Şimdi Ara

5li NFC Etiketleri (NFC Smart Tags)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
361
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. Geçenlerde internette "NFC Etiketleri" hakkında birkaç yazı okumam sonrasında gaza gelip ebay'den 5'li olanlarından aldım. Ancak aldıktan sonra açıklama kısmında ürün modelinin telefonumu desteklemediğini öğrendim (Note 3). Bu nedenle daha elime dün geçmiş olan NFC Etiketlerini satıyorum. İlgili ürünün desteklemediği cihaz listesini aşağıda veriyorum. Fiyat olarak da kar amacım olmadığı için aldığım fiyata yakın bir veriyorum. İsteyen ebay'den fiyatlarına bakabilir. Ürünü elden vermek öncelikli tercihim ancak isteyen olursa öncelikle havale sonrasında karşı ödemeli olarak kargolayabilirim. Çalıştığım yer İstanbul anadolu yakası Maltepe Köprüsünün oraya çok yakın. Alacak arkadaşın iyi günlerde kullanmasını dilerim..

İstediğim Fiyat: 20TL

NFC Etiketleri (Tags) Nedir?

Google Nexus 4 , Google Nexus 10 , New Google Nexus 7 (2nd Generation), Nexus 5, Samsung Galaxy S4, Samsung Galaxy Note 3, Samsung Galaxy Fame, Samsung Galaxy Grand, Samsung Galaxy Grand DUOS , Nintendo Wii U , Blackberry 10 Series, LG G2

5li NFC Etiketleri (NFC Smart Tags)

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ucahmetuc -- 11 Nisan 2014; 13:25:53 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.