Şimdi Ara

5s alacağım.Sim kartla ilgili sorum var

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
211
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ben bir çekilişten İPhone 5s kazandım.Telefonu bir ay sonra teslim edecekler.
    Şuan normal sim kart kullanıyorum.

Sim kartları galiba bayiler kesip küçük boyuta (nano sim) getiriyorlarmış.Ama bazı sorunlar çıkıyormuş kesilen kartta
    Mesela kesilen kartta gözle görünmeyen kılcal çatlama olduğunda özellikle hattın bir anda gidip gelmesine neden oluyor deniliyor

Bir de hazır nano sim kartlar varmış.
    Sizce kestireyim mi hazır mı alayım.

Hazır nano sim kartlar ne kadar?Ayrıca elimde ki karttaki TL bakiyesi ne olacak yenisine aktarılacak mı?.Bir de benim kullandığım sim karttaki ayarlar ne olacak?Mesela mobil ödeme kapalı - cep açık servisi kapalı gibi....

Bu ayarlar sıfırlanır mı?

• Kes kurtul.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pentagram

Ben bir çekilişten İPhone 5s kazandım.Telefonu bir ay sonra teslim edecekler.
    Şuan normal sim kart kullanıyorum.

Sim kartları galiba bayiler kesip küçük boyuta (nano sim) getiriyorlarmış.Ama bazı sorunlar çıkıyormuş kesilen kartta
    Mesela kesilen kartta gözle görünmeyen kılcal çatlama olduğunda özellikle hattın bir anda gidip gelmesine neden oluyor deniliyor

Bir de hazır nano sim kartlar varmış.
    Sizce kestireyim mi hazır mı alayım.

Hazır nano sim kartlar ne kadar?Ayrıca elimde ki karttaki TL bakiyesi ne olacak yenisine aktarılacak mı?.Bir de benim kullandığım sim karttaki ayarlar ne olacak?Mesela mobil ödeme kapalı - cep açık servisi kapalı gibi....

Bu ayarlar sıfırlanır mı?

Gidip yeni sim kartı alıyorsun, takıp kullanıyorsun. Bu kadar kafaya takma. O ayarları istediğin gibi açar kaparsın, elindeki akıllı telefon sonuçta. 10-20 tl arası operatörlerde. Bu arada senin bakiyen sim karta yüklenmiyor, hattına yükleniyor. Kısacası, hayırlı olsun, kafaya bunları takma.

• Bende 5a aldigda napicagimi bilemeyip kendim kest hatti bi sorunu yok sende kesebilirsin yok ben riske girmem dersen baska bi yerde kestir

• Yani ne gerek var kesmeye biçmeye girdin bayiye aldın simi çıktın bu kadar basit

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kesilmis hatlarda sebeke ve 3g problemi olabiliyor. Apple ve operatorler, orjinal nano kuloanmayi oneriyorlar.

Bu arada sim degistiginde mobil bankacilik kilitlenir, musteri hizmetlerinden tekrar actirman gerekir bankaciligi.

• Açıkçası ben bayide kestirdim şu ana kadar hiçbir sorun çıkmadı ama karar senin
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Tek sim kart ile ipad ve iphone?
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: nightsoldier

Kesilmis hatlarda sebeke ve 3g problemi olabiliyor. Apple ve operatorler, orjinal nano kuloanmayi oneriyorlar.

Bu arada sim degistiginde mobil bankacilik kilitlenir, musteri hizmetlerinden tekrar actirman gerekir bankaciligi.

Mobil bankacılık kilitlenir derken anlamadım.Benim zaten Enpara hesabım var bununla bir alakası olabilir mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pentagram

quote:

Orijinalden alıntı: nightsoldier

Kesilmis hatlarda sebeke ve 3g problemi olabiliyor. Apple ve operatorler, orjinal nano kuloanmayi oneriyorlar.

Mobil bankacılık kilitlenir derken anlamadım.Benim zaten Enpara hesabım var bununla bir alakası olabilir mi?

Sim kart degisikliginden sonra sms ile gelen giris kodu gelmez. Musteri hizmetlerini arayip sim kart degisikligini bildirmeniz gerekir.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.