabilir. Şahsen benim teleservice sen swap cihazim gelecek sidir cihazi hic kullanmadan satip 5s alicam. Bir daha teleservice garanti ile uğraşmak istemiyorum

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Nereden bakarsan bak degmez.
    Seneye yine degisecek. Hem de kasa degisecek. O zaman almak daha mantikli

• 700-750 yi gözden çıkart derim ama istersen bekle apple takas olayı gelicek o zaman daha cazip bir teklif sunabilir belki Apple

• 5 den 5S e geçmiş biri olarak kesinlikle o kadar para vermeye değmez hız mız yalan şuan için tek güzel yanı kamera ve parmak izi okuyucu çok stabil çalışıyor :) Arada ki para farkı sorun değilse çok da güzel geçilir arkadaşların dediğin gibi en az 700 lirayı gözden çıkarman lazım yalnız ekran iphone5 e göre biraz daha sarı alışman zaman alabilir
  • Hiç zorlanmadan o kadar farkı verebileceksiniz buyrun geçin. Buraya başlık açıp sorduğunuza göre böyle bir durum yok. Belli ki sizi zorlayacak. Öyleyse hiç mı hiç gerek yok inanın. Özellikle de cihazınızda iOS 6.1.3 yüklü ise iPhone 5S den çok daha hızlı şimdilik.

• ipad mini retina al bence.
    5 hala çok iyi bir cihaz.
  • Değmez seneye 6 çıkıcak 5S'den de ona geçmek isticen öle öle gidicek teknolojiye yetişemezsin.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.